Mamici de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
Alysh spune:
Neata burtici......
Am vrut sa incep cu un mesaj la adresa Dariei, dar ma abtin......ar fi fost prea dur sa adresez ce am gandit unei gravidutze..chiar daca gravidutza respectiva m-a indispus profund.
Pt mine e terapie acest forum si va iubesc mult pe toate! Si Cleo, cu mesajul ei frumos si impresionant m-a determinat sa nu mai scriu ce gandisem, datorita ei mi-a trecut supararea.
Riviera e primul restaurant pe care l-am testat noi pt nunta...locatia e intr-adevar deosebita, insa pt noi preturile erau mult prea mari. Am avut multi invitati, cam 200 de persoane, multe venite din provincie ca sotul meu are neam mare. NU ne-am fi putut acoperi cheltuielile. DAr pt locatie, merita, e cel mai frumos loc din Bucuresti pe care l-am vazut.
Laura, dr mi-a spus de ceai de anason. Dar am auzit ca si cel de chimen e f bun.
Alina, incearca sa ignori gura lumii. Oricum pe mine ma scot din sarite toti astia care isi dau cu parerea: ca-i burta prea mare, prea mica (am primit ambele remarci), ca nu-i burta de baiat, ca acolo e o fetitza (cum frate cand eu am fost la 1000 de ecografii care mi-au aratat ca e baiat......si iti spun cu o siguranta in glas ca e fetitza de te intrebi si tu daca n-o fi asa).....n-am scapat nici eu de un glas disperat care striga sa nu dau in pisica...ca iese copilul paros........si multe altele. Bine ca stau mai mult pe acasa ca altfel cred ca as fi luat pe cineva la bataie pana acum
Alina 33+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Neata burticele,
Mai si eu am remarcat ca unele colegutze nu prea au mai scris, sper sa fie toata lumea bine, doar de Ylari nu stiu ce sa mai cred .
Cleo si chiar si alte fete interesate de planuri si restaurante de botez, am o prietena care face nunta anul asta si a descoperit forumul miresici.ro; mai, orice fel de info despre orice fel de restaurant, gasiti acolo.
Daria ... ce sa zic, neplacut mesaj. Dupa toate alea frumoase, imi pare tare rau ca ai senzatia asta; eu cred ca de asta suntem cu toate aici, nu? Sa ne aratam fricile, grijile, sa intrebam lucruri pe care nu mai stim pe unde sa le intrebam, nu numai sa spunem, cum imi vine mie azi sa spui, vai e minunat sa fii insarcinata in perioada asta in care infloreste tot!!!
Sper si eu sa fi fost de la vreme, sa nu te astepti numai la high spirits, ca in afara de necunoscutul primei sarcini, unele fete au chiar probleme adevarate legate de sarcina, de bebe.
Na, acum sper sa nu te fi suparat, dar daca taceam (cum a fost primul impuls) statea cu energia aia negativa si nu e bine.
Lori 29+ asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
Neata burticutze!
Dordia - sanatate multa - vad ca primavara asta face ravagii...
alina-anto - ti-a raspuns Gabitzam despre carut - sa stii ca la noi a fost de fapt un moft pentru ca e foarte scump, dar ne-am gindit ca fiind singura investitie pentru bb Tudor sa-l luam (ca restul inca mai avem de la Stefan)...
Daria - sa stii ca si eu m-am suparat putin pe mesajul tau - poate aveai motive intemeiate sa-l scrii, dar cred ca ai fost cam dura totusi...fiecare dintre noi avem probleme, temeri samd dar sa stii ca adevaratul optimism trebuie sa-l gasesti in tine nu in cei din jur - noi te putem ajuta, sprijini cu un sfat si o vorba buna, dar nu te astepta acum ca toata lumea sa debordeze de optimism doar ca sa nu intristeze alte fete...
Trebuie sa intru intr-o sedinta, revin mai tirziu....
Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
Alysh
- sa nu dai in pisica ca iese copilul paros
- daca ai arsuri- iar copil cu par
Atunci....io fac bb= maimutza!!! Lucy a fo trasa de coada de cateva ori pe zi...a luat shuturi in fiecare noapte, la fiecare drum pe intuneric spre buda, ca asha se simte ea bine, intre picioarele noastre, lovita! Pot sa ii stric placerea?
-dar ca pisica mananca nasul copilului ce zici?
(maica mea...ca a mai auzit ea cazuri; la Radio Shantz Dorohoi, probabil sau la vreun parastas!!!)
-vai Cleo, ti s-a lasat burta!!
Sa mori tu de ciuda! Sau mai bine merge raspunsul: shi tsie tzatzele!!
-cum sa iei lucruri copilului inainte de nashtere???
Iaka asha....iau salariul, ma duc la magazin, shi cumpar!
-sa le aduci la mine dupa ce le iei!! (sa imi traiasca socrela, da?)
Sa traiasca...si sa asteeeepte muult shi bine. vreau IO sa mi le spal, calc, ashez. Ea daca nu are ce face cu banii,ii recomand sa faca un fond de economii pt bb, de ex.; si sa ii dea copilului la fack.-sau cand o vrea sa ishi faca vreo afacere! Si sa stie copilul: ashtia si de la bunica (bunica care s-a crizat la ideea de a spune mamaie, deshi e cel mai drag cuvant pt mine, si pt tati).
-cum sa dai copilul la gradinitsa de stat???? o sa ia raiie!
(socrul). La cea particulara...nu intra raiia, scrie pe usha, acces interzis, de acolo ia cel mult snobismu' lui bunicu.
P.S.Bunicule... inca nu m-am nascut!! Ai putintica rabdare, iti scuip mancarea in fatsa peste 10-11 luni!
-cum sa nu anunti din prima sarcina??? iese copilul mut!!
Ei na, vrei sa zici ca is mutsi toti copiii obtsinutsi din greu cu FIV & co, si care bietii parinti au asteptat 3-4 luni sa fie sigur bine fixata sarcina...
-caciula, pat drept, legat copilul
Ca toti negrii, care au crescut in panza la pieptul mamei, in curu gol is cu urechile clapauge, coloana stramba si picioarele cracanate. S-avem pardon, toata lumea intoarce capul dupa cum arata tinerii de origine africana!!! Ca au de ce.
-si daca nu ai lapte bun la san?
Io is capra de la tsara....gena buna!!!!ii va fi bun si laptele de san, acelasi sange l-a hranit 9 luni... va putea face un lapte bun, nu? Ca nu am lapte, sau nu am lapte suficient, sau ca bb nu poate trage de la san, si ii convine sa ii picure din biberon fara efort, asta nu mai depinde de mami. Astea se mai intampla, dar sa nu ne gandim la cazurile izolate si sa gandim pozitiv!!!! Pt aste 1% cazuri mai triste, se gandeshte pediatrul!
Sa continui? Hai ca nu e cazul. Vom fi mamici perfecte. Perfecte pt
copilul propriu. Suna a auto-convingere, dar cum e bucata din carnea noastra, vom comunica cel mai bine noi, ca mame, cu bb. Nu din prima clipa!!! Din a 2a... a3a...
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Adriana_78 spune:
Buna burtici mici si mari!
Cleo, da' esti vorbareata rau! Frumos ca ai totul asa clar in cap.
Cel mai imp. e sa fie bebe si mami sanatosi.
Apropo mesaje triste, plangeri etc. -- e normal, cred, nu toate suntem la fel, asa cum nici bebei nu vor fi la fel.
Si eu remarc cate griji isi fac unele mamici de una alta, cand la mine "prob. x" nu are nici o importanta sau invers, eu imi fac ganduri si altor mamici nici nu le trece asa ceva prin cap.
Un bebe e o schimbare si la inceput va fi mai dificil, multe intrebari, nelinisti, insa cu timp. fiecare mama simte ce trebuie sa faca si va face asa cum e mai bine pt. ea si puiul ei, indiferent daca metoda aleasa, altor mamici li se va parea ciudata sau nu se potriveste altor copilasi.
Si eu ma bucur ca exista forumul asta, imi pare rau ca nu ne putem cunoaste si personal -- insa doresc tuturor mamicilor multa rabdare si putere sa treaca peste toata gandurile si grijile!
Adriana, 32, mamica Larei
Andree27 spune:
Neatza burticutze dragutze,
Gabitzule merci mult pt explicatii!!!!!!!!Le-am aranjat acuma!!Tu de fiecare data ma salvezi!!!
Relaura imi place foarte mult bluzita cu care il scoate-ti din spital!!!Dar stai linistita ca e super adevarat ce scrie!!hihihi ...o sa vedem noi...
Azi intram in saptamana 29 si tot azi mergem la 18:30 la dr sa vedem ce mai face bebica!!!Abia astept!!Sa imi tineti pumnii!!!
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric
gabitzam spune:
Cleo, esti de belea!
Eu cica lucrez ceva serios, corectez niste documente, sefu' se cearta cu o colega si eu m-am facut ca am scapat ceva pe jos ca sa pot chicoti pe sub birou
Adevarul e ca superstitiile astea par haioase cand le vezi asa citite, dar daca vine cineva si ti le tranteste in fata iti vine sa-ti iei campii. Aoleu si cate mai sunt inca!! Puneti-le pe 'ignore' sau faceti misto de ele, nu va lasati influentate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
Bine v-am regasit dragele mele, mi-ati lipsit tare mult zilele astea. Din pacate a trebuit sa merg cu mamica mea la spital pentru o operatie si n-am avut timp nici macar sa ajung la zi cu mesajele. Dar... totul e bine cand se termina cu bine, acum mami meu e acasa cu mine, e mai bine, mult mai bine, se recupereaza usor usor, deh asa e dupa operatie de colecist. Magnetism, poate ne-am vazut la Floreasca cand ai fost... eram si eu pe acolo alergam ca disperata dupa doctori, asistente... uf... tare deprimante sunt spitalele astea... Am avut si ceva contractii zilele astea, dar ma gandesc ca e normal dupa cat stres si neliniste am avut pe cap... saraca bebita mea,ma atentiona din cand in cand cu cate un piciorus in burtica si atnci stiam ca trebuie sa stau cuminte, ma asezam repede pe scaun sau in pat si... culmea, se linistea si ea... o iubeste mamica mult de tot, draga de ea .