Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetelor, sunt la al treilea Strepsils. (am renuntat la Homeovox, ca degeaba) Si nimic. imi e tot mai rau. Imi simt gatul...negru (nu stiu cum sa explic altfel ce simt). Ideea e ca m-am saturat de atatea boli pe capul meu. E clar, am un organism super slabit. Oare au ieisit urziciile? Poate ma trimit ai mei si la pascut, doar-doar oi mai lua ceva vitamine. Am oprit Elevitul, ca imi dadaeau o pofta de mancare...Dar cred ca las silueta. Si incerc sa ma repun pe picioare.

A! Ca vorbeam de analize/antibiotice...Am dus acum 3 (trei) zile la un laborator pentru urocultura si antibiograma. Azi cica trebuia sa iau rezultatele. (mult, trei zile...f mult) Da' de unde! Abia maine sunt gata. Pai daca era un copil cu infectie urinara...ce facea doctorul? Astepta atat?!

(prof. Martu - ORL-ist f bun de la Recuperare unde am stat internata cu Stefan mi-a zis ca el, personal, nu da doi bani pe exudatul facut in nici un laborator din tara asta. Asa, ca chestie. A! Si ca abia de au pt el credibilitate 1-2 laboratoare din Franta. Si ca stafilococul ala de il are fi-miu il are si canapeaua pe care stau, si el, si eu... Problema e sistemul imunitar. Datoria lor e sa faca in asa fel incat sa scape de infectie, dar de noi depinde ce facem pe viitor. Asa ca am apelat la homeopatie)

Abia asta e mesaj luuuuung cat o zi de post!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Sunt voodoo, e clar. am editat si nu am vazut ca in loc de prof am scris pr. Ce popa m-o fi pomenind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Tantum Verde pt gat

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica foooarte frumoasa sora ta!

Oana au iesit urzicile. Sanatate! (IAR!!! - m-am saturat sa-ti tot urez sanatate! - vezi poate nu o sa mai fie necesar!)

P.S. Nu e niciodata inutil sa urezi sanatate cuiva, zic asa...sa nu mai fie bolnava adica ...azi am un simt al umorului ciudat.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana e o chestie cu durerile astea de git.Eu am observat la scoala f. multi copii care tusesc sau au laringita.
Tare as vrea sa aud ca sunteti bine

Vlad al meu s-a hotarit sa se imbrace in pantaloni scurti.Si acum in sertarul de la pat si-a facut culcus.
Sotzul sta cu Andrei ca sa nu zic eu nimic ca se uita la meci(si nu face curatenie).Dar s-a intrerupt meciul (Rapid-Steaua).

Iar sora mea cea frumoasa e in luna a 7.Eu eram cit Casa Poporului in luna a 7.dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha, Kriss am votat frumusetile!
Miha au iesit bune pateurile cu ciuperci
Nonna nu erai asa mare in luna a7a! Esti alta conformatie fata de sora ta! E frumoasa graviduta!

Sora mea a venit cu vesti neasteptate! Se pare ca in maximum o saptamana va naste! Copilul e pozitionat bine, colul scurt, membranele fisurate gata sa se rupa! Dupa calculele noastre ar mai fi fost 3 saptamani de asteptare! va dati seama saptamana viitoare imi vad nepotelul Andrei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Hai, mai Nonna, ca si tu erai frumoasa! Si acum esti si mai si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna si vise placute!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Alexia Ilinca de Mirela

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

N-ati culcat inc copiii? (vedeti, eu daca nu pot sa vorbesc, tastez). Bine, daca nu pot sa vorbesc nu justifica de ce nu pot sa dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu fac mancare la ora asta... sa fie proaspata pentru cand ajunge sotiorul... E vorba sa soseasca pe dimineata...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput