Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, in Webshots daca vrei sa stergi o poza, te duci in album, si o sa vezi ca toate pozele au un x-uletz mic in colt. Ca sa vezi asta trebuie sa fii logata pe contul tau. Daca apesi pe X stergi poza.

Alina_anto, daca-mi amintesc, caruciorul lui LeeLoo este Stokke, si se gaseste la magazinele MiniBlu, l-am vazut in mai multe culori. Si costa undeva pe la 3000ron.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

gabitza,mersi de info

Andreea, imi plac fff mult hainutele lui Eric.

Laura, e tare haioasa bluzita lui Mircea.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna seara fetelor. Am ajuns mai greu acasa...am fo sa vedem un restaurant pt botez. Pt ca nu am facut nunta, o sa fie un party mai mare, cam 60-70 invitati, si noi am fo acu la restaurantr Riviera - in parcul Lia manoliu. SUperb arata... pretul cam mare la meniu, 220 roni dar cu tort, beutura, decoratiuni, flori pe mese, fructe pe mese. (a, urat ca ne cer minim 80 pers.)
Voiam sa va intreb, ati fo vreoidata acolo la nunta/botez? adica sa mancati acolo... pozele+decorul arata f. bine...dar la gust..hartia nu putem sa o incercam

P.S. ati mai cautat si voi locatii? cum vi se pare 220 roni? Ati semnat- v-atri inteles cu ei? Ca ... is f. incurcata; oare nu ne grabim?

Noi am mai fo doar la inca un restaurant, undeva mai de cartier Berceni, la casa Voicu, unde ne-au zis 40 euro + decoratiuni+ flori + fructe + alune & co, + aducem noi beutura + aducem noi tortul. Cand am inceput sa le calculam... urcaaaaaa destul de mult.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, stiu Riviera, noi ne plimbam des pe acolo. Locatia e super.
Fratele uneia dintre prietenele mele si-a facut nunta acolo si pot sa o intreb maine cum a fost mancarea si-ti scriu.

Sa stii ca nu mi se pare neaparat ieftin. Ce include menu-ul?
Eu am facut un calcul la Tulip Inn o varianta ar putea fi in jur de 47 E (cu tot cu bautura si mancare). Acum, bine, sa vedem daca percepe chirie pentru sala, nu am ajuns sa discut detalii cu ea.
Vezi ca am trimis pe contul comun de mail oferta lor.

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Reallaura

Cleo, stiu Riviera, noi ne plimbam des pe acolo. Locatia e super.
Fratele uneia dintre prietenele mele si-a facut nunta acolo si pot sa o intreb maine cum a fost mancarea si-ti scriu.

Sa stii ca nu mi se pare neaparat ieftin. Ce include menu-ul?
Eu am facut un calcul la Tulip Inn o varianta ar putea fi in jur de 47 E (cu tot cu bautura si mancare). Acum, bine, sa vedem daca percepe chirie pentru sala, nu am ajuns sa discut detalii cu ea.
Vezi ca am trimis pe contul comun de mail oferta lor.

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

nici mie nu mi se pare eftin -de aia va cer parerea. Meniul la Riviera cuprinde(de 220 roni):
-aperitive
-salau /pastrav+ garniotura
-gratare de pui+porc+vita+ garnitura
-tort
-fructe
-beuturi: 2l apa, 1 l sucuri din gama Coca Colea, 2/4l sticla de vin, 1 shampanie, 1 cafea
-decoratiuni: huse + funditse+ flori
Daca mai aducem noi beuturi- feel free. Nu am intrebat de chiria salii. Mediatizeaza si un dj pe care il stiu ei.

Problemele mele incuietoare:
-Atat ca... ne cer minim 80 pers.ca au 2 sali destul de mari.
-nu am vazut gramajul la portii si nici nu stim cat de bine le gatesc. Daca ati fo vreodata...de aia intreb, daca ati nimerit la o nunta & co acolo...spuneti si mie, cum a fo mancarea? buna? si mai ales suficienta?

Ei, io mai am un stres: sa facem contract pana se naste bb? Am inceput sa ma gandesc aiurea...de, mintea mea e plina de frici: ca inainte de nashtere...Voi veti inchiria inainte de nashtere+ sa dati avans?

P.S: m-am ujitat la meniul tau de la Tulip Inn. E fain explicat...
Inteleg si io - gravida shenila. Nu radeti de mine... nu eram asha tsacanita, dar chiar nu mai am incredere in deciziile mele... si am ajuns sa intreb pe toti si sa tin cont de parerea fiecaruia!

si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

dorinutza82 ecografia 4d/3d are in plus...doar cateva imagini 4d/3d -care dau bine in ochii parintilor. Restul masuratorilor-morfo fetale se fac in mod 2d, cred ca sunt mai precise asha; ashadar colul... se masoara oricum; iar greutatea...o estimeaza softul functie de lungime femur parca.

leeloo2004 pozele tale sunt Super!!! ...

Daria Ioana, si mie tonul forumului mi se pare unul optimist, dar te rog, tine cont ca suntem un grup de gravide, cele mai multe la prima sarcina, si care NU se asteptau la asemenea schimbari in viatsa noastra. Unele chiar au probleme de sanatate, dar dincolo de asta, daca imi zicea cineva acu cativa ani ca in timpul sarcinii o sa fiu asha...nu credeam!!! Sincer, multi ani am vrut 3 copii, singura frica fiind nasterea. Acum, la sf lunii a 8a, pot sa zic ca nasheterea e o bagatela, sarcina + urmatorii ani par muult mai grei, sarcina mea mi se pare ... echivalenta cu o nebunie!!! Cand vb cu fetele... si imi expun toate prostiile... ma calmez: SUNT NORMAAAALLLLA, doar putin gravida. De aceea ma simt atat de bine aici.
Pe de alta parte, imi dau seama ca eu nu am probleme (decat la mansarda), fatsa de situatia ta & a altor fete! Poate la a2a sarcina mi se va schimba optica... daca va exista a2a sarcina....
Nu suntem normale niciuna!! Si ce e mai grav, multe fete de aici nu au alta sustinere & intelegere acasa decat forumul. Credeti ca pot sa discut cu alte pers de ce am atatea gaze (in ambele sensuri)? Sau ce vise am noaptea? sau ca am tot timpul senzatia cand trec pe langa usi ca mi se deschide una si da peste mine cu clantsa in burta? (era cat pe ce sa o patsesc o data...) sau ca bb ar putea avea probleme (Doamne fereshte, nu doresc la NIMENI asha ceva)? sau ce am vazut in spitalul din Iasi de obstetrica -gineco acu ceva ani? Sau ca ma duc la munca si uneori ma ia un somn/strare de sfarsheala de nici nu aud ce mi se zice? Sau de frica...de a nu ma descurca cu bb? Sau ca multe avem o varsta MAI INAINTATA (sa nu recunoashtem ca suntem babe ramolite) iar riscurile sarcinii sunt ceva mai mari, suficient de a ne da emotii. Sa punem accentul pe senzatia ca ... daca nu ajung ACUM la buda...ma pish pe mine in mijlocul shedintsei!!!! Si pana la urma totul e normal... suntem doar putin gravide! Mai panicoase...sa recunoashtem- exagerate cele la prima sarcina. Iarta-ne...

Reallaura, in primul rand transmite multi multi pupi si la sora ta! Inca 1 sapt...daca mai sta cuminte in pat..si totul e bine! Sa fie bb sanatos, ca o canapea -se curatsa...dar noptile de emotii si remushcari langa un bb ceva mai mic NICIODATA!!
In al 2lea rand...acum ma uit pe prima pajina, si nu procesez deloc: tu ai avut UM pe 25.07, f apropiat de mine, si totusi ai DPN LA 3 sapt dupa mine... de ce oare???
P.S. sotul tau e dr in municipal? pai...inseamna ca vine cu tine la nashtere! nu se poate sa nu il primeasca! Vine ca mana secunda la dr . Cum vei nashte? te-ai decis?

P.P.S. Fetelor, mai stiti ceva de aelita ??? Fiindca multe fete nu au mai intrat pe forum...propun sa facem o prezentsa rapida. Nu acum,ci in 1-2 sapt, eventual cand sunt primele nashteri cezariene programate sigur... prezentsa asta ne va ajuta la respectarea ordinii nasterilor; sa stie barza cum sa isi organizeze drumurile!! si sa nu ne dea emotii!!

Cred ca m-am mai spovedit aici: am 30 ani, de ani de zile sunt singura, de capul meu, pe picioarele mele, si am facut exact ce am vrut; am avut(si am) o viatsa CLAR ORGANIZATA dupa cum vreau, am controlat fiecare pas, si fiecare decizie, mi-am planuit si emotii, sentimente, prietenii& viatsa personala dar si viitorul, cariera etc. Ma credeam o carierista, aveam planuri pt urmatorii ani: pt job, credite de casa, concedii etc. Totul controlam..inclusiv pt ce va urma, am facut cumparaturi, liste, calcule, totul este in grafic: exact cum am decis sa fie shi la locul lor. Si uite ca in ceea ce urmeaza ceva imi scapa, ceva ce nu mai pot controla, asta ne mai depinzand de mine, ci de bunul Dumnezeu. Si ma simt... mica, fara putere, pe teren instabil, fara controlul meu... doar cu sperante. E...mai rau decat la pubertate!! - ca fericirea de a fi parinte....care depasheste orice: job, bani, prieteni, viatsa pers, propria sanatate, astea devin mici, fara importantsa, cel mai mare lucru din viatsa mea e acest Bebe, aceasta farama de carne, care creshte in ritmul lui, care pulseaza in mine, si eu nu fac mare lucru pt el! Decat sa il iubesc neconditionat... fara control, restrictii, oprelisti. Doar sa il iubesc pe puiul meu!!

si o burticutsa AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Cleo: subscriu la declaratia ta de dragoste pentru puiul mic din burta mea! il iubesc inainte de a-l vedea, de a-l alapta, de a-i simti respiratia profunda a somnului....

fetele fiti in continuare active, pline de energie, acusi vine marea intilnire. o sa fie mai usor decit v-ati imaginat vreodata. la mine e a doua oara si tot sunt plina de temeri, furtuni hormonale, bucurie si extaz.

ma bucur ca scrieti, ma bucur sa vad ca sunteti ca mine, ca scapati urina ca mine in timp ce sunt prin oras, ca sunt ca voi.

ma bucur ca existati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata fetelor!

cleo, m-a emotionat mesajul tau...Iti doresc sa fii mereu fericita si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata!
Dar ce faceai la 4 dimineata, n-ai dormit bine? Oricum, vad ca scrii mai bine la ore asa, imposibile...

Va doresc tuturor o zi minunata, plina de bucurii!!

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Buna dimineata fetelor!

cleo, m-a emotionat mesajul tau...Iti doresc sa fii mereu fericita si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata!
Dar ce faceai la 4 dimineata, n-ai dormit bine? Oricum, vad ca scrii mai bine la ore asa, imposibile...

Va doresc tuturor o zi minunata, plina de bucurii!!

Alina 31+ SARA-MARIA

ei, Ce pot face eu la 4 dimineatsa?? Ce faceam la 4 dim : un pishu, un lapte cald pt arsuri, 2 mesaje pe forum, tras de coada pisica, ca voia atentie si apoi culcat iar.
Cica vine luna plina... nu ca m-ar fi afectat vreodata... dar poate asta e inceputul

si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza!!!

Eu sunt bolnavioara, si eu si Fi'miu...si nu imi e prea bine. Dar speram sa treaca repede. Tusea asta ma doboara...ca tb sa ma fortez si clar il deranjez pe bb. riposteaza mititelul dar...nu am ce-i face. Aseara Stefan s-a jucat cu bb din burtica, i-a dat pufuleti, si l-a mangaiat si l-a luat in brate...era asa dulce...

Acum ma retrag in pat ca ma solicita un bb ,mai mare!!!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput