Mamici norocoase de sept-oct(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata gagics,

OFF am mai scris o data mesajul asta dar nu stiu ce eroare a aparut si mi l-au sters... incerc sa mai scriu o data, poate merge... nu prea maia stiu ce scrisesem...

In primul rand vroiam sa multumesc fetelor care mi-au felicitat bebelul maricel si saltaret, sunteti foarte dragute si sa stiti ca conteaza foarte mult pentru o burtica sa stie ca mai sunt si alte burticute care se bucura de rezultatele lor bune.... Sa ramaneti la fel de atente cu toate burticile si bunatatea voastra va fi rasplatita pe masura. Va sarut dulce si sunt si eu alaturi de voi.

Sanziana imi pare tare rau de ziua ta de cosmar, dar bine ca s-a rezolvat cu puiul tau si cu sotul... Iti tin pumnii pentru operatia mamei, dra asa de rau si-a rupt-o de necesita operatie???? Cred ca e foarte dureros si imi pare asa de rau... Sper sa treac repede si sa scapati si de nenorocirea sat si sa te mai linistetsti. Te pup.

Danucu iti multumesc pentru felicitari, ti le intorc si eu. Ma bucur ca si bebe al tau este foarte bine si ca sunteti sanatosi si voiosi. Daca pana acum credeam ca nastem in aceeasi zi, mie mi s-a schimbat putin DPN ar fi 21 septembrie... (pe 22 e ziua mea!!) dar cum lucrurile se schimba de la sapatamana la saptamana, nu se stie niciodata. Cand mai mergi la eco sa afli sexul? eu pe 10 aprilie!!

Mai vreau sa te intreb ceva si nu numai pe tine? Voua fetelor cat sange v-au luat pentru DT? Am auzit fete pe aici acre ziceau ceva de 3 eprubete de sange si li s-a facut rau... mie mi-au luat azi dimineatza o jumatate de eprubeta, nici nu mi-am dat seama cand a inceput si cand a terminat... oare e de ajuns atata???? sau de unde vine diferenta asta asa mare de cantitate???

Va multumesc

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu nu prea cred in chestii babesti, dupa calendarul chinezesc mi-a iesit fata. Daca iau in considerare ce spune Sanziana:

- daca te simti bine , fara greturi=baiat. Sa zicem, greturi n-am avut deloc
- daca ai un ten impecabil= baiat. Mi-au aparut coshuletze pe fata si pe spate, inainte nu aveam. So...
- daca burta e mai tuguiata si nu esti ca un butuoias = baiat. Hmmm, burtica nu prea am, inca, e chiar mai mica decat ar trebui sa fie la varsta actuala a sarcinii. Nu e "butoias", e usor alungita
- preferi mancarurile sarate, acrituri= baiat. Acrituri deloc, yack. Sarat - asa si asa, mai degraba dulce.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetele, la mine easa daca esa ne luam dupa aceste mituri::
- greata nu am
- mananc sarat si multe acrituri
de aici reiese ca e baiat, dar la capitolul ten e nasol. Daca pana acum ma mandream cu tenul meu acum am avut parte de o adevarata eruptie care ma tine din sapt a 7 - a si inca continua.
Despre burtica e devreme sa ma pronunt : fetele la munc aimi zic ca o s aam un mare burtoi si fac haz pe seama mea.
Deci la mine sunt impartite egal.
POate la voi e altfel situatia!!
Pup toate burticutele!!

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineatza dragelor,
Ce fac fetele? Tot ?

Alinushca, haide mai mama, chiar asa, tu crezi in chestii de-astea?!
Uite niste linkuri pe care le-am gasit la cel mai simplu search pe Google, e full netul de chestii din astea...
http://www.canadianliving.com/family/parenting/7_myths_about_predicting_your_babys_sex.php

http://www.kidshealth.org/parent/pregnancy_newborn/pregnancy/myths_tales.html

http://pregnancy.families.com/blog/myths-about-gender-prediction

Tot ce vrea Dumnezeu o sa fie bebe, putem sta in cap, in maini, in ce vrem noi...

Mituri privind sexul in timpul sarcinii: http://www.parenting.com/article/Pregnancy/Relationships/4-Myths-About-Pregnancy-Sex
Alta tampenie!!!!!. Sexul e recomandat pe toata durata sarcinii, mai putzin in cazul femeilor cu probleme (col deschis, sangerari, etc)

Claudinna, felicitari pentru bebe voios!!!

Am vazut ca vb de dureri de cap si de spate. Eu, slava Domnului, nu am deocamdata nici o durere din aceasta, asa ca nu am luat pana acum nimic. Am cumparat No Spa si, cand aveam la inceput dureri de ligamente (pe astea le avem toate, creste uterul), m-am abtzinut cat am putut sa iau, am zis ca iau daca durerile sunt mari. Nu au fost, asa ca nu am luat nici un medicament pana acum, si nici nu voi lua decat in caz de urgentza! Ce sa fac, neuronul...

Doresc tuturor fetelor o zi excelenta si va !

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Nocom, te felicit si eu pentru minunea din burtica, de abia acum am reusit sa citesc ce s-a scris ieri seara. Si eu tot pe 10 Aprilie merg si sper sa aflu ce sex are puiutzul. Referitor la analize, mie la TT "vampirashii" mi-au luat doar o eprubeta de sange, deci normal. In schimba cand am facut analizele alea la inceput (toxo, cmv, calciu etc) mi-au luat 3.

Sanziana, imi pare rau pentru ziua de cosmar de ieri. Sper din tot sufletul ca mama ta sa fie bine si sa-si revina repede

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alinush thanks dear! i hope to see ur pics too!!!!!!
nocom am sa iti explic la mine....eu am facut analizele curente odata cu DT si atunci si la mine au fost vreo 4 eprubete dar daca ai facut doar pentru DT atunci nu avea de ce sa iti ia mai mult sange...stiu ei ce fac...nu te ingrijora

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hey burtici!
felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii saltareti la eco!!! hai noroc si la mai mare!!!!!
legat de dureri de spate si io resmit niste dureri dar nu mari...chiar ff vagi..la codita
azi merge cineva la eco!? daca da, Doamne ajuta sa veniti fetelor cu vesti bune!

Oana
17+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Oana, "codita" pe mine ma doare de cand am revenit la birou, ma gandeam ca e din cauza statului pe scaun, ca ma las mult pe spate. Durerile de bazin insa sunt doar de vreo saptamana, si dooooor raauaaaau Mi-am adus azi o pernita gonflabila si stau pe ea, din aia care se pune la ceafa in avion, rad toti colegii de mina ca sunt "baba"

Pui mic

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Azi schimbam semnaturaaaaaaaaa!!!!!! Yupeeeeeee!!!!!! Facem 13 saptamani!!!!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy_galro !!!!!

14+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput