Gravidute & Mamici de Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Celia spune:
Oana, sanatate multa lui Stefan si tie. Victor cum se simte?
Alina, Monica , sarcini usoare surorilor gravidute.
Miha , frumoase foto...
Kriss, pupam mamica suparata ca tati e iar plecat...trece timpul repede,te ocupi de Alessia, mai stai pe aici cu noi...
Lacramioara , pupam scumpetea sa-i treaca ...urate incidente...
Diana, ce fac zgatiile?
Michelle, Domi ce face?
Simo, Matei cum se descurca cu mersul...gaseste ligheanele in cale?
Ralu, pana cand esti singura?
Emma, pregatesti ceva bunut pentru maine? Vine tati ?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Ralu,ce bucatarisesti?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
Celia, in noaptea asta, mai spre dimineata trebuie sa ajunga... E pe drum acum, din cate stiu eu...
Fac pilaf cu ceapa, morcov, patrunjel si ciuperci. Si ficatel de pui. Si un bors de cartofi cu smantana.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
addiana spune:
vroiam sa ma duc la
dar am facut un ocol mic pana la voi... am facut azi din foi de placinta niste trigoane cu branza dulce si cu gem de capsuni...
si sa va arat si ce a facut raisa...in timp ce eu faceam trigoanele!!!
am vazut si eu graviduta frumoasa! sarcina usoara in continuare surorii tale monica! si sa stii ca hanoracul te facea sa pari mai mare!!
nastere usoara surorii tale alina!!
kriss noapte buna si somn usor!
La mai multe lunite Alexia Ilinca!
ralu spor la facut mancare! inseamna ca dimineata o sa fii ocupata!![]()
off oana! iar ai vazut lupu??!! insanatosire grabnica! baga miere multa, ceaiuri caldute (nu fierbinti), de fapt vezi si tu ce n-ai incercat pana acum!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Fac pilaf cu ceapa, morcov, patrunjel si ciuperci. Si ficatel de pui. Si un bors de cartofi cu smantana.
Mi-e foameee...Ma duc sa ma culc.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
am facut azi din foi de placinta niste trigoane cu branza dulce si cu gem de capsuni...
N-am spus eu ca tre sa merg la nani?
quote:
si sa va arat si ce a facut raisa...in timp ce eu faceam trigoanele!!!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
celia poza e destul de exemplificativa!!!! asta fac zgatiile mele daca sunt lasate mai mult de 2=3 minute nesupravegeate!!!!
michelle Paste fericit alaturi de familie!
miha nu faci prezenta pe seara asta?
addiana spune:
uite ca ai facut prezenta!!! ![]()
eu scriu in reluare...de somn!
noapte buna fetelor! ma duc la nani ca maine am o zi incarcata, incepand cu jumuleala la ora 9- asa ca sa ma trezesc bine de tot!!!
ralnied1 spune:
Diana, e super piticuta! Are talent la pictat. Nu se lasa cu una, cu doua... Fii cu ochii pe ea... Poate e un mic geniu in devenire...
Da, vom fi ocupati dimineata: vom dormi amandoi pana la amiaza...
Miha, vrei sa arunc si la tine papica?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
noapte buna fetelor! ma duc la nani ca maine am o zi incarcata, incepand cu jumuleala la ora 9- asa ca sa ma trezesc bine de tot!!!
Maine-i sambata?