Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Reusesc si eu sa mai scriu.
Nu am intrat in weekend ca duminica a fost soare si frumos si de dim am facut curatenie genrala apoi un dushuletz si nani cu printesa si mai dupa amiaza am iesit tot familionul in parc. Aici aveti si poze daca vreti sa ne vedeti.
Ieri a fost si ieri soare si frumos asa ca dupa somnul de amiaza am iesit iar cu fata pana la tesco la niste cumparaturi si apoi putin la leagane.
Azi e mai rece oleaca vantul da in rest e tot soare a plouat putin dim, oricum se simte ca e mai frigutz, dar trebuie oricum ss iesim dupa amiaza ca tre sa mergem sa platim ceva taxa la consiliul local. Si daca e soare poate ne mai oprim si la leagane, acusi ne pregatim de nani ca printesa deja e cam somnorici.
Iulia ms. Mai tre sa mai ridic fata uneori cade si vrea in brate, sau cand o pun si o scot din pat in rest pe scari si pe unde pot o ajut eu sa urce sau sa se dea jos ca sa evit sa o ridic ca e destul de grelutza. Se mai intareste burtica si mai gafai uneori da asta este, daca trebuie trebuie.
Sanziana ma bucur sa aud ca sunteti ok si ca te mai lasa greturile.
Claudia am vazut si eu pozele f frumoase.
Ada da l-am inaugurat nu cu ceva sofisticat ca nu prea am fost in stare abia saptamana asta ma pun pe gateli din astea mai majore ca am facut plinul la frigider si tre sa bag iar ciorbitze si minunatii la cuptor.
Dar merge bine nu am ce ma plange mai ales ca in sf am patru ochiuri nu numai doua.
Ce ati luat frumos?
Claudia asteptam poze cu noua achizitie. Si aici la toys'r'us au mereu oferte, mai ales la chestiile de bebeii. Sper sa gasiti un model de scaun care sa fie numai bun.
Diana uff imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme dar sunt de acord cu Ana sigur trebuie ceva schimbat si de la tine. Sper sa rezolvati problemele cat de curand si sa nu mai fii suparici.
Ana sa stii ca si eu am impresia asta ca bebe 2 e mult mai jucausa decat Ari si ea dadea cat putea da nu asa des parca bebe mic nu are stare.
Acina ma bucur sa aud ca bebe este bine. Lasa kg ca si eu deja am pus vreo 11, sarcina trecuta am pus 23 in total dar pierdusem 5 primele 3 luni si apoi am reusit recordul de 23 in restul de 6 luni. Acuma mai am trei luni sper sa nu mai pun chiar atata de mult, nu de alta da tare greu mai e sa le dai jos.
Oana, Onyx, Dany, Crengu, Mariana, Vela, Cami si restul de fete pupici tuturor noi fugim la nani poate reusesc sa intru mai tarziu.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Camelia, mie imi face dr mea eco nu merg undeva anume, eu am mai facut si la 28 sapt, si bebe meu avea atunci 1200g , pe mine ma ingrijoreaza greutatea lui bb ca se va face mare si nu -l voi putea naste natural...
Mada am vazut pozele cu amenajarile voastre-suuper.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Acina merci.
Ok, atunci va intreb pe voi fetelor, unde ati facut echo de 33 sapt? Stiu , sunt o groaza de clinici si as putea sa merg tot la dr,Pop, dar o sa ma intrebe daca am fost la analize si e cam jenant
sa-i zic ca nu m-am dus.

Merci

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Ana_a, ce fain ca aveti gradina!!! Mi-as dori si eu dar o vreme o sa mai stam la apartament pana mai strangem bani sa ne permitem sa ne luam casa. Despre bebe2 si mie mi se pare ca e mai miscaret decat Stefan. Si eu il simteam tot asa, de cateva ori pe zi cel mult (la vrema asta) dar acum vad ca bebe2 se misca intr-una. Stefan al meu a fost un copil cuminte, nu ma pot plange dar parca vad ca o sa ma pricopsesc acum cu o zgatie de copil care sa imi scoata peri albi, sa-mi arate ca se poate si mai rau asta ca sa regret fiecare clipa in care Stefan mi s-a parut obraznic... Totusi sper ca nu va fi asa.
Mada, abia astept sa vad pozele voastre, o sa astept totusi pana diseara caci acum ma pregatesc sa merg la cursul de germana. O sa pun o poza cu caruciorul dar doar poza din revista ca nu l-am montat inca; o sa-l montam in week-end intr-o seara cand doarme stefan asa ca sa vedem ca are toate piesele si ca nu tre' sa-l ducem inapoi dar dupa aceea trebuie sa- demontam si sa-l impachetam la loc in boxa ca fiara mica de Stefan o sa vrea sa-l foloseasca el intre timp si... daca-l las sa urce-n noul carucior sigur nu va mai vrea sa cedeze apoi locul celui de-al doilea bebe. Asa ca actionam cu muuuulta discretie. Scunul de masina o sa-l trimitem inapoi si o sa luam un Romer, am vorbit deja cu cei de la firma, e ok, il expediaza sotul azi si pana la sfarsitul sapt. o sa ne vina cel nou.

Despre noi... nu foarte multe. Am fost azi la control, fara eco asa cum banuiam. Urina, sange, verificare activitatii cardiace a bebeului, masurarea contractiilor uterului (dar sunt absente la mine ceea ce e ok) cantar, tensiune... Totul e in ordine. Eu zic ca tensiunea e cam mare, 130 si eu de obicei am 100 si am luat cam mult in greutate de la ultima consultaie, adica 4 kg ceea ce ma face sa cred ca retin apa in corp ca de ingrasat parca nu vad, totusi 4 kg in 4 sapt. e cam mult. O sa fiu mai atenta la ce, cat si cum mananc.
Despre noul carucior, iata o poza din revista celor de la Toys 'r us. Sper sa fie ok, nu stiu ce sa zic mai ales ca n-am inca bebele ca sa-l probez in adevaratul sens al cuvantului. Inca am indoieli legate de faptul ca pentru un carucior 3 in 1 e cam ieftin si ma tem sa nu fie vreo problema cu el. Parca prea pare si fain si ieftin si bun... Si vana si scoica si sport si rucsac si protectie pentru ploaie, si usor de carat, si... etc. si doar 250 euro... suna ca povestile cu feti frumosi... O sa vad eu pe pielea mea mai tarziu daca am luat teapa sau nu. Acum inchei, ma duc sa ma pregatesc pentru cursuri. Va pup pe toate, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
18+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Azi am avut probleme cu caderea de tensiune,asa ca trimit ce n-am reusit la pranz si revin
Claudia, pentru raspuns.Si eu incerc sa-l iau cat mai putin in brate,dar e inca micut si trebuie sa-l ridic pe scaunelul de la masuta,in patut,cand mai am si treaba prin casa ma mai doare spatele,ceea ce la Alex nu s-a intamplat.M agandeam ca foarte grav n-are cum sa fie,dar e bine de stiut si de la alte mamici cum stau treburileSuper pozele de primavara
Diana,imi pare rau pentru problemele familiale...Cred ca e greu de scapat de unele vicii,cum cred ca e in cazul sotului tau cu jocurile de noroc.Nu e tocmai usor/indicat sa dai sfaturi cand stii o parte a problemei,dar tu cerni informatiile si faci cum crezi mai bine.Fa un efort si incerca sa-i vorbesti frumos la telefon,iar cand ajunge acasa nu-l lua de la usa cu reprosurile,lasa-l sa se acomodeze putin si spune-i ca desi il intelegi si pe el ca are probleme(stii tu care),iti este greu,mai ales ca fiind insarcinata,survin diverse modificari ,esti mai sensibila...In fine,ar trebui sa-i spui ce te doare ,dar stand eventual imbratisati sau aproape unul de celelt,in niciun caz pe fuga.Nu e drept sa faci tu toate astea,ar trebui sa ti se ofere dragoste fara sa faci t prea mari eforturi,dar viaat nu e dreapta intotdeauna.Sper sa auzim de bine
Ana,ce frumos ca bebe e jucaus
ada sa te simti mai bine
sanziana,super ca ai scapat de greturi
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Acina ma bucur ca ti-au placut pozele.
Mess eu am mai auzit la mai multe fete ca in ro se poarta chestia asta ca la toate pacientele medicul zice ba ca placenta e imbratranita ba ca nu stiu ce. Eu nu stiu ce e cu medicii astia serios.
Claudia am vazut modelul e f fain , mai sa stii ca si eu de multe ori ma miram ca e ceva bun si si ieftin si cu multe accesorii si etc da asa se poarta si aici. Oricum modelul mi se pare f fain ce nu cauti pe net poate gasesti ceva reviews despre modelul asta. La noi nu este asa model. Si eu asa fac asa am facut si cu aragazul ii dau search pe google si gasesc ceva reviews despre el de la persoane care au cumparat produsul.
Iulia

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna mamici cuburtici.mersi de incurajari ,ma ajuta.ana m-ai facut sa rad cu mesjele tale-cumpara pampers- ale mele sunt mult mai dure dar seamana f tare unele cu altele-cand vii acasa ,si cu multe reprosuri si amenintari dar fara rezultat.l-am parat la mama lui ,ea il cunoaste fff bine si imi da dreptate ,a zis sa nu il mai sun dar e nu prea pot.cand e acasa il iert de ce a facut si ma port frumos cu el ,atata ca il pun sa aba grija de andrei pana fac treaba.dar recunosc ca nu vorbesc f frumos cu el totdeauna.azi s-a speriat cand i-am spus ca mi-e rau si sa vina acasa -dar chiar mi-a fost ,cred ca de la fiere-dar alta data cand ma vait nu ma crede ,totusi cred ca stie cand exagerez.chestia cu lipsitul noptilor de acasa e veche la el ,dinainte de mine si a facut asa si cand eram gravida cu andrei -am plans mult si atunci si a iesit copilul sperios.acum dorm amandoi ,oricum stiu precis ca iliubeste enorm pe andrei si asta ma face sa il mai iert de greseli-si pe mine ma iubeste asa un pic.va pup pe toate ,sanatate multa.andrei tot tuseste si eu la fel.

diana mami de andrei(19.10.2006)si9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata burtici!! poftiti la cafea/ ceai/ lapte...

Ati pacalit/ fost pacalite ieri? Noi da.. de tati...
Noi suntem bine, am fost ieri la doctor si totul pare ok, sper sa fie asa pana la capat ca mai e putinel. Deja se anunta furtuna de analize si controale de pe final.. si mi-au "promis" destule intepaturi.. intre noi eu as fi vrut o ecografie dar ...ehh.. luam ce putem.

Diana imi pare tare rau ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui cu sotul tau, sper pentru tine si copii vostrii ca ele sa se indrepte. sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar pana el nu isi confrunta pasiunea pentru jocuri si nu discuti serios cu el nu cred ca o sa se schimbe ceva in bine. Oricum mult noroc.

Mada ce bine ca aveti aragazul nou gata!! Yupii!! fete frumoase ...am admirat pozicile si mi-au placut tare mult.

Oana, Ada si eu dorm destul de prost in sarcina asta..din pacate. Am adunat mai toate pernele din casa si ma mai catar si pe sotz dar nu imi gasesc o pozitie comfortabila nicicum.

Claudia ne innebunesti cu poze cu asa baiat aratos.. sa stapaniti sanatosi caruciorul si bebe sa il foloseasca cu placere, mie mi se pare ca arata super, nu cred sa aveti probleme cu el.

Sanziana excelent ca au inceput sa dispara greturile..

Acina , Amalia, Camelia bine ati revenit!!

Iulia ai grija de tine, stai calma si odihneste-te cat poti.

Gata ca iar am scris prea mult.. toate burticile si o zi buna sa aveti!!

Cami 34+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragele mele burtici,
De la noi nimic nou, am o gramada de treaba, am intrat numai sa va salut.
Pupicei si sa aveti o zi buna.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Iau si eu un pahar cu lapte, poate ma mai calmez. nu stiu de ce, dar azi sunt tare intoarsa pe dos...e si vremea asta ploioasa si iar ne tine in casa, sunt tare ametita, in fine sper sa-mi revin!
Claudia sa stapaneasca sanatos toate achizitiile. De carucior ce sa-ti zic, nu intotdeaua un lucru ieftin e si prost sau un lucru scump garanteaza calitatea! Noi la Dragos am luat un carucior no name (cu toate functiile posibile si a facut toti banii)
Mada ma bucur ca ti-ai luat grija cu aragazul si l-a montat!
Cami bafta la analize...ce putin a ramas!Eu am scapat de pacaleala, dar nici nu am pacalit pe nimeni!
Diana nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu astfel de probleme, ci doar certuri domestice incepute de la te miri ce si terminate cu glume ca asa se aprinde omul la manie! Cred ca o discutie serioasa ar trebui sa aveti, sa va spuneti fiecare ce va deranjeaza la celalalt si sa vedeti pe ce drum o luati!
va pup pe toata si daca azi stam in casa, mai intru!

11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput