Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 14
andy_galro spune:
merci beatrice, andy.p. Nici eu nu am inca un carucior la semnatura dar sper sa aflu vinerea viitoare. Sper sa nu fie rusinos/rusinoasa bebe/beblina.
Andreea
13+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
denisa.g spune:
Sa va fie de bine fetele sau pofta mare in continuare.
Daca as fi avut pofte cred ca as fi lenesinat aici la munca citind ce scrieti!!
Eu am descoperit o patiserie unde face o placinta de dovleac extraordinara si la ora 10 mergem si o luam calda. O minunatie de placinta. Este singura la care poftesc si inghetata. La 2-3 zile trebuie sa pap o inghetata :))
Imi cer scuze pt intarziere: Andy, Nacom felicitari si la mai mare!! 

viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
laureta spune:
Nocom felictari pentru bebelica saltarez
Eu azi fac 15 sapt, deja suntem mari 
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
beatrice001 spune:
fetelor si eu am pofta de inghetata dar nu mananc pentru ca am inteles ca nu este recomandata din cauza ca poate face lysteria.........sau nu am inteles eu bine........voi ce stiti?
13+
EvaF spune:
Conform celei de-a doua ecografii, cand mi s-a zis ca DPN este 07 septembrie, as fi in saptamana 16+, dar dupa prima eco as fi maine in 15+ si as avea DPN pe 13 septembrie. Ce sa zic, bebe a crescut prea repede, sau ...nu stiu. Nu vreau sa schimb nimic la DPN, asteptam urmatoarele ecografii cand masuratorile femurului vor fi mai concludente. Deocamdata, eu zic ca maine intram in saptamana 15...
Sper sa se elucideze diferenta asta de 1 saptamana (nu poate creste asa repede bebelina, totusi), sa stiu si eu ziua cand ar trebui sa nasc!![]()
![]()
![]()
![]()
14+ 
Poze cu noi
BEBE
beatrice001 spune:
felicitari si tie eva 

noi duminica facem 14 saptamani........ce mai suntem.....nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.
13+
EvaF spune:
Of, offf, si mie imi place mult inghetzata...Nu mai vb de lysteria, mai fetelor, chiar asa, deja am renuntzat la tot ce imi placea
inainte de sarcina, nici inghetzata sa nu mai mananc?

14+ 
Poze cu noi
BEBE
andy_galro spune:
felicitari si voua eva si beatrice

.....sa stiti ca bebe creste mult mai repede decat credem noi si poate chiar sa depaseasca varsta care o stim noi(mi-a explicat si mie dr. gineco)
Andreea
13+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Si noi facem maine 15 saptamani!!! Yuppy!!!