Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor haideti sa fim in ton cu primavara si chiar daca avem si probleme de viata, personale, spuneti-le cum vreti voi, sa aratam ca ne pastram pana la sfarsit acest ton optimist si ca nu lasam nimic sa ne doboare oricat de greu ar fi.De noi , de optimismul nostru si sanatatea noastra depind micutii care cresc in noi,asa cum suntem noi asa vor fi si ei, nervosi si iritati sau, calmi si senini.
Va rog mult sa incetam cu conflictele acestea mai ales in acesta perioada frumoasa si speciala a vietii cu care nu te intalnesti de multe ori in viata, fie ea chiar si incarcata de probleme mai mari sau mai mici pe care nu le putem ocoli dar maca le putem ignora.
Va pup pe toate sunteti speciale numai pentru faptul ca sunteti sau veti fi mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Magnetism, iti multumesc mult! Sunt convinsa ca se va rezolva, dar stiu si eu cum sunt fetele de la Diagnosis, zapacite rau! Astept vesti de la tine, nu te mai bat la cap!
Pupici muuuuulti!
Alexandra, 32 sapt
si mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Magnetism, iti multumesc mult! Sunt convinsa ca se va rezolva, dar stiu si eu cum sunt fetele de la Diagnosis, zapacite rau! Astept vesti de la tine, nu te mai bat la cap!
Pupici muuuuulti!
Alexandra, 32 sapt
si mami lui Alexia

aaa, sunt surorile tipelor de la Medsana!!!! Le doare fix in cot de pacienti; atat timp cat e liiiista mare de asteptare, uneori am impresia ca ishi permit sa alege.
Din pacate multe din ele sunt f. tinere, nu au trecut prin grijile 'problemelor medicale', ca sa nu zic, unele din tinere nu stiu sa munceasca sau mai rau, nici nu au un bun simts dat de cei 7 ani de acasa. Asta e parerea mea. Cel putin la telefon NU raspund cadre medicale (sau au luat diploma de asistenta pe vapor).
Daca li se pare normal sa tina pe drumuri gravidutse in luna 8-9...pt o shtampila, cand totul se poate rezolva in 5 min....e chiar dureros de deranjant.

Stii ce atitudine functioneaza? sa te cobori la nivelul nesimtirii lor. Cu "sarutmana, va rog frumos, daca aveti bunavointsa si posibilitatea sa ma ajutati..." nu merge. Pur si simplu, retii numele uneia, si zici ceva de genul: "DAR A ZIS CA MA SUNA!!!! Nu se poate x sa zica una, shi y alta! Va rog frumos, cu sheful dvs!!"

Io la Medsana am ridicat tonul la o tipa...era a 3a programare consecutiva anulata, de data asta eu fiind in sala de ashteptare, si de altundeva ma suna... si ii zic: "bine ca m-ati reprogramat dupa ce nasc. Eu de aici NU PLEC pana nu se gaseste o solutie". Shi s-a gasit

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici,

Va mai aduceti aminte de noi? Ne mai primiti?

Hai ca merg sa citesc macar capitolul asta ca vad ca nu am mai intrat de o saptamana. Deh, in ultimul rand nu am timp decat de servici si somnic acasa...simt ca pic de somn cand ajung.
Sa merg sa fac conspectul.

Felicia 31+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 9 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ma duc sa tsin cu Rapidul. Ca tati e stelist
Daca vin innvinetita...veti shti de ce!!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Este mare pacat de certurile astea, mai ales ca suntem toate in ac. situatie cu un pe drum si tb sa fim daca nu optimiste macar linistite. Asa ca sa ingropam securea razboiului si sa ne concentram pe ce vine mai frumos. Adica nopti petrecute cu bb in brate lipsa de somn, epuizare si apoi sa vedeti voi mesaje pline de optimism. Dar e important sa gasim sprijin macar aici pe forum. Pentru mine este o mare bucurie ca am gasit acest topic.Aici pot sa imi impartasesc toate temerile pe care nu i le pot spune sotului, ca si-ar face prea multe griji, mama le are pe ale ei, iar soacra mea imi povesteste doar de ce a patit ea, lucruri pe langa care ale mele nu au importanta. Deci voi intelegeti arsurile, durerile de spate, de sold, lipsa de aer, aerobicul din burta si frica de ce urmeaza sa vina.
Ma razgandesc de 3 ori pe zi daca sa nasc natural sau cu cezariana. As vrea sa fiu prezenta la nasterea fiului meu si la Bucur se fac cezariene numai cu anestezie generala, iar mie mi-e frica ca nu ma mai trezesc, sau cand ma trezesc ma asteapta o veste proasta. Pe de alta parte mi-e frica ca nu pot sa il nasc natural si ramane blocat si tot va tb sa se taie. E prea tarziu sa schimb acum medicul sa ma duc la un spital unde se naste cu rahianestezie (nu stiu exact daca e termenul corect, oricum e o anestezie partiala, ramai treaza si il vezi pe bb). Azi ii faceam un speech sotului meu despre cum m-am gandit eu sa nasc totusi natural, si m-am razgandit la mijloc si tot asa. Ma gandesc ca treceti si voi prin asta
Am colege care au nascut natural am si care au nascut cu cezariana...zau daca stiu incotro sa inclin. Pana la urma am facut o pauza zicand ca momentan e important sa duc sarcina la termen si om vedea noi. Poate imi da asta micu o solutie intre timp si se decide cum vrea sa vina pe lume. Momentan sta perfect pentru o nastere naturala. Dar...se pare ca va fi maricel, dar vom vedea.

E si acum ca mi-am expus problemele, sa stiti ca sunt alaturi de voi si va inteleg temerile si trairile si ma bucur mult ca avem cui sa ni le impartasim. Deci nu va opriti : daca va bucurati ma bucur cu voi si daca aveti probleme va imbratisez virtual.

Cat despre cumparaturi : noi am luat tot. Eu si sotul meu nu credem in superstitii, iar varianta in care eu sa fiu in spital si el sa cumpere tot...hai sa spunem ca nu e fezabil. ar fi luat muuuulte lucruri mai putin cele necesare, e un scump dar e bine sa fie mami acolo la alegerea lucrusoarelor.

Cam atat pentru aceasta seara, e tot 0-0 la meci si tati se agita rrrau. E infocat.

Va pup si ne "citim" maine. Acum o sa incerc si eu faza cu semnatura...ca poate imi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate (totusi, care e numele, ca mi se pare hazliu sa-ti tot zic asa ), daca nu reusesti cu semnatura iti explic cum se face, eventual pe privat daca nu aici pe forum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Deci Lilly sa stii si tu ca e 950 apai de ce nu stiu ca is trilulilu!!Si cum am spus si mai sus Butnaru merge samabata la Bucuresti pt acte!!!Nu stiu ce o sa ne facem!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Daca ii 950 de euro ma duc sa ma rog de medicii de la Stanca sa ma primeasca careva sa ma asiste la nastere,sau sa-mi zica doctorita mea la cine sa ma duc.
Daca ii 950 lei, ar fi super bine, desi...nu-mi vine sa cred ca ar fi asa de putin. Eu ma asteptam sa fie 1500-2000 lei, dar 3500 e prea scump (de banii aia dau spaga la stat, cumpar carucior si patut).

Lilly 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!!
Dar mult ati mai scris!!!!

Am fost azi la cumparaturi pt bebelusa!!! Nu am ajuns la ikea pt ca sunt cam deranjata la stomac....si am preferat sa mergem undeva mai aproape d casa.... Deci mobila o luam sapt viitoare...
Dar i-am luat carut+cos auto de culoare rosie(o sa pun poze), cadita +masa de infasat cu suport(culoare galben), hainute, paturici termoreglabile (bebe nu transpira si isi pastreaza constant temperatura corpului), scutece, si multe alte produse. Mi-am gasit si chiloti pt mine.

Fetele, intrati pe amazon. com-Sunt fff multe produse pt bebei, la preturi super. preturile sunt in dolaro. de ex sterilizatorul avent electric, care la noi costa 300-330 lei, la ei este in jur de 60 $. U deja mi-am facut comanda si vor veni produsele in 2 sapt. Si avem incredere pt ca am mai facut o comanda de cd-uri si dvd-uri de la ei si nu au fost probleme. A venit pachetul la data stabilita, printr-un curier.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mi-am luat azi analizele si trebuie sa fac tratament cu ampicilina vreo 5 zile...am o infectie urinara... Aste e..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput