Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cami multumim de cafea! Eu tot nu pot bea cafea, desi sunt cu tensiunea foarte mica, dar imi face o greaaaaata! La prima sarcina am mers la soacra mea care sta la etajul 4 (eram luna a 8 a ) si cand am ajuns sus am simtit ca mi se face rau!
Vela frumusica foc printesa ta!Ce frumos ca baietii sunt indragostiti de cea mica! La noi cred ca va face Dragos niste crize de gelozie mama,mama!Numai la asta ma ganedsc cum va accepta ca cel mic va asta cu noi un timp, cum va accepta il vom muta cu el in camera....stiti iar ma napadeste setul de 1001 intrebari!
Crengu cum te mai simti? Sper ca esti doar cuminte in pat, de aia nu intri!
La multi ani Stefan sa cresti mare, sanatos si sa aduci o multime de bucurii parintilor!

11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Neata dragelor
Sunt si eu pe aici.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

neata fetelor!!!!!!!!
Mi-a fost dor de voi!
sanziana, da, stau foarte cuminte, mai fac si putina treaba( pun rufe la masina, mai sterg un praf, etc, fara sa ma obosesc). daca simt ca obosesc, ma arunc repede in patut.
am fost ocupata zilele astea cu medicalul, am vorbit mult la telefon ca sa pun treburile in ordine si sa nu pierd prea multi bani, ca nu conteaza banii, dar daca nu-i ai, ce te faci?
Si mai vine un suflet si vom avea mare nevoie da bani.

aseara am avut o diaree de toata frumusetea, nu stiu de la ce, dar am avut niste crampe de am crezut ca mor pe wc. Apoi a trecut.

Ma simt bine acum, fetita misca toata ziua, sper sa nu o fi afectat antibioticele. Mi-a dat 10 zile, mai am 3 si mi se pare o vesnicie....Oare nu e prea mult?????

Am citit repede ce ati scris dar nu am mai avut timp sa scriu.

oricum, per ansamblu vad ca toate sunteti bine, ceea ce ma bucura.

Va pup pe toate si mai revin.

Bebe 2
Crengu 21+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Mess La multi ani puiutului sa cresca mare, sanatos si numai bucurii sa va aduca!

Crengu ma bucur enorm ca esti bine, atat cat se poate, diareea ai facut-o de la antibiotice (nu ti-a dat nimic de protejarea stomacului?) Ia Biotics sau Smecta (la copii intotdeauna se da in tratamentul cu antibiotic)
Azi i-a scos fierele mamei si i-a pus gipsul, pt 3 sapt. E putin suparata ca-i foarte greu, dar daca se face vreme buna voi merge zilnic pe la ea sa mai fac una alta!
Azi vad ca ma simt mai bine,am si iesit cu Dragos o ora si jumatate afara, sper sa nu revina greturile de ieri!

11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

OOOOOOOOOaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce petrecere mare avem aici.

Claudia la multi ani si multa fericire odata tie pt ziua de ieri si apoi pt Stefan pt cei 3 anisori impliniti azi

Si pt baietelul tau mess4you, sa cresteti mari si sanatosi.

Unde ma pun la rand pt tort?Dupa cine urmez? Ce bine pot alege din 3 torturi

Ada 22+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Sanziana, incet o sa iti treaca greturile de tot, deobicei tin pana la 12 saptamani.

Crengu, ma bucur ca esti bine si eu cred ca diarea e de la antibiotice.

Cami, tare bine mi-a picat cafeaua, multumesc ma prezint si maine la apel. Ma bucur ca si voi sunteti bine.

vela, chiar am intrebat de tine, ce bine ca totul e ok la voi.

Ada 22+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iulia, la prima sarcina am fost muuult mai somnoroasa, ba mai mult decat atat am si dormit ffff mult. Ca sa iti faci o idee, din luna a 5-a am intrat in concediu pt ca seful meu nu a mai vrut sa ma vada gravida pe acolo....avea pitici pe creier, ma platit sa stau acasa si si-a adus alt contabil si eu dormeam toata ziua! Deci seara pe la 7 ma puneam in pat si adormeam, ma mai trezeam asa pe la 2-3 dupamasa de ciuguleam ceva dupa care mai dormeam si de amiaza pana pe la 5.30 cand venea sotul de la munca iar cel tarziu la ora 8 seara ma culcam la loc... mai mult dormeam decat eram treaza, poate daia este si Stefan atat de calm si linistit.

ada_s eu una cred ca voi avea o surpiriza sa gasesc un copilas diferit de primul, dar o voi lua ca pe o provocare

mariaanna, ma bucur ca este totul ok la voi!Asteptam si vestile "pozitive"!!!

ClaudiaH "La multi ani"si pentru tine si pentru juniorul Stefan, sigur ca doresc si eu o feliuta de tort virtual! De la mine multi pupici, multa sanatate si numai bucurii!
Lapte beau si eu seara uneori, cu miere, dar fiind o bautoare de lapte nu pea imi dau seama daca ma ajuta sau nu cu somnul

apropo de vise, si eu am visat ca voi naste un baiat! asta cu ceva vreme inainte sa stiu ca va fi baiat. Dar am si vise urate, uneori ma sperie alteori imi dau seama ca sunt doar vise, dar unele sunt asa de urate ca cel putin in ziua respectiva nu le uit

mess4u2000 La multi ani pentru Mik!!! Multa sanatate si numai bucurii sa va aduca!!!

crengu, ma bucur ca esti bine!Atat ar trebui sa dureze un tratament cu antibiotice, deci nu ai de ce sa iti faci griji ca este prea mult. Pt stomac mai este ceva de genul "flucovil" sper sa nu scriu prostii, niste capsule mici albastru cu portocaliu. Am avut si noi pt Stefan dar lui ia scris dr o jumatate de capsula pe zi, desfaceam capsula si imparteam praful la 2 zile.

Eu de azi incep scoala de soferi....am nitel emotii si ma gandesc cu goaza la examen. ca nu cumva sa am burtica prea mare pe atunci....

Va doresc o zi buna in continuare si sa auzim de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!
Sunteti toate niste dulci! Merci muuuult pentru urari! Da, avem o multime de tort, cine doreste e bine primit ca nu mai prididim cu mancatul. Si diseara mai taiem unul. Off, stomacurile noastre!
CamiM, nu am inteles ca mi-ai fi zis tu ca pun prea multe poze; sorry, se pare ca m-am facut prost inteleasa! Voiam sa spun ca mie personal mi se pare cateodata ca exagerez cu pozele si cu vorbitul despre el, ca deh, e ingerasul mamei. Bineinteles ca ma bucur cand are admiratori. Care mama nu s-ar bucura? Oare cand o sa avem doi copii, vom fi mandre si laudaroase la patrat?
mess4u2000, sa-ti traiasca flacaul si la mai multi ani! Putem face schimb de cate o felie de tort
Crengu, nu-ti face griji cu antibioticul, sunt multe antibiotice care nu afecteaza bebele iar daca medicul ti-a prescris, o fi stiind el ce face.
Sanziana, refacere grabnica mamei tale! Lasa ca trec repede cele 3 sapt. O sa fie bine! Ai sa vezi.

Acu' va las, ma duc sa ma odihnesc putin ca apoi vine sotul se trezeste si sarbatoritul si avem de montat bicicleta, de suflat in tort... eheee, treaba multa. O sa revin cu pozele aferente. Va pup pe toate si nu uitati ca va astept la tort! Paaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
18+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele , imi era foarte dor de voi si chiar mi-ati lipsit enorm
- eu am avut ceva probleme in familie si nu am avut starea necesara pentru a sta la calculator , am mai fost si foarte ocupata cu copchii mei care cresc si fac numai bocane
- vreau sa urez La Multi Ani !!! pentru Claudia si bebe a lui mess4you sa fiti sanatosi si fericiti
-am sa ma pun sa citesc in seara asta tot ce ati scris si maine va voi raspunde la fiecare , este mult de citit
- va doresc din suflet sa aveti parte de tot binele din lume si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

la multi ani claudia! si baietelului tau si tie mess pt baiatul tau la multi ani cu sanatate.noi suntem un pic mai bine cu tusitul dar nu de tot.apropo de visat :eu mi-am visat baiatul exact asa cum e acum atunci cand eram gravida imi zicea draga mama sau asa ceva si eu voiam fetita pe atunci .va pup.

diana mami de andrei(19.10.2006)si9+

Mergi la inceput