Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 16
denisa.g spune:
Fetelor, sotul meu este cu imunitatea la pamant dar el mananca in permanenta inghetata: vara, toama, iarna.. nu conteaza si nu are nimic.
Asa ca eu sunt optimista si tind sa cred ca putem sa papam inghetata fara probleme. Eu una o sa pap in continuare si nu cred ca or sa apara probleme 

viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
EvaF spune:
Stiu ca asa ar trebui sa gandim, Denisa, ca totul o sa fie bine!!! Eu asa incerc sa fiu tot timpul, optimista, si uite ca, multzumesc lui Dumnezeu, nu am avut pana acum nici cea mai mica problema, dar stii tu...
Edit: of, offf, Beatrice
, uite ca de cand ai zis tu de listeria s-a starnit isteria. 

Fetelor, stitzi ce?! Totul va fi fff bine, nu ne mai gandim la prostii, da?
14+ 
Poze cu noi
BEBE
ramonzca79 spune:
si pe mine ma doare capul zi si noapte

...zile la rand am o durere sacaitoare si nu iau nimic apoi urmeaza o zi cand deja simt c-o iau din loc si atunci iau cate 1/2 fiola de algocalmin....dar v-am spus ca medicul mi-a recomandat nu numai o data.....mi-a spus sa nu mai cred tot ce se vehiculeaza ....
apoi....eu manc ciocolata zilnic....nu multa dar 2-3 patratele sau 1-2 bomboane.....ce ziceti???e ok?????stiu ca nu e interzisa dar nici f multa sa nu fie....mai am pofta de pepsi dar incerc sa ma stapanesc...
si pe mine m-au mai lasat greturile dar nu au disparut....daca cumva mi se face foame si nu manc imediat atunci deja e stricata ziua....
feteleeeee care se vaita de stat 8 ore pe scaun de ce nu va faceti cerere de reducere a programului la 6 ore...e dreptul vostru....eu ma simt super de cand plec la ora 4 si nu la 7 seara....
felicitari mamicilor care stiu ce comoara poarta in pantec!!!!!!!!
vreau si euuuuuuuuuuuu...un carucior roz!!!!!!!...desi ziceam ca voi merge sapt viitoare in ungaria la eco ...nu cred ca mai ajung...desi sper...o sa merg miercuri iar la dr sa-mi dea trimiterea pt TT...oare sa-i spun eu vreau sa-l fac in Ungaria???el ma va trimite la un laborator in oradea...hm,...
by the way....andy,,,,ai idee ce laborator sau cabinet este pe strada Locomotivei in Rogerius???acolo ma va trimite.....tu cand mergi la eco???
...vine minunea!!!
denisa.g spune:
Eva, multumim pt nota de optimism acordata!!! 

viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
kid2003 spune:
Hai mai fetelor, sa nu ne mai stresam degeaba...ca n-o fi listeria asta pe toate gardurile. Si ganditi-va si voi ca sunt putini oameni care au imunitate la listeria, ceea ce inseamna ca nu au facut aceasta boala niciodata. Si cum sa o faci taman acum? Adica atata timp am mancat inghetata, pateu si branza moale si acum facem? Sau cand eram copii si nu prea ne spalam pe maini si mancam de la unul la altul tot nu am facut si facem acum? Hai sa fim mai relaxate.
Eu cred ca inghetata buna din comert nu prea are cum sa fie listeria. Ca e din lapte pasteurizat si din oua de crescatorie, mai e si congelata si n-o rezista si listeria asta la tot. Eu am papat inghetata si la prima sarcina si nu o sa ma abtin nici acum.
Sunt de acord sa fim prudente, sa pastram o igiena riguroasa si sa evitam alimente care nu par ok dar nici sa obsedam din orice chestiuta. Nu se lipesc chestiile astea de noi, ok?
Si cu ecografiile, tot sustin sa ne pastram DPN-ul dupa UM si sa nu o schimbam mereu dupa fiecare ecografie. Bebe are salturi de crestere si nici o eco nu va va garanta exact, exact data nasterii. Adica ar trebui sa fim in stare sa pastram o unitate de masura comuna, adica sa avem 15 saptamani fix numarate de la UM, nu dupa eco, ca asta se tot schimba. Si nici nu iti garanteaza eco (facuta chiar cu o saptamana inainte de termen) ca nasti in ziua X. Ziua probabila sa fie cea calculata dupa UM si sa ne raportam la ea. Unele vor naste mai devreme si unele mai tarziu, veti vedea, chit ca bebe are acum 16 saptamani ecografic si pare mai mare...poate sa se nasca dupa termen. Fiecare bebelus isi alege ziua nasterii (in afara de cezariene programate, normal) singurel, nu dupa ecografia lui nenea Iosup (desi, jso palaria pentru dansul). In plus sunt salturi de crestere si perioade cand nu mai creste la fel de mult si se apropie de varsta lui gestationala reala, nu o ia inainte mereu.
si sper sa nu va fi suparat! O doza de optimism, va rog!
bb2
Joy21 spune:
Hello, gravidutze!
Nu am scris de cateva zile, pentru ca e nebunie la serviciu. Munca, multa munca... Totusi mai trag cu ochiul la voi, ce sa zic, nici daca as vrea nu m-as putea abtine 
Vorbeati de zicale babebesti, apropo de sexul copilului. Eu inca nu stiu ce culoare are caruciorul, dar cu simptomele stau cam asa:
-greturi, da, dar moderate (deja au cam trecut)
-pofta de acru, da
-ten curat, da
-burtica, e prea mica ca sa ne pronuntam.
S-ar zice ca e baietzel, acum vom vedea.
Despre inghetata, nu cred ca are rost sa va impacientati. In cea din comert se pune praf de oua (dc. se pune si ala) si lapte praf. In nici un caz lapte nepasteurizat. Bine, acum nu iau in calcul inghetzata produsa de vreo firma 'de bloc'.
Pupici.
14+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
andy.p spune:
Hey Ramonastiu ca este un laborator de analize pe Locomotivei destul de renumit.Si pa mine dr.de fam tot acolo m-a trimis la analize,dar eu am ales Pelican .Acolo mi-am mai facut si alte analize si am fost multumita.Acuma tu stii.
Ciocolata si eu mananc mai multa ca de obicei,cred ca e k.
Nu stiu daca ar trebui sa-i spui dr.de Ungaria,stii cum e cu orgoliile lor mari!!Eu nici ca ma duc la eco la Timisoara nu i-am spus.
Eu la eco mai merg la sf lunii aici si pe la mijl.lu aprilie la Timisoara.Poate aflu ce am in burtica.
Eva si Kid
sper sa reusim sa ne mentinem optimismul pana la sfarsit.Cu asa fete ca voi sigur reusim.Eu la inghetata oricum nu renunt.
14+
laura si andy
EvaF spune:
Bravo, kid, esti foarte
!
Edit: emoticonul zice "intzelept", sa nu intzelegi altceva...
14+ 
Poze cu noi
BEBE
_giulianna_ spune:
Hello dragutelor! 
Vreau sa va intreb ceva: ce stiti despre celulele stem? Am cautat pe net dar niciun articol edificator, m-ar interesa cum se recolteaza, de carte cine...care-s costurile...daca in toate spitalele se recolteaza...
Daca ati citit pe undeva va rog sa-mi dati si mie link-ul. Sar'na 
16+
Mamica de