Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Silvia, eu am ajuns la concluzia, la a doua sarcina fiind, ca acum sotul meu ma vede cea mai cea, desi sunt foarte departe de ce am fost cand ne-am luat Cred ca majoritatea barbatilor isi vad sotia gravida ca fiind cea mai frumoasa! Nici nu te gandi la alte prostii!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Silvia,vrei bataita????Nu iti mai pune tu ganduri negre in cap!!!Ca numai tie iti faci sange rau si nu e voie!!Si eu tot ii spun sotului meu ca sunt grasana si tot felul si tot ma cearta ca nu am voie sa vorbesc asa!Deci nici tu ca noi de aia suntem acuma mai plinute,numai, pt ca sa aiba loc bebele sa creasca!
CAt despre hainite,acolo era bady cu 7 lei.Mie alea din Cora si super marketele astea nu imi plac deloc,nu ca sunt eu fitoasa sau asa,dar sa te uiti numai la manute ca nu cred ca o sa ii incapa mana sau daca ii incape o sa-l stranga si decat sa ma zgarcesc sa-l fac sa sufere pe bebe mai bine dau un ban in plus!Eu sa fiu sincera ,hainele din poze o gramada nu sunt de aici ,dar si cele care le-am luat de aici le-am luat de la magazine de copii nu de la super market!!!
Sa nu ma credeti o fitoasa ca nu sunt asa!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Silvia, eu am ajuns la concluzia, la a doua sarcina fiind, ca acum sotul meu ma vede cea mai cea, desi sunt foarte departe de ce am fost cand ne-am luat Cred ca majoritatea barbatilor isi vad sotia gravida ca fiind cea mai frumoasa! Nici nu te gandi la alte prostii!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Silvia, stai linistita, sotul te vede frumoasa! Toate suntem balonase dragalase.
Acum te vede ca pe mamica bebelusului lui si-i esti foarte draga. Nici una dintre colegele de la birou nu are ce ai tu acum.
:) hihihi.
Ne ocupam noi dupa asta sa ne revenim.
Bogdan al meu spune ca sunt caraghioasa si haioasa si vrea sa-mi petrec viata cat mai mult fiind graviduta. HIhihi
Desi viata noastra intima intima...e redusa...spre zero...

Vreau sa spun ca pot numara pe 6 degete indraznelile noastre in toata perioada asta...hehehehe! Ne bucuram dupa aia mai cu foc.
Soramea zice sa-ti spun ca si ea tot cat un balon e....

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Lylly79 n-am siut ca esti dn Cluj, ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva si in bucuresi,o sa ma interesez...
Multumesc frumos pentru urari fetele, va doresc si voua fericire cat cuprinde si multe aniversari de neuitat, bebei isteti, sanatosi si frumosi.
Missparker, super frumoase pozele tale, splendide vacante ai avut.
Draga Silviapop bne ai venit in clubul uitucelor.... eu uit si ce am facut ieri, dar cea mai misto faza e ca uit filmele pe care le vad si le revad si am asa o vaga senzatie de deja vu... dar nu-mi pica fisa deloc ce urmeaza si asa ca le vad pana la sfarsit.... spre disperarea lu' barbatamio care ma intreaba zilnic cat mai am pana livrez marfa... cred ca il lasa puterile saracu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

fetelor pt incurajari. Prinde asa bine o vb buna..parca mai alunga greierasii de pe creier cat sa am energie sa bag si eu o tura la masina de spalat macar:d Cred ca se trage si de la luna plina, cum zice Cleo.

Gabitzam si Elenuca casa de piatra si multa fericire!

Da, preturile sunt chiar bune. Uite ca la maneci nu m-am uitat..mai ales ca la al meu a exclamat si medicul ca "e un copil mare!" ..cred ca tb sa iau ceva mai maricele. O sa ma duc sambata, sper sa fie deschis. Si deja ma gandesc pe unde sa le ascund prin casa ca peste o sapt imi vin parintii sa ma ajute la shmotrul general de Pasti si mi-e groaza cum o sa ma scotoceasca prin toate ungherele si o sa faca urat mama daca vede ca am luat ceva inainte ( deh superstitiile). De abia astept sa plece ca sa dau iama in magazine sa iau caditza, patutz, lenjerie, carucior, ce frumos o sa fie sa le privesc, sa le aleg, sa le aranjez prin casa si cand o sa vina ei , la nastere, o sa le zic: uite ca bb e bine, sic . A!, si mai e si targul Babyexpo, sper sa gasim si acolo chestii frumoase si promotionale, nu?
Gata, ma duc sa bag o tura si sa calc niste camasi daca nevasta supla si sexoasa nu pot sa fiu

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Alysh ...azi chiar fara sa vreau m-am tot gandit la mesajul tau :
Am vrut sa incep cu un mesaj la adresa Dariei, dar ma abtin......ar fi fost prea dur sa adresez ce am gandit unei gravidutze..chiar daca gravidutza respectiva m-a indispus profund."

Si cu toate ca ai zis ca te abtii de la comentarii de fapt ai facut un comentariu si mai rautacios decat ce voiai sa scri ...ascunzandu-te pe dupa deget .

Si chiar ma gandeam si eu ce puteai sa gandesti unei gravidute atat de dur?sa mor?sa nu am parte de copil?sa ma lase barbatu?sa imi moara copilul?
Caci asa suna din mesajul tau ...mai bine comentai ce gandeai si nu o faceai pe sfanta ....indirect....

Orice as fi scris si eu ....nu cred ca meritam ganduri atat de "dure " cum zici tu incat ti-a fost tie totusi greu sa mi le adresezi ...

E pacat ca esti dusmanoasa ...eu una nu sunt suparata pe nici una...ziceam doar ca era mai bine sa fim optimiste si sa ne incurajam una pe alta...si sa vedem latura buna a lucrurilor.

Si oricum sunt intr-adevar la a doua sarcina ...dar o sa vedeti si voi ca e ca si cand esti la prima ...ba mai rau ...ai mai multe emotii parca si oricum fiecare sarcina e unica in felul ei si nu seamana intre ele .

Si apoi daca ziceti ca forumul asta de gravide de mai -iunie sunteti ca o familie cred ca ar fi trebuit si eu sa ma incurajati ...bineinteles asa cum majoritatea dintre voi ati si facut-o si va multumesc.

O sa fii in curand mamica si sper ca sufletul tau sa nu mai fie asa incarcat repede de ura si ganduri duree ..cum le zici tu...si sunt tare curioasa ce ganduri dure imi adresezi tu mie pt o opinie de-a mea ...care era una obiectiva si nu ti se adresa tie ...ca sa o iei personal.

Pana la urma nu am dreptate ca lumea e rea?e rea si egoista si e normal sa ma simt a nimanui?de aceea nici nu v-am mai scris vreo luna si ceva ca stiam ca in final cineva tot ma va ataca si nu e o stare tocmai placuta sa stii ca de la un mesaj ca ala de ieri sunt gravidute ca Alysh care imi adreseaza mie ganduri mult prea dure...dar noroc cu Cleo ca a scris ea un mesaj ca altfel chiar mi le adresai ...chiar as vrea sa mi le adresezi ....sa vad si eu cat de duce capul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

fetele cucuietele, invatati-ma si pe mine sa-mi fac semnatura hoata cu saptamanile si cand vine barza...

Mergi la inceput

Elenuca intra in stanga unde scrie profil personal si este acolo jos in stanga semnatura!Si acolo scrii ce vrei sa apara si in fiecare saptamana iti modifici saptamana!Si daca ai fetita scrii in parateza fetita si daca e baiat tot asa intre paranteze patrate scrii baietel!!!

Poze

Mergi la inceput

Hei fetelor ,Alish si Darian Ioana...ce s-a intamplat????????????Ori am sarit eu peste faza sau ce naiba?NU e voie sa ne certam??Aici trebuie sa fim unite si sa ne sustinem una pe cealalta??????
Nu e voie!!!!!!Eu nu asa stiu acest forum,ci ca toate trebuie sa fim unite!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

pe mine una din lipsa de creier evident m-a mancat undeva sa va scriu parerea mea.
e clar si mai mult decat evident ca voi v-ati format deja cercul vostru de femei in care fiecare se lauda una pe alta si daca mai vin si eu si zic ceva mai putin placut sunt privita ca o intrusa si nu cred ca de la un forum din asta sa ajung eu sa ma enervez cand pot avea atatea alte lucruri de facut.
E vina mea ca nu trebuia sa mai scriu asa cum hotarasem eu la inceput si cu asta terminam balciul.
eu probabil iau lucrurile mult prea in serios si ma consum ...cred ca sunt mai sensibila de aia si tocmai de aceea nu cred ca mai are rost sa intru undeva unde sunt privita cu ganduri dure si ura numai ca am zis si eu o parere care poate la unele fete nu le-a conveit...insa eu nu am zis la nimeni si nici nu voi zice ca am gandit despre una dintre voi ganduri mult prea dure...sa fim seriosi ...asta e rautate pe fata...asa ca asta e viata....cu bune si rele si trebuie sa merg mai departe si sa aleg ce e mai bine pt mine...si in nici un caz nu imi e bine sa citesc asa mesaje in care imi sunt adresate ganduri dure...
Poate voi v-ati intalnit..va permiteti ..va luati apararea una la alta si sunt convinsa ca daca ma cunoasteati si pe mine personal nu mi-ati fi luat un mesaj in nume de rau asa si cu expresia asta care ma calca pe nervi"ganduri dure".
Asa ca aveti gasca voastra si se pare ca daca cineva nu mai scrie un pic aici sau nu vine la intalniri sau nu zice intotdeauna ce vreti voi atunci e facuta sa se simta asa cum Alysh asta m-a facut sa ma sitm eu...dar fiecaruia ii vine randul odata si odata sa vada cum e si in locul la cel pe care l-a jignit.

si uite asa imi inchei eu aici activitatea cu voi la al 100-lea mesaj.
eu chiar am tinut si am dedicat o mare parte din timpul meu la formul asta ,chiar cand era sotul acasa ,crezand ca daca el pleaca eu nu voi mai fi singura..ca imi va fi mai usor cu voi..ca voi avea ce vb ...chestii din astea..chiar m-am certat cu sotul la un momnetat dat ca stau prea mult pe forum....si de aceea sunt complet dezamagita ...dar imi trece ....mie ca eu mereu stiu sa ma ridic si sa merg inainte oricat de greu mi-a fost sau imi este....
si nuu nu ma simt mai bine cand ma plang asa cum zicea o fata aici ...ci din contra am impresia ca ma dor toate cele si mai mult...ca viata mea e mai amarata si mai mult decat o am ...pe cand daca ma axez pe lucrurile bune si frumoase atunci e altceva....ma simt mai bine ,mai oprimista ,mai vesela...mi-e mai usor sa merg inainte .

IAr faza ca eu sunt la a doua sarcina...si voi la prima care sunteti si ziceti asa de eu oi fi experta in sarcini si voi incepatoare....ei bine exista o mie de carti ...exista miliarde de siteuri ...si doctori care iti pot explica si da raspuns la mii de temeri...nu e ca pe vremea lu bunica.....si oricum mesajul meu a fost altul....si anume......va citeam si incepeam si eu "mama sa stii ca am burta prea jos ...da sunt convinsa....sau ca daca bebe se naste prematur....sau daca cordonul nu stiu ce face si drege ...si multe altele ...daca are nu stiu ce boala copilul...si de multe ori iesem asa speriata...la asta m-am referit...
Ca atunci cand am scris de baby shower puteati si voi sa vb ceva mai frumos...stiu si eu ...poeziii despre bebelsui...ce fel de jocuri se fac la o astfel de petrecere...ce invitatii se fac...sau sa mai discutati printre altele... despre niste carti despre bebelushi ...despre nu stiu ce melodii ,sau flimulete...sau materiale...despre gravide ....adica sunt multe de vb....printre subiectele referitoare numai la sarcina...ca proces fizic...ma refeream la aspectul sufletec...intelectual ...etc...
EU nu zic ca nu au fost subiecte frumoase..despre caruturi si hainute...si camera la copilasi...si cursurile de haptonomie sau descrieriel de maternitati din strainatate...etc...doar ziceam asa si eu ca in ultima vreme erau aproape numai mesaje de panica ....de sperietura ...dar nu acuzam pe nimeni pentru asta..doar ziceam ca ma deprima pe mine cand citesc asa ceva ...si cautam sa vad si subiecte mai optimiste si vesele ..in fine cine intelege bine ...cine nu asta e....dar e pacat....
si oricum in mesajul ala cu plangeri si obsesii de-ale mele am vrut sa zic ca si eu am o groaza ...dar daca doar intram si scriam asa ceva si nu mai vedeam si eu lucruri frumoase ce faceam??
eu cand scriam asta iarna mai mult decat am scris perioada asta ....mai trimteam un link de bibiloteca universala a copiilor...ba unul despre ingrijirea la copiii..ba unul despre lapte praf ...despre biberoane...ba o melodie frumoasa etc...dar nu inseamaa ca voi nu ati trimis...de altfel eu ma adresam cuiva anume ci asa in general....

Bun si inca o chestie sunt convinsa ca fiecare are interesul ei pentru care a intrat pe forum...una din plictiseala la munca...alta ca nu are cu cine discuta...alta ca nu se intelege cu sotul ca sa ii zica toate astea...etc...eu una am intrat la inceput crezand ca imi alung golul pe care il simteam ca nu era sotul cu mine si trebuia sa ma descurc singura cu fetita si gravida....dar sunt convinsa inca o data ca un mediu virtual ramane un mediu virtual si e mult mai usor sa jugnesti o persoana ascunsa fiind in sptele unui ecran...dar de fapt..nu e chiar asa caci unii oamenii ca mine o iau prea personal si se simt raniti.

E si normal ca daca eram normala si aveam o viata normala de familie eu una nu mai cautam sprijinul moral al unui forum....si stiu ca sunt mai sensibila gravida fiind decat daca nu as fi fost gravida...dar e vina mea...imi asum aceasta vina ca in loc sa citesc o carte buna...sa invat o limba straina...sa ii cant cantece la copil...sa vad un film bun...sau pur si simplu sa nu fac nimic..eu intru si incep sa dau mesaje si sa incerc eu sa comunic ...sa schimb lumea...sa ma agit...ca o proasta ca daca eram desteapta nu mai stateam eu sa scriu acum...
Dar orice om se indreapta si nu am de gand sa stau undeva pe un mediu fie el virtual ...ca de la o simpla parere sa mi se adreseze numai ganduri dure...asta imi mai lipsea mie acuma pe cap.....

Mergi la inceput