Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Daria Ioana sa stii ca eu una chiar nu m-am intalnit cu nimeni si toate trebuie sa fim prietene,si chiar suntem din toate partile tarii!!!Sa stii ca si eu sunt mai sensibila si asta sa stii ca e si din cauza sarcinii!!!Chiar habar nu am despre ce e vorba,dar crede-ma ca nimeni nu vrea sa jicneasca pe nimeni!!!!!Nu de asta e facut acest forum!!!!!Cum am spus si mai sus trebuie sa fim unite si intelegatoare una fata de alta!!!!Nu am citit mai in spate pt ca acuma ma grabesc ca merg la dr sa vad ce-mi face feciorul,dar te rog nu te mai framanta si nu le mai pune la suflet ca numai tie iti vei face rau!!!Ia un mare pupicel de la mine!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Daria_Ioana

Alysh ...azi chiar fara sa vreau m-am tot gandit la mesajul tau :
Am vrut sa incep cu un mesaj la adresa Dariei, dar ma abtin......ar fi fost prea dur sa adresez ce am gandit unei gravidutze..chiar daca gravidutza respectiva m-a indispus profund."

Si cu toate ca ai zis ca te abtii de la comentarii de fapt ai facut un comentariu si mai rautacios decat ce voiai sa scri ...ascunzandu-te pe dupa deget .

Si chiar ma gandeam si eu ce puteai sa gandesti unei gravidute atat de dur?sa mor?sa nu am parte de copil?sa ma lase barbatu?sa imi moara copilul?
Caci asa suna din mesajul tau ...mai bine comentai ce gandeai si nu o faceai pe sfanta ....indirect....

Orice as fi scris si eu ....nu cred ca meritam ganduri atat de "dure " cum zici tu incat ti-a fost tie totusi greu sa mi le adresezi ...

E pacat ca esti dusmanoasa ...eu una nu sunt suparata pe nici una...ziceam doar ca era mai bine sa fim optimiste si sa ne incurajam una pe alta...si sa vedem latura buna a lucrurilor.

Si oricum sunt intr-adevar la a doua sarcina ...dar o sa vedeti si voi ca e ca si cand esti la prima ...ba mai rau ...ai mai multe emotii parca si oricum fiecare sarcina e unica in felul ei si nu seamana intre ele .

Si apoi daca ziceti ca forumul asta de gravide de mai -iunie sunteti ca o familie cred ca ar fi trebuit si eu sa ma incurajati ...bineinteles asa cum majoritatea dintre voi ati si facut-o si va multumesc.

O sa fii in curand mamica si sper ca sufletul tau sa nu mai fie asa incarcat repede de ura si ganduri duree ..cum le zici tu...si sunt tare curioasa ce ganduri dure imi adresezi tu mie pt o opinie de-a mea ...care era una obiectiva si nu ti se adresa tie ...ca sa o iei personal.

Pana la urma nu am dreptate ca lumea e rea?e rea si egoista si e normal sa ma simt a nimanui?de aceea nici nu v-am mai scris vreo luna si ceva ca stiam ca in final cineva tot ma va ataca si nu e o stare tocmai placuta sa stii ca de la un mesaj ca ala de ieri sunt gravidute ca Alysh care imi adreseaza mie ganduri mult prea dure...dar noroc cu Cleo ca a scris ea un mesaj ca altfel chiar mi le adresai ...chiar as vrea sa mi le adresezi ....sa vad si eu cat de duce capul .

Daria, draga, nici nu stiu cum sa incep ca pur si simplu m-a socat mesajul tau. Probabil ai interpretat tonul mesajului meu gresit sau nu stiu ce s-a intamplat. Nu m-am ascuns dupa deget, doar ca nu aveam chef sa ma mai enervez, mai ales ca citisem intial mesajul tau, eu personal m-am simtit jignita de acest mesaj si apoi am citi un mesaj superb scris de Cleo si m-am linistit pt ca mi-a facut mare placere.

Si ca sa lamurim eu asta vroiam sa-ti spun: ca tu ai fost una dintre fetele care o perioada ai scris mesaje interminabile pline de povesti nu tocmai amuzante si pline de optimism. Dimpotriva: erai f trista si ne impartaseai noua ceea ce traiesti si simti legat de problemele cu fiica ta care avea insomnii si de cele legate de sotul tau (ca e departe, etc). Si mai imi amintesc foarte bine ca noi toate te-am sustinut atunci.....ti-am citit cu rabdare mesajele si ti-am raspuns mereu la ele cu un mesaj de incurajare, pozitiv.
Dupa care a urmat perioada in care tu ti-ai revenit, erai f optimista, te plimbai toata ziua printre copacii infloriti la tara si noi iar te-am sustinut si ne-am bucurat pt tine ca ai luat-o pe drumul asta.

