Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc mult Dollores pt incurajari si pt !!va rog sa ma credeti ca habar nu am ce sa fac!Daca ma bag in concediu nu ma ajuta cu absolut nimic ca ei pot sa ma bage linistiti in somaj!Luni ma voi duce la fortele de munca sa vad ce si cum dar va rog sa ma credeti ca habar nu am ce sa fac!!!La ce stres am nu am citit nimic din ce ati scris si sa ma scuzati ca nu vreau sa va ignor dar va rog sa ma intelegeti!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Tu nasti prin cezariana sau vrei tot normal?

Simona, eu nasc prin cezariana...ca asa am nascut si prima oara desi...am luat-o cu nasterea normala, cu dureri dilatatie, scremut si tot tacamul dar...lenesul nu a vrut sa iasa asa ca s-a recurs la cezariana. Din cauza asta acuma nu am incotro.

Am priceput de ce esti tu mai avansata decat mine....

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Dordia, iubita, ai dreptate.
Sa stii ca de multe ori remarc ce spune fiecare, dar nu ai atunci timp sa faci un comentariu, dar in sinea ta te distrezi de ce spune fiecare, chiar daca nu scrii nimic despre asta.
De exemplu noi doua nu am avut prea multe discutii, sa le zic asa, dar stiu ce faci, il stiu pe bb tau din poze, citesc cu interes fiecare post...etc.

Cat despre sis, iti raspund eu in locul ei, ea a avut ovulatia foarte devreme, fiecare ecograf la care a fost i-a dat o varsta a sarcinii mai mare decat daca ar calcula dupa UM.
Bine, si zice ca stie si ea cand a ramas...
Eu, de exemplu, am avut UM 25.07.2007, as avea DPN 30 aprilie, dar am avut ovulatie mai tarziu si bb e mai micutz.

Te si despre asta e vb. Nu avem cum sa fim toate cu toate...si sa raspundem prompt la fiecare pb. Deci...cine vrea sa afle ceva insista....

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragele,

Paste Fericit pentru caltolice (Doloress, Simonix, Esme)!
Pacat ca e vreme rea...brrrrr! Noi strambam din nas acum la 11 grade, ne obisnuisem cu caldura...
Miss Parker, buna idee cu legatul lui sis la pat!
De cand astept sa-mi exercit autoritatea de sora mai mare - cu 5 minute!-

Revin si eu cu intrebarea lui Cleo, ce inseamna PDA si CTG??

Super treaba cu burticutza, eu am remarcat - de fapt tati al nostru (Da, ala care seamana cu tati al vostru ) a descoperit ca daca tine mainile de o parte si de alta a burtii are parte de miscari mai largi ale lui bb, de mai multa gimnastica.
Acum, sa vezi ce o sa bage penaj daca ii spun ca asta e teraba de haptonomie, deci stiinta!

Doloress, mie asa mi-a spus dr la care am facut prima eco de sarcina