Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 17
_giulianna_ spune:
Am gasit www.celulestem.ro dar preturile lor mi se par destul de mari. Parca erau cam 1000 de euro, auzisem undeva ca se pot plati si in 3 rate. Daca stie cineva sa-mi spuna i-as fi recunoscatoare.
16+
Mamica de
piolica spune:
am intrat si eu repede, repede sa le felicit pe fetele care au aflat culoarea caruciorului. deci musette, vad ca te-ai dat pe blue!!! felicitari!
eu am fost la ecografie miercuri, totul este OK. fasolica are 9.2cm si ne arata mai mult funduletul. doctorul mi-a zis ca nu poate sa-si dea seama ce are fasolica intre picioare. asta este, eu nu ma impacientez:) sper sa aflu pe 9 aprilie cind ma duc din nou la ecografie.
paste fericit la fetele catolice (sau cele din familii mixte, ca si mine)
15+
minunea
beatrice001 spune:
spuneti-mi va rog voi ce mai gatiti ........ca eu nu stiu ce sa mai gatesc ..nu mai am idei.
13
andreea_and spune:
Felicitari Claudinna pentru vestile bune de la eco!
Sanziana multa sanatate mamei tale!
andy_galro, laureta felicitari si la mai mare!
Denisa vreau si eu placinta de dovleac. A cautat saracul sotul meu prin tot orasul si n-a gasit si mi-e pofta din luna a 2-a. Ne trimiti si noua de la Constanta please?![]()
Eu in rest poftesc numai la lucruri sarate, de fapt nu poftesc rau dar nu-mi vine sa mananc nimic dulce si cand mi-e foame ma gandesc la sarmale, varza, salate etc. O fi baiat? ![]()
EvaF eu saptamanile le numar dupa UM, ca la eco o sa se tot schimbe DPN-ul si maine facem si noi 15 saptamani, parca trece mai repede timpul acum.
Multumim de incurajari kid2003, avem nevoie si de un cap mai limpede care sa ne scoata din galeata cu paranoia, mai ales mamicile care suntem la primul copil.
Si apropo de paranoia eu inca sunt ingrijorata de gradele placentei, ca la ultima eco mi-a scris grad maturare II tip 0 si habar nu am ce inseamna, stie cineva?
14+
laureta spune:
quote:
Originally posted by _giulianna_
Am gasit www.celulestem.ro dar preturile lor mi se par destul de mari. Parca erau cam 1000 de euro, auzisem undeva ca se pot plati si in 3 rate. Daca stie cineva sa-mi spuna i-as fi recunoscatoare.16+
Mamica de![]()
http://www.cordcenter.ro/tarife.html De ei am auzit ca sunt cei mai buni
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
EvaF spune:
Giulianna, nicaieri in lume (nici SUA nici Europa) nu este permisa interventia cu celule Stem. Este vb doar de studii care se fac, care sunt inca usor SF. Recoltarea potzi sa o faci linistita, dar pentru ce? Deja recoltarea costa f mult am intzeles (de la 1500€ la stat unde nasti in mizerie pana la 5000 de € la privat), stocarea la fel... si apoi ... o interventzie ar fi posibila in prezent in China la nu stiu ce laborator si la pretzuri intre 10 000 si 100 000€. Nici nu vei sti daca celulele stem din placenta ta vor ajunge la tine...Poate in 15 ani vor folosi la ceva, e adevarat
Stiu ca asa au facut sotzii Columbeanu, dar asta nu inseamna ca este o alegere inteligenta, informata sau ...just trendy!
Giulianna, recunosc ca nu am citit enorm pe aceasta tema, m-a intrigat si ma intriga in continuare si voi continua sa citesc, dar parerea mea pana in prezent, REPET DE MAMICA NU DE MEDIC, este ca procedura in sine in prezent este inutila si costisitoare.
O sa mai citim. Abia astept si parerea celorlalte fete, ca si eu am studiat putzin problema...
14+ 
Poze cu noi
BEBE
andreea_and spune:
EvaF sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste recoltarea de celule stem. Multe mamici vor sa o faca chiar daca nu au siguranta ca le vor putea folosi in caz de nevoie dar le inteleg intr-un fel, e la fel ca paranoia la noi, mai bine sa fie sigure.
Uite am gasit lista cu ingrediente la cateva sortimente de inghetata din comert, nu e si betty ice care mie imi place cel mai mult, dar majoritatea vad ca folosesc lapte praf degresat si nici vorba de oua http://www.inghetata.ro/inghetata/sfat.html So, bon appetit!
14+
bitza2008 spune:
SAlutare Burtici!
Eu tocmai am mancat o salata, am luat vitamina si ...hop aici sa vad ce mai faceti!!VAd ca toate aveti bebei maricei ...felicitari!!Ce repede trece timpul!!!Hehe!
In ceea ce priveste inghetata, subscriu la ce a zis Joy; asta din comert nu e facuta din lapte si oua ci praf.
Spatele m-a suparat si pe mine in urma cu 2 zile,eu am si scolioza. Dar de atunci cand ma aplec, flexez piciorul nu ma indoi de la jumatate(asa mi-a zis la reumato) e bine!!
Pupici tuturor!
16+
Joy21 spune:
Despre celulele stem.
Eu am vazut un documentar pe Discovery, legat de cat de etic este sa iti doresti inca un copil care sa salveze viata surioarei/fratiorului mai mare. Un cuplu din UK incerca de cativa ani sa aiba un copil (prin FIV) compatibil, care sa salveze viata baietelului lor de aprox. 4-6 ani, grav bolnav.
Ceea ce aveau ei nevoie de la copilul pe care se straduiau din rasputeri sa-l conceapa erau celulele stem.
Mai aveau si o fetita de 2 ani parca, insa celulele ei stem nu fusesera compatibile.
Acum nu mai stiu ce boala avea baietelul, dar stiu ca doar celulele stem ii puteau salva viata.
Cand am vazut documentarul nici nu ma gandeam la o sarcina, asa ca la vremea respectiva nu am acordata atentie prea mare subiectului.
Cert este ca eu ma voi interesa de recoltare. Daca copilul meu poate profita de descoperirile stiintei (fie si pentru un pret mai piperat) o voi face.
14+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
denisa.g spune:
Andreea, cu mare placere ti-as trimite :)) Eu le iau
de la o patiserie a unor musulmani, in rest nici eu nu
am mai vazut. Daca o sa am drum la bucuresti o sa te anunt
si o sa iau :)) 
Referitor la celule stem eu cred ca urmatoarele generatii vor beneficia de ele, la noi inca sunt in faza de studiu.
Ce bine ar fi acum sa stam pe un pat sa lenevim!!
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +