Gravidute & Mamici de Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Miha am gasit aluat de foietaj! Ma duc sa pregatesc umplutura. Intre timp cred ca se decongeleaza si aluatul! Multumesc inca o data!
Monica nu m-am suparat deloc! Am fost cam amarata cu boala baiatului, dar acum a trecut!
Kriss sa-i treaca Alessiei supararile!
Votez si eu mai pe seara puisorii si mamicile!
Sora mea e in saptamana 37 de sarcina! E la control acum la d-ra dr. Mihalceanu in spital! Is tare nerabdatoare sa vad ce-i zice! Acum hotaraste cum va naste in functie de pozitionarea bietelului! Vorbim acusica!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Nonna76 spune:
Vreti sa vedeti o gravidutza frumoasa?
E sora mea.Dar e in Germania si o vad doar in poze.
mariussimiuc spune:
Monica,frumoasa surioara ta! 
Multumim tuturor pentru voturi! 
Merg la baita cu copiii.Azi n-am iesit la plimbare si m-au zapacit de cap.
Nu cred ca va puteti inchipui cum arata sufrageria mea.
Revin...![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
frumusica, frumusica...
da' mi se pare mie sau nu prea semanati?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Nonna76 spune:
Nu prea semanam.Ea e frumoasa,mai ales acum gravida.
Eu am luat f. mult in greutate in ambele sarcini.
ralnied1 spune:
Bey, frumoasa esti si tu! Da? Sa fie clar!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
kriss79 spune:
Alina, sa dea Domnul sa fie totul ok cu sora ta!
Monica, e o graviduta tare frumoasa sora ta! sarcina usoara si bb sanatos!
fata mea nu prea a mancat..a cazut lata dupa baita:)ma duc la somn..ca poate se trezeste acusica..oricum sunt destul de obosita..
Somn usor!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Hop si eu.
Votat printesa.Si printzul dar pe noi printesa ne intereseaza ca baieti avem.
Oana ce corecturi fata? Daca nu-s formule chimice,eu nu corectez nimic.Sa stii ca si nasul meu e curgator si am o jena in git.De la tine e.
Miha eu tot copii retete de-ale tale dar cind le-oi face nu stiu.Ca miine iar am doua drumuri la scoala.
alina sper ca nu te-ai suparat.
Asa-s eu dorm mai putin,cind eram tineri(si nu stiam de DC) ma certam cu sotzul ca adormea mereu inaintea mea.Acum ma bucur,mai stau pe net.
Si sa nu vi se para ca daca ma duc la serviciu sunt mai ocupata ca voi.As...la scoala ma relaxez,nu tre sa tin pe nimeni in brate,nu plinge nimeni,nu tre sa desenez,pictez...Am noroc cu soacrele.Asa le numim noi pe mame.(dar ele nu stiu)
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna, scuze. Pai ce, numai bere sa fie virtual?! Uite, ti-am dat eu si niste virusi/bacterii...ce-o fi. Ca am, slava Domnului...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Monica,frumoasa surioara ta!
Multumim tuturor pentru voturi!
Merg la baita cu copiii.Azi n-am iesit la plimbare si m-au zapacit de cap.Nu cred ca va puteti inchipui cum arata sufrageria mea.
![]()
Revin...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Pariu ca pot?! Am si eu una, cam la fel. Tu mai ai pe unde sa calci? Dar cearceaf albastru intins in mijloc pe poste de Marea Neagra? Ai "cabana" facuta din patura, perne, scaunele de la bucatarie (sau avantaj tu ca n-ai scaune) si plina ochi de tot felul de jucarii?
(11.03.2003) si Victor
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Vreti sa vedeti o gravidutza frumoasa?
E sora mea.Dar e in Germania si o vad doar in poze.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna, ce frumoasa e burtica! Si ce repede a crescut! Cati ani are sora ta? E frumoasa rau!!!
(11.03.2003) si Victor