Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare
Am votat si eu copiii frumosi.

Am vazut surioara ta Monica, e frumoasa dar si tu esti f frumoasa.Ma faci sa rad cu asa o casa a poporului..
Iti statea f frumos cu tunsoarea aia.

Alynta - spor la pateuri, am citit deja ca au iesit bune, felicitari, sa ne arati si noua.

Kriss - nu fi trista, iesiti la plimbare si trece timpul repede.

Oana - imi pare rau ca esti bolnavioara.Oana, are dreptate dr, eu am fost si mi-am facut exudat si desi am infectie in amigdale , nu mi-a iesit nimic...

Ema - e foarte frumos Andreiu tau.Multumim pentru poze, faine briosele, imi place tava, eu nu am gasit.

Lacramioara - pupam fetita sa ii treaca loviturile.

DIana - super tare Raisa, daca tu iti cumperi fond de ten mov...ea cu ce e de vina ca nu i-a iesit
Multumesc

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, vrei sa arunc si la tine papica?

Ai facut indeajuns? Mai bine lasa...daca n-o sa ai ce-i da sotului maine? Eu am mancat acu niste fistic,am baut juma de kil de apa si mi-a trecut.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Miha - maine e vineri.Tie cand ti-e foame te duci la culcare?

DIana - noapte buna!

Ralu - spor la gatit.

Celia - Domi e bine, chiar azi am fost cu el la control si e ok, e ragusit, dar a zis ca e normal, poate sa dureze si cateva saptamani,asa ca nu imi fac griji, ma temeam sa nu dea in altceva. Voi ce faceti? Andreea?

Trebuia sa ii mai scriu ceva lui Licurici, da nu mai stiu ce, ca am citit mesajul pe la pranz si am memoria scurta. Oricum, felicitari ca il lasi si pe tati sa aiba grija de bebe

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Multumesc, Michelle!
E aproape gata...

Miha, am facut multtttttttttt..... si pilaf, si ficatel... Cred ca se termina pe duminica incolo... Deci iti dau fara probleme...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

Imi place mie sa stau in bucatarie,dar nu la ore de-astea.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani, noapte buna!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora

Imi place mie sa stau in bucatarie,dar nu la ore de-astea.

Dar fara sa gatesti, doar sa te duci sa mananci

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, am facut multtttttttttt..... si pilaf, si ficatel... Cred ca se termina pe duminica incolo... Deci iti dau fara probleme...

Bineee...Deci maine iau masa-n oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

te astept...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Bine...
Merg la nani,sa fiu odihnita.
O noapte minunata va doresc.

Mergi la inceput