Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza :)

Hahaha ce m-am distrat cu voi Eu nu inteleg cum de poate spune cineva ca tonul acestui forum este trist... probabil ca ieri Cleo nu a fost prea activa In orice caz, si pe mine m-a surprins mesajul Dariei, e adevarat ca uneori fetele sunt mai sensibile si uneori se plang "degeaba", cum ar zice unii, sau alteori chiar au probleme adevarate, serioase, si sunt speriate... e normal, dar in general nu mi se pare ca tonul forumului este pesimist :) De exemplu, eu aici, in Belgia, nu o am pe mama, pe prietena x si y... nu pot suna doctorul cand mi se pare mie ceva ciudat. Asa ca ma bucur ca existati voi sa ma pot mieuna la voi daca e cazul. In ultima vreme am fost mai putin activa, dar presimt ca pe masura ce momentul nasterii se va apropia, vom avea din ce in ce mai mult nevoie unele de celelalte.

Cleo - frumoase cuvintele tale despre bebemic :) asa simt si eu acum si parca ai scris despre mine la mine a durat o vreme pana m-am obisnuit cu ideea ca eu fac bebe, si imi era frica de sarcina, de nastere etc, mi-era teama ca nu voi mai fi o femeie din-aia sexy cum eram inainte (si modesta ) ! woow ! acum insa sunt indragostita iremediabil si bebemic este cel mai important :) In plus, sunt inca sexy haha desi am 12 kile in plus :)

Eu botezul cred ca il voi face la finii mei acasa - au o casa maaaare si tocmai buna de petreceri :) Insa nu sunt hotarata 100%. Hmmm...

Va pe toate :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Bine v-am regasit dragele mele, mi-ati lipsit tare mult zilele astea. Din pacate a trebuit sa merg cu mamica mea la spital pentru o operatie si n-am avut timp nici macar sa ajung la zi cu mesajele. Dar... totul e bine cand se termina cu bine, acum mami meu e acasa cu mine, e mai bine, mult mai bine, se recupereaza usor usor, deh asa e dupa operatie de colecist. Magnetism, poate ne-am vazut la Floreasca cand ai fost... eram si eu pe acolo alergam ca disperata dupa doctori, asistente... uf... tare deprimante sunt spitalele astea... Am avut si ceva contractii zilele astea, dar ma gandesc ca e normal dupa cat stres si neliniste am avut pe cap... saraca bebita mea,ma atentiona din cand in cand cu cate un piciorus in burtica si atnci stiam ca trebuie sa stau cuminte, ma asezam repede pe scaun sau in pat si... culmea, se linistea si ea... o iubeste mamica mult de tot, draga de ea .

pup, si multa sanatate si tie, si lui bb, si mamei tale. Si recuperare usoara mamei, va fi nevoie de ea in curand!!

Fetelor...nici mie nu mi-s clare toate, dar incerc sa fiu optimista, da? Si sexy si modesta, ca si Simonix (cel putsin)!!! Sau macar fericita si sanatoasa.
Ia uitati, ce frumos e afara...soare, floricele...frunzulitse etc etc etc. Ma duc afara. Sa bantui. Sa pastrati buna dispozitie, va rog!!
Profit ca azi mi-am luat liber, de aia am scris, la munca...nu pot scrie chiar asha de des si pozitiv

P.S. daca asha scriu la o bucatsica de noapte nedormita...nu stiu cum o fi cand m-o tsine bb mic treaza toata noaptea!! Probabil de o veselie crunta, de o sa cheme INAIS pe baietii veseli de la spitalul de vis a vis cu camesha de fortza (specific faptul ca stau pe Sos. Berceni, f.f.f. aproape de spitalul 9, nu le tre salvare, pot veni in pas alergator!!!)

Pup la burtici.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Simoncip curaj, mai e nitel, am inteles de la sis ca vei naste la municipal cu aceeasi dr. Incearca sa ignori ce te deranjeaza si o sa fie bine, eu am mai avut in show luni... si mi-a spus ca " nu comunicam cum ar trebui" asta pentru ca a uitat sa-mi spuna ca de acum incolo ne vedem la 2 sapt si eu i-am spus ca nu stiam lucrul asta... pai de unde sa-l stiu, ghicesc cumva in stele? in fine, eram prea suparata cu mamica mea care era in operatie atunci si nu i-am spus nimic. Mi-am propus ca de acum incolo sa merg la ea numai cu sotul meu sa o vad eu ca mai face figuri...
te pupic si sa ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
dordia multa sanatate tie si baietelului tau.

Andree27 foarte dragute lucrusoarele. Doar eu sunt inconstienta care nu a cumparat pana acuma decat cateva body-uri de pe net. Camera fetitei e plina de cutii, vrem s-o zugravim, s-o mobilam, etc.Dar sper sa avem timp. Astazi m-am decis, mai vin la lucru 3 saptamani si 2 zile.Asa ca, in concediul ala avem multe de facut. Sper ca bebelusa sa stea acolo pana la termen. Iti tin pumnii pt astazi la eco.

cleo super mesajul tau de azi-dimineata, apoi cel referitor la superstii a fost tare hazliu si ai mare dreptate ca nu trebuie sa ne luam dupa tot felul de vorbe batranesti.
Mi-o mai inchipuiam si pe gabitza pe sub birou chicotind infundat, si-mi venea sa fac si eu acelasi lucru, dar m-am resemnat sa zambesc pt ca mi-ar fi cam greu sa ma bag sub birou Ar trebui prea multe manevre.

Au inceput sa mi se umfle picioarele si mainile. Am renuntat la verigheta, si-asa ciudat ma simt fara ea. Is nervoasa tot timpul si mi-e tare mila de saracul sot ca el trebuie sa suporte toate toanele mele. Dar am avut si motiv acum 2 seri sa ma enervez pe el: m-a incuiat din greseala afara (am ajuns acasa dupa el ca am avut aerobic, si el a uitat cheia in usa); el s-a dus la dus, si eu am stat in fata usii vreo 5 minute pana a terminat el dusul ca nu a auzit nici bataia mea disperata in usa, nici telefonul care suna de numa. Nu a fost un sentiment prea placut, si cand mi-a deschis usa nu stiam ce sa fac, sa plang de nervi, sa-l cert, sa fac haz de necaz .

Stiti de legea care da 10 zile de concediu in plus pt taticii care-au facut un curs de puericultura? Eu mi-am convins sotul sa vina cu mine la cursurile prenatale, si el va primi si-un certificat ca a absolvit un astfel de curs (trebuie sa participe doar la 5 ore).

Cam atata deocamdata.Ar trebui sa mai lucrez si eu cate ceva.

Lilly 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Saluatre..salutare
tare pe fuga sunt,dar nu ma abtin sa nu va salut!
O s aincerc sa recuperez si ce s-a mai scris..
Am fost la serbare;normal ca a plans cand m-a vazut...i-am promis 100 de jucarii,cerul..orice,numai sa taca.Pana la urma s-a mai potolit..a spus si o poezie..ma rog,frumos sa vezi atatia pitici(toti sunt grupa mica)bataindu-se,cantand..
Pupici...sper sa mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Acum intram si noi!! Eu si sis, Ea sta trantita in pat si eu ii citesc. Ne-am distrat de nu se poate...
Cleo ca emoticoanele astea am facut amandoua prin casa, draguto, la mesajele tale!
Mi-am intrebat prietena de mancarea de la RIviera si mi-a spus ca a fost foarte buna, acum 2 ani cand a facut nunta frate-su, au fost f multumiti.

Crezi ca daca faci rezervare tr neaparat sa dai aconto acum?? Negociem, le spunem ca dupa ce se naste bb.

Apoi, asta e naspa sa-ti impuna 80 de persoane...daca sunt 50 ce?
Eu nu cred ca la botez ai atatia invitati, ca nu e nunta!

Cat priveste asistarea sotului la nastere, (desi chirurg - da, la Municipal, ai ghicit! :)) nici sa-l tai!! Il vad ca nu poate nici sa se uite la TV cu mine la asa ceva, ma mira, dar asta e...

Da, dupa UM ar tr sa nasc si inaintea soramii, dar nu a fost sa fie. Ovulatie tarzie. Mircea e facut cu stradanii si termometrul in mana... Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat anyway.

Lorich, buna idee cu forumul miresici.ro. Mai ales pentru mamicile care sunt imobilizate in casa, fac o buna cercetare de piata de pe net...

Dordia, sanatate multa tie si puiutului!!

Elenuca, sanatate pentru mami tau!! O sa-ti scrie ea acum un PM prin intermediul meu :)

Simonix, vrem si noi fini cu casa mare, sa scapam de tevatura cu restaurantele...
Cat despre kg in plus...ne stau asa bine, vorba ta!! Ne vin manusa!

Andreea, succes la eco azi!!

pentru fiecare de la sis. Si de la mine.

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, ti-ai dezactivat PM?

Laurita 31+, , Mircea

Mergi la inceput

referitor la ce a scris daria, poate a avut si ea o zi mai " blue" si ne-a perceput miorlaite, dar te asigur draga mea, ca fetele sunt extraordinare si mie cel putin imi dau puterea sa merg mai departe, imi dau optimism si ma ajuta sa nu ma simt atat de " diferita" asta pentru ca si ele trec prin ce trec eu.M-ia placut ce ai scris despre iubire, e adevarat, dragostea ne da o aura magica, iar la noi la gravidutze se vede de la o posta... si e la fel de adevarat ca in perioada asta speciala pentru orice viitoare mamica, suntem muuuuult mai sensibile si avem simturile ascutite, de emotii nu mai vorbesc, e bocesc la emisiunea Prima zi, de la Prima, inca de la inceput si nu ma opresc nici la reclame...asa ca alexuta75 si andreea 27 va inteleg perfect.

Draga gabitzam noi avem cam aceasi DPN, tu unde vei naste? ceza sau naturel , te pup. Si sa stii ca eu nici eu nu ma simt mai desteapta in perioada asta, ba parca din contra, "pierd din boabe" cum ar zice mama, pe zi ce trece...dar asa ca recuperam noi dupa... hi hi hi.

Cleo78 esti o scumpa, am ras cu lacrimi...rad tare ma bucura tare mult optimismul tau si te apreciez f mult ca nu te lasi doborata de piedicile vietii, esti o luptatoare, sa ramai asa mereu. P.S. Cum ai facut sa-ti apara cate saptamani ai si cand vine barza, chestia aia dragutza din semnatura? vreau si ioooo

Lilly79 da-mi si mie pliz detalii despre cursul respectiv, vreau sa-l iau pe al meu sot din dotare de brat si sa-l duc acolo... ce zici? ar trebui sa iau si niste catuse sau un distonocalm pentru el?

Mergi la inceput

nu am dezactivat nimic,nici n-am umblat pe a profil, mai incerci o data, iti dau si eu un pm sa vedem daca il primesti pe al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Acum intram si noi!! Eu si sis, Ea sta trantita in pat si eu ii citesc. Ne-am distrat de nu se poate...
Cleo ca emoticoanele astea am facut amandoua prin casa, draguto, la mesajele tale!
Mi-am intrebat prietena de mancarea de la RIviera si mi-a spus ca a fost foarte buna, acum 2 ani cand a facut nunta frate-su, au fost f multumiti.

Crezi ca daca faci rezervare tr neaparat sa dai aconto acum?? Negociem, le spunem ca dupa ce se naste bb.

Apoi, asta e naspa sa-ti impuna 80 de persoane...daca sunt 50 ce?
Eu nu cred ca la botez ai atatia invitati, ca nu e nunta!

Cat priveste asistarea sotului la nastere, (desi chirurg - da, la Municipal, ai ghicit! :)) nici sa-l tai!! Il vad ca nu poate nici sa se uite la TV cu mine la asa ceva, ma mira, dar asta e...

Da, dupa UM ar tr sa nasc si inaintea soramii, dar nu a fost sa fie. Ovulatie tarzie. Mircea e facut cu stradanii si termometrul in mana... Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat anyway.

Lorich, buna idee cu forumul miresici.ro. Mai ales pentru mamicile care sunt imobilizate in casa, fac o buna cercetare de piata de pe net...

Dordia, sanatate multa tie si puiutului!!

Elenuca, sanatate pentru mami tau!! O sa-ti scrie ea acum un PM prin intermediul meu :)

Simonix, vrem si noi fini cu casa mare, sa scapam de tevatura cu restaurantele...
Cat despre kg in plus...ne stau asa bine, vorba ta!! Ne vin manusa!

Andreea, succes la eco azi!!

pentru fiecare de la sis. Si de la mine.

Laurita 31+, , Mircea

Laura, pup la sora ta, acolo in patuc la ea!!
Cat despre Riviera...noi nu am facut nunta. Si o sa fie sigur 60-70 pers, ca facem all in one. Dar de 80...nu stiu, deoarece rudele mele + prietenii din copilarie is taman acolo unde se atarna harta in cui. Crezi ca vin sigur? Nici nu am mai pastrat legatura...1 tel. la 1-2 luni nu tsine de cald...shi drumurile se despart repede.
Inca mai cautam oferte, si mai numaram exact nr de pers. care ne vin sigur. A, mai pica si in perioada de concediii... De aceea ni se pare aiurea sa ni se fixeze de acum 80 pers. Pt ca e posibil sa vina 100, dar la fel de posibil si 60!!!
A, ce urat de la sotzul tau!!!Sa ii zici ca e un dr urat! Rushinica...macar in travaliu sa stea cu tine, ti-ar prinde bine incurajarea lui. Sa nu vina el la nastere...tati chiar vrea! (deshi daca vine...SIGUR nu mai vrea si la 2 lea copil!!!s-a speriat si cand a auzit ca epidurala se face in coloana...). Bine, stiu ca nu au voie dr-ii sa isi opereze rude/pers. apropiate; deoarece e posibil sa nu fie obiectivi si impartiali (emotii etc). Stii care e partea buna? Iti scoate el copcile acasa . Plus ca dr. o sa fie atent, ca SHTIE ca va fi supervizat sahi verificat de un chirurg!!!!!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput