Mamici ce asteapta al doilea copil (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Ada_S spune:
Buna burtici, ma prezint si eu la cafea.
Ieri am tot incercat sa scriu si nu am reusit, de citit am citit tot, am vazut poze frumoase........dar nu reuseam sa raspund. Nici acum nu e mai lejer dar o sa ma straduiesc sa nu las pe nimeni pe dinafara.
Acina si Amalia ma bucur ca ati revenit.
Cami si tu ai absentata cateva zile, bine ca e totul in regula cu BB.
Diana, imi pare rau ca aveti asemenea probleme, din pacate nu ma pricep la dat sfaturi de asemenea natura deoarece fiecare cuplu e unic si din moment ce nu va cunosc e greu sa vin cu sfaturi bune. Stiu cupluri care s-au certat o viata intreaga si au ramas impreuna(fericiti, dupa spusele lor) si stiu si cupluri care se respectau, totul era ok si totusi s-au despartit......care o fi logica......... nu stiu, am tot incercat sa inteleg dar degeaba, nu cred ca exista un tipar anume. Vad ca fetele s-au straduit sa iti dea cateva sfaturi, incearca sa le aplici, poate se rezolva problema.
Mess, nu te necaji, cred ca are dreptate Mada, mai sunt si medici care fac pe grozavii........fiecare copil are ritmul lui de crestere nu se poate generaliza.
Trimit sa nu pierd mesajul si revin.
Ada
22+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ana_a spune:
Salut fetele!!!
ClaudiaH vai de mine...asa ma gandesc si eu cu bebele asta....pt ca Stefan, ptiu sa nu-l deochi este un fecioras cuminte si io o mama care se tot plange ba ca nu mananca ba ca are talente dar el per total este cuminte foc si linistit...si la cat misuna bebe2 in burtic parca vad ca o sa iasa cu ardei iute ![]()
Cat despre gradina....da am o mica curte si gradina pentru ca sunt norocoasa posesoare a unei mosteniri de la bunici, noi avem o casa veche inca mai avem mult de lucru la ea dar ne bucuram si noi ca nu stam cu chirie ca avem toata viata la dispozitie sa o renovam si sa o punem la punct
Chiar daca este fff greu.
Ma bucur ca analizele au iesit ok.
Cami, Oana Ada, nici eu nu dorm bine noaptea, ma trezesc cam la 2 ore sa merg la baie plus ca seara nu-mi gasesc nici cum o pozitie comoda, ma catar pe 2 perne mari si as sta sa dorm cumva in sezut...nici cum nu-i bine...iar dimineatza pe la 6-7 ma apuca somnul si abia ma trezesc sa merg la munca.
Si aici e vremea ploioasa si plictisita de aceea imi da o stare de somn... chiar as dormi acuma daca as avea la dispozitie un pat
Abia astept concediul prenatal sa dorm....
va doresc o zi buna in continuare! si sa auzim de bine
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
julax spune:
Cami,daca e ok,sunt sanse mari sa fie la fel in continuare.Sarcina usoara pe final
Sanziana,trimit putin soare de la noi sa iti mai revii
Ana,asa ai fost cu somnul si la prima sarcina?
Mada
si de la noi.Cand n-au ce spune,medicii baga o chestie interesanta cica,care cred putini o stiu.Asa ies din guritza lor niste chestii generale care cred ca ii fac specilai.Asa am observat
Diana,una calda ,una rece la voi.Sper sa fie totul bine in ansamblu
Fetele,eu visez ca nasc doar baiat
noaptea trecuta facusem cezariana si era...baiat
Nici macar nu ma lasasera sa nasc naural.O prietena mi-a taiat burta,cam sus,eram suparata ca nu se vedea frumos si era mare taietura...Numai aiureli visez.Cica asa se intampla
O zi super tuturor
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Ada_S spune:
Iulia, esti figura cu visele tale...........acum sunt chiar curioasa ce sex o sa aiva copilul. O fi baiat?
Si eu visez prostii seara de seara, nici nu le mai bag in seama.......chiar daca visez urat ma distrez pe seama lor, la prima sarcina au fost cateva vise care m-au afectat.........dar acum deloc, stiu ca e din cauza hormonilor. Este noapte cand e asa rau visul ca desi ma trezesc si astept cateva minute pana sa ma culc la loc, cand adorm visez acelasi lucru.
ana_a, vad ca si bebeii vostrii din burtica sunt asa agitati....probabil simtim mai intens pt ca e a doua sarcina. Sper sa nu avem surprize, ca vai de capul nostru.
Fetele care au nascut deja vad ca nu mai au timp de noi, o fi un semn sau profita de timpul frumos? Vela si Dani sper ca e totul in ordine si nu sunt foarte rai copilasii.
mariaanna, tu cum mai esti?ceva noutati?
onyxg si de tine am mai intrebat dar vad ca inca nu ai raspuns, sper ca totul e bine si la voi.
Ada
22+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
mariaanna spune:
Buna!
Eu voi intra ceva mai rar, ca m-am aglomerat.
Oricum, vreau sa va anunt ca luni am fost la doctor.In urma consultului si a ecografiei dr spune ca sunt bine.Astept rezultatele analizelor, apoi, voi mai vedea...
Va pup pe toate!
Mariaanna
cand vine BB?
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Va poftesc diseara la o felie de tort din partea mea; schimb prefixul si deh, un pic de petrecere se cade sa aiba loc. Iar maine daca mai aveti pofta taiem si tortul lui Stefan. Asa ca... fiti binevenite!
Mada, merci de incurajari cu privire la carucior. Pe net am cautat si euinformatii dar sunt foarte putine, e un model strutocamila facut de firma Nurse dar au si ceva de la Bruin, n-am inteles prea bine. Modelul e facut in Spania, am mai citit cate ceva pe forumurile mamicilor din Spania dar informatie garla nu am gasit. Daca era un model foarte cunoscut ar fi costat 600-800 de euro si intr-adevar gaseam si informatie. Sper sa fie ok, ce sa zic... de-acuma faptul e consumat. Am vazut pozele voastre; chiar a venit primavara la voi daca ati iesit afara fara geci, la noi inca nu e de iesit fara macar o geaca subtire. Cat despre blondina ta... ce sa mai zic... vreau si eu una desi daca iese asa blonda o sa am de dat cateva raspunsuri sotului meu si intregului neam.
CamiM, merci de complimentele la adresa "printului" meu! NU e el cel mai cel dar... e puiul meu si eu sunt tare mandra de el asa ca probabil uneori exagerez aratandu-l si laudandul dar care mama nu e mandra de copilul ei? Ma bucur sa aflu ca e totul bine cu bebelina din burtica, iti tin pumnii sa fie totul bine pana la final. Acusica vii si tu si ne povestesti cum e cu doi copii acasa.
Sanziana, poate fi si vremea dar si perioada de sarcina responsabila pentru schimbarile de dispozitie. Eu la prima sarcina, in primul trimestru, n-am avut greturi sau altceva in schimb am fost un cosmar pentru cei din jur; acu' ma purtam ok si peste 5 minute nu-mi mai intra nimeni in voie si nimic nu-mi convenea. Cu caruciorul, asa cum am mai spus, sper si eu ca e ieftin pentru ca isi promoveaza un model noi si ca de fapt e bun, iar daca ma insel... doar n-o fi prima teapa din viata. Si nici ultima. Asta e!
Ana_a, pune-ti "7" perne si incearca sa bei si o cana cu lapte si miere inainte de a te baga in pat, pentru unii are efect, poate iti ofera si tie un somn mai linistitor.
Julax, sa fie sanatos in primul rand! Baiat sau fata sigur vei fi fericita cand il/o vei tine in brate. Cat despre vise... sunt doar vise si sunt tare mult influentate si de gandurile noastre. Asa ca relaxeaza-te, ai sa afli in curand sexul copilului si te vei obisnui cu ideea pana cand va veni ceasul nasterii.
Noi suntem bine, sarbatorim. M-am suparat putin ieri caci am primit raspuns de la cei de la Triumf care imi spuneau ca nu-mi pot livra marfa pana la 14 aprilie si nici atunci sigur pentru ca e marime speciala si mai dureaza. Parca nu puteau sa-mi spuna de la inceput, trebuiau sa ma tina 2 sapt. in care au mi-am tot asteptat costumul de baie care nu era ieftin (24 euro sutienul si 20 euro chilotii). Pai daca pentru suma asta nu sutneti in stare sa onorati o comanda speciala nu va mai laudati cu asa comensi zpeciale in 10 zile. Neseriosi. Acu' tre' sa-mi caut alt costum de baie caci nu-mi trece prin cap sa mai iau ceva de la ei vreodata. Mi-e ciuda ca as vrea sa ma inscriu la un curs de gimnastica in apa pentru gravide, plus ca o data pe sapt. sotul merge cu Stefan la piscina si eu raman acasa ca proasta pentru simplul fapt ca nu am costum de baie. Scuze ca imi vars oful pe capetele voastre! Cam astea deocamdata. Astept sa vina seara sa tai tortul sa primesc cadouri si sa uit ca am ajuns deja la 30 de ani. Va pup, mai revin maine!
Dupa-miaza placuta tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
18+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Claudia La multi ani Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si bun in lume copii sanatosi, cuminti si norocasi!
Iulia e de bine, se zice, daca visezi baieti! Si eu am visat intr-o noapte ca-mi deschisese operatia si ma lasase de izbeliste ca aveau un control 
nu stiu cum s-a finalizat ca m-am trezit tare speriata...unde-i copilul?![]()
Sambata intru si eu in trimestrul II de sarcina, astea or fi ultimele zvacniri ale primului trimestru. M-am simtit toata ziua intoarsa pe dos, greturi, pofta de mancare, apoi sa nu o vad....toane de gravida!
11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
vela spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Va mai amintiti de noi?
Imi pare rau ca nu am mai intrat de atata vreme sper ca ma primiti inapoi in randul vostru. La inceput dupa ce am nascut nu am avut timp, apoi imi faceam timp sa citesc dar nu reuseam sa scriu, iar ultimile 2 capitole nu am reusit sa le citesc pentru ca nu am avut net, dar recuperez eu, Aexia fiind fetita mare(are o luna si 10 zile)si cuminte.Chiar Alexia e foarte cuminte dar eu nu ma pot desparti de ea, as sta cu ea si cand doarme daca nu as mai avea si treburi prin casa.Am promis ca va povestesc cum am nasacut, care a fost reactia baiatului cand a vazut-o pe Alexia dar nu am reusit.Din povestea nasterii am scris doar jumatate la inceput si asa a ramas, am sa completez si restul si o pun pe site.Vlad a reactionat f bine, inca de la inceput si pe masura ce trece timpul e tot mai bine, o iubeste f mult pe surioara lui si ar vrea sa-i dau voie sa stea mai mult cu ea dar daca il las o pupa tot timpul si el si tati, toata ziua trebuie sa stau cu gura pe ei s-o lase in pace. Noi am asteptat-o f mult pe Alexia si poate de asta e asa si e si diferenta f mare intre Vlad si Alexia.
Am multe sa va zi dar mi-e frica sa nu pierd mesajul ca am mai patit-o asa ca o sa mai revin.
Am uitat sa zic LA MULTI ANI ClaudiaH sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti.
Pe curand!
CamiM spune:
Salut burtici!!
pentru toate!!
Am intrat sa fac
-luta si sa dam raportul..![]()
La noi nimic remarcabil, cate o contractie razleata dar nimic de speriat. A.. si nu mai am suflu deloc!! parca sunt o babuta de 80 de ani, fac doi pasi si trebuie sa ma odihnesc, urc o scara si e dezastru..
Claudia sorry
nu am vrut sa se inteleaga ca pui prea multe poze, dimpotriva am admirat ce baiat fain ai..
la multi ani si tie si lui !! sa fiti sanatosi si la fel de frumosi alaturi de cei dragi voua!!

Stau la coada la tort fii atenta...![]()
Vela bine ai revenit!! Am vazut poze cu papusica mica .. sa ii dai
pe obrajorii bucalati.
Iulia ce vise..
. Si eu am visat de vreo doua ori ca nasteam baiat si il puneam pe doctor sa verifice a doua oara ca nu se poate..![]()
Cu taietura la cezariana si eu sunt stresata. Eu chiar l-am intrebat pe doctor unde o sa taie: peste taietura de la prima sau imi face alt "fermoar" si a inceput sa rada de mine a zis ca taie pe prima taietura asta daca nu cumva vreau sa imi faca model pe burta cu niste sine de tren..uuuuuuu!!!![]()
AMR 27 de zile
Cami
34+
&
Sofia - 8 mai 2006
mess4u2000 spune:
Buna fetelor,
Azi e ziua puiului meu cel mare, face 4 anisori si deci e o zi sspeciala pt. noi. O sa ii cantam "La multi ani!" si o sa mancam tort, iar sambata mergem cu copiii la McDonalds.
Va doresc tuturor sa aveti copilasii sanatosi, si cei din burtica si cei din afara ei:).
Camelia
24+ si Mik(03.04.2004)