Mamici de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Elenuca, sanatate multa mamei tale!
Se pare ca nu ai activata mesageria privata. Ca sa o activezi te duci in meniul din stanga, la "Mesaje private", de acolo te duci in meniul "Options" pe pagina care se deschide,, iar dupa aceea bifezi "Activeaza mesaje private" sau asa ceva. Si la final apesi pe "Trimite modificarile".
Implicit la crearea contului mesageria privata nu este activata, trebuie activata de mana cum ti-am zis.
De nascut eu o sa nasc in prima decada din iunie, si o sa fie cezariana, pentru ca si prima nastere tot prin cezariana a fost. La Cantacuzino este doctorita mea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
Fetele, vreau sa impart o bucurie cu voi. astazi se implinesc 5 ani de cand eu si sotul meu suntem impreuna si 2 ani de cand a avut curajul sa ma ceara in casatorie, dupa ce , in prealabil a dat un search pe google sa gaseasca cea mai potrivita metoda...cert este ca i-a reusit si... iata-ne . Tati, te iubesc mai ! E adevarat ca te iubesc mai mult ca ieri... dar in mod sigur, mai putin ca maine.
Din pacate insa, nu am avut timp sa-i iau nimic, noi ne-am bisnuit sa ne facem cadouri in fiecare 20 martie...el in schimb... a fost la inaltime... mi-a facut cadou un laptop, cel de la care scriu de azi dimineata, nu ma pot desparti de el... Mi-e si rusine ca eu am avut atatea pe cap cu operatia si recuperarea mamei ca numai de cadoul lui nu am avut timp... As vrea sa-i fac o surpriza diseara, dar nu prea am idei... ma ajutati cu vreo sugestie? si eventual un cadou ceva? ce as putea sa-i iau unui inginer care e innebunit cu tot ce inseaman noutate ... sunt in dilema... Fetele help !
Andree27 spune:
Lilly ai vazut ca azi ma duc la eco si te anunt daca se deschide odata clinica!!!Si haine pt bebe nu are rost sa-ti comanzi de pe net ca sunt o gramada in oras!!Nu stiu in ce cartier stai,dar vezi ca in piata marasti e un magazin cu o gramada de hainite si nu sunt nici scumpe sunt de calitate!!!Daca te intereseaza iti explic unde!Ca eu de acolo i-am luat si prosopel cu gluga si e super!!!
Pupicei
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Elenuca felicitari si casa de piatra si multa sanatate impreuna si multi ,multi ani impreuna!!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric
elenuca spune:
gata, m-am conformat cu setarea PM-ului,multumesc frumos gabitzam. acum pot sa primesc, PM. Ce nu inteleg eu , cum de am primit si am putut sa dau PM sapt trecuta. Dar sa nu-mi bat capul ca imi stresez neuronul...
andreap spune:
Am citit putintel si eu..mai ales mesajul Dariei,m-au intrigat reactiile voastre..ma abtin de la comentarii.
Si eu am o zi cam..ciufulita azi....sa fie de la hormoni sau ..?ideea este ca la servici nu ma mai simt bine,parca lumea ma ocoleste,nu-mi mai gasesc locul,lucrarile mele (parte din ele) deja le afce altcineva.....asta cred ca ma va face sa intru mai devreme in concediu...ma rog..gata cu plangerile,apoi iar va spune lumea ca suntem aductaoare de indispozitii.
In rest..BBlusa are o zi linistita..prea linisita..normal,la cat am alergat azi si cat de stresata sunt...saracuta!
Pup
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Reallaura spune:
Elenuca, felicitari pentru cei 5 ani de convietuire- 2 de casnicie!!
Cleo, spre binele lui nici nu stiu dc vreau sa fie sotul acolo, mi-a spus o prietena ca nu vrei dcat sa te concentrezi, nu vrei sa fie nimeni langa tine...
cred ca asa ma voi simti si eu.
Si nu vreau sa ma vada in postura aia... ca-s imagini de-ti raman pe creier...
Poate doar pe sora-mea as accepta-o, nici macar pe mama...
Ah, vreti sa faceti si nunta odata... Da...frumos...mai e de cercetat piata.. mai strangem oferte, ca e un efort comun in perioada asta.
Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
Elenuca sanatate multa lui mami al tau, recuperare usoara si casa de piatra si multe, multe aniversari cat mai frumoase!
Andree27 iti tinem pumnii la eco!
Andreap de ce plangea micuta? De emotie? Poate ai facut poze sa vedem si noi cu pitica la gradi.
Lori 29+ asteptand un bebe Robert
elenuca spune:
multumesc frumos de urari andree27, sa dea Dumnezeu la toate fetele dragoste, intelegere si armonie si bebei frumosi si sanatosi
gabitzam spune:
elenuca, ce coincidenta, si noi aniversam azi 4 ani de la cununia civila Ia uitati-ma aici acum exact 4 ani. Noi ne-am casatorit tarziu, aveam 36 atunci, nici nu speram sa mai am vreodata copii si iata-ma acum cu bb2 aproape-aproape
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla