Mamici norocoase de sept-oct(29)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Oana deja ti-ai pus caruciorul bleu!Ce frumos!
Vrea si eu unul la fel.
Diana
16+ sper la un 
laureta spune:
Buna fetele. Ma simt asa fara vleaga azi, o fi vremea o fi ca e vineri, ma simt ca o baba 
Am burtica, deja se vede, eu eram plata acum am balonas si seara e bine definita.
Pt dureri se poate lua paracetamol simplu pastile sau supozitor, si in caz de febra care nu cedeaza supozitoare pt copii cu algocalmin
Din miturile babesti:
- daca te simti bine , fara greturi-baiat- colega mea are 23 de saptamani si inca vomita si are baietel
- daca burta e mai tuguiata si nu esti ca un butuoias = asa am avut eu la fata burta si a iesit fetitza
- preferi mancarurile sarate, acrituri= baiat si eu pap asa nu suport dulciurile si ...la echo a zis ca e tot fetitza ![]()
Sper ca n am spulberat miturile
, la Inisa toata lumea zicea ca fac baiat dupa cum aratam, la echo ea s a aratat un pic nu 100% si pina aproape de nastere a stat cu cordonul intre picoare si picioarele incrucisate ( asta la echografia de 39 de sapt), deci....
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anca81 spune:
Andy_galro, felicitari si la mai mare! 

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
15+
andy.p spune:
andy_galrofelicitari
si la mai mare.Va invidiez pe cele care aveti deja carucior la semnatura.Si eu vreau!!!
Felicitari tutror!
14+
laura si andy
andy_galro spune:
Eva, Anca
multumesc si la mai mare si voua!!!!!!!!!
Andreea
13+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
EvaF spune:
Fetelor, acum de cand nu mai beau nici cafea, cand ma trezesc imi iau Tardyferonul si apoi mananc! Imi amintesc de adolescentza, doar atunci mancam dimineatza...Asa ca va invit din nou la o clatita cu dulceatza!
14+ 
Poze cu noi
BEBE
andy.p spune:
EvaFeu tocmai am mancat o clatita cu dulceata.Te invit sa facem schimb de experienta si e clatite.
14+
laura si andy
anca81 spune:
Eva, pofta buna! Acum am mancat si eu o clatita cu dulceatza. Yammmmy!
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
15+
laureta spune:
Eu mi a facut ieri moftul de clatita cu finetti, dupa ce am mancato simteam nevoia de ceva sarat ![]()
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)