Sunt credicncioasa, iubesc prea mult oamenii din jurul meu, tin f mult la fetele de pe forum, imi place viatza........nici prin cap nu mi-au trecut lucrurile alea oribile pe care le-ai spus tu. Nici dusmanilor mei (daca oi avea, probabil ca da) nu le-as dori asa ceva. Iti dau cuvantul meu de om.

Ne-ai certat destul de urat zic eu si nu cred ca era cazul. Chiar am senzatia ca suntem un grup de prietene bune....avem un tel comun: sa facem un bebe sanatos si ca in orice relatie ne impartasim si bucuriile si necazurile. Imi pare rau ca de ex eu, cu un chist dermoid de 4 cm, o sarcina amplasata jos de tot, un col f scurt.......nu pot mereu sa fiu in al noualea cer. MA mai gandesc, ma mai ingrijorez, dar raman f optimista si cu credinta in Dumnezeu. Dar nu ma pot preface intrand pe forum si fiind toata ziua cu gura pana la urechi...pt ca as fi falsa.

CAm asta vroiam sa-ti transmit! Multa sanatate, Daria!!

Alina 33+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daria, cred ca iei totul mult prea in serios si ai mers mult mai departe decat era cazul! Iar vorbele si gandurile puse in seama lui Alysh chiar au fost exagerate, sunt convinsa ca nici o secunda n-a gandit asa ceva despre tine.

Nu intra nimeni aici sa faca program artistic pentru altcineva. O atmosfera asa cum ti-ai dori-o tu se face prin contributia tuturor participantilor. Nu te oprea nimeni sa initiezi oricate discutii spirituale si luminoase si optimiste doreai.

Daca ti se pare ca ai pierdut vremea cu noi si ai alte lucruri mai bune de facut precum zici, decat sa vorbesti cu noi, nu te opreste nimeni! Asta este avantajul virtualului, daca vrei poti sa pleci, sa dispari, sa-ti gasesti alte locuri unde sa te exprimi pe placul tau.

Odiseea noastra noastra este absolut normala asa cum este ea acum, cu toate temerile, fricile si spaimele, bucuriile, veseliile, rasetele, plansetele, emotiile, povestile, visele, problemele reale sau inchipuite. Aici nu e sezatoare literara cu tematica data, este ceva desprins din viata reala. Cand ajungi intr-un grup de 100 de gravide asta este exact la ceea ce trebuie sa astepti. Si eu zic ca ne-am adaptat foarte bine una cu alta si deja este un spirit al grupului care ne uneste, asa diferite cum suntem. Imi pare rau ca ti-ai pierdut timpul cu noi.

Sunt sigura ca vei gasi grupul ideal in care sa te integrezi, in alta parte, internetul e foarte mare. Sau chiar si aici pe DC iti poti deschide alt grup daca nu rezonezi cu acesta.

Sanatate si numai bine iti doresc tie si copilasilor tai!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Nu ma faceti sa ma dau jos din pat la voi

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Daria, cred ca iei totul mult prea in serios si ai mers mult mai departe decat era cazul! Iar vorbele si gandurile puse in seama lui Alysh chiar au fost exagerate, sunt convinsa ca nici o secunda n-a gandit asa ceva despre tine.

Nu intra nimeni aici sa faca program artistic pentru altcineva. O atmosfera asa cum ti-ai dori-o tu se face prin contributia tuturor participantilor. Nu te oprea nimeni sa initiezi oricate discutii spirituale si luminoase si optimiste doreai.

Daca ti se pare ca ai pierdut vremea cu noi si ai alte lucruri mai bune de facut precum zici, decat sa vorbesti cu noi, nu te opreste nimeni! Asta este avantajul virtualului, daca vrei poti sa pleci, sa dispari, sa-ti gasesti alte locuri unde sa te exprimi pe placul tau.

Odiseea noastra noastra este absolut normala asa cum este ea acum, cu toate temerile, fricile si spaimele, bucuriile, veseliile, rasetele, plansetele, emotiile, povestile, visele, problemele reale sau inchipuite. Aici nu e sezatoare literara cu tematica data, este ceva desprins din viata reala. Cand ajungi intr-un grup de 100 de gravide asta este exact la ceea ce trebuie sa astepti. Si eu zic ca ne-am adaptat foarte bine una cu alta si deja este un spirit al grupului care ne uneste, asa diferite cum suntem. Imi pare rau ca ti-ai pierdut timpul cu noi.

Sunt sigura ca vei gasi grupul ideal in care sa te integrezi, in alta parte, internetul e foarte mare. Sau chiar si aici pe DC iti poti deschide alt grup daca nu rezonezi cu acesta.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitza, ca bine zici...., parca mi-ai citit gandurile!
Subscriu si eu aici. Chiar imi pare rau ca Daria nu te-ai integrat acestui grup, dar sigur iti vei gasi in alta parte un grup de prietene care sa te inteleaga si sa te sustina! Multa sanatate Daria.
Alexandra 32 sapt
si mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

quote:
Originally posted by gabitzam

Gabitza, ca bine zici...., parca mi-ai citit gandurile!
Subscriu si eu aici. Chiar imi pare rau ca Daria nu te-ai integrat acestui grup, dar sigur iti vei gasi in alta parte un grup de prietene care sa te inteleaga si sa te sustina! Multa sanatate Daria.
Alexandra 32 sapt
si mami lui Alexia

Alexutule drag uite chiar azi am sunat la diagnosis cu reprogramarea aia, ma am impresia ca fetele ale asunt duse rau de tot, mi-au spus ca d-nul doctor inca nu si-a reprogramat o parte din pacientele pe care nu le-a vazut in perioada aia si ca ma suna ele maine, ca il vor atentiona pe d-nul doctor sa se uite pe listele pe care le-a avut pe 7 si 8 martie si cam atat .Am vrut sa-ti spun asta ca sa stii si tu ce incredibile si fenomenale sunt fetele alea , niste acrituri , in conditiile in care au mi-am facut aceasta programare din Noiembrie 2007.Te rog sa nu te superi pe mine sper sa se rezolve cat mai curand.
Pupici
+26 cu bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Fetelor acuma am venit de la drsi sa va povestesc cat suntem de tantalai si eu si sotul meu!dr meu isi deschide in curand,acuma sambata merge la Bucuresti sa ii aprobe de la minister deschiderea clinicii particulare!Si eu ca bolovana il intreb cam cat ar costa nasterea natura,si el imi raspunde:Exact nu stiu ca nu sunt inca fixate preturile si nu stiu ca daca cu sau fara epidurala va fi 950!!!Si eu si sotu nu am zis nimic ca ne uitam la copil si era fixat ecograful pe fatuca lui si ca dandalaii nu am intrebat 950 de ce?De euro sau de lei???Numai in drum spre casa ne-a picat fisa!!Eu zic ca 950 de euro,sotu a zis ca daca e 950 de euro de maine isi cauta a 2-lea job!!!
OOOfff asa nu imi place ce s-a discutat acuma pe forum.Noi trebuie sa fim unite si intelegatoare una fata de alta ca toate trecem exact prin acelasi lucru!!!!!
Va rog sa nu mai fie asa ca plang!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

intru si io in 'cearta'; nu stiu daca e cazul sa imi spun parerea mea, am o sarcina perfecta, nu am NICIO problema fizica,(aproape am uitat de astmul aparut...), am un tati nemaipomenit alaturi de mine; dar toate avem temeri, emotii, responsabilitati, indoieli. Ne regasim una in 'suferintsa' celeilalte, si asta ne uneshte. Sau asha cred.... indoielile care le am nu le-am putut discuta decat cu voi! Pt ca in momentul asta imi sunteti mai mult decat surori, mama, sau sots. Si NUMAI VOI m-ati inteles.
Iar asta s-a obtinut numai prin sinceritate. Din partea mea, si sper ca si din partea celorlalte. Asta simt eu.
Din nou, repet...ca nu am probleme, decat la 'mansarda'!!!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Deci Lilly sa stii si tu ca e 950 apai de ce nu stiu ca is trilulilu!!Si cum am spus si mai sus Butnaru merge samabata la Bucuresti pt acte!!!Nu stiu ce o sa ne facem!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si acum sa ma laud, am fo la curs azi, dar nu asta e cel mai important, am ajuns si la eco, si m-am linistit: bb e cu capul in jos, picioarele in ficat, intors lateral (asta a fo furtuna de zilele trecute din burtica); ecografic e mai mare cam cu 1-2 sapt (banuiam o ovulatie mai devreme, dar chiar sa mananc atata...). Eco arata ca am un bb de 2.700gr si f. capos: nu a vrut sa ia mana de pe fatza! Ba mai rau, a pus shi cotul. Cui o fi semanand????

P.S. cursul urmator, de la Filantropia se va tine Vineri, ora 17.

P.P.S. asta noapte, cand eram taaaare romantica, am mai cautat pe forum de 1-2 fete. Estella , fata care ar trebui sa nasca 2a daca ar fi sa se respecte lista... nu s-a mai logat din sapt 10 de sarcina. Mai intai a raportat nishte probleme de fixarea sarcinii, ca era izolata la pat + progesteron si nu gasea gravidion.....si atat. Nu stiu daca e ok concluzia mea, dar ma tem ca nu a supravietuit sarcina.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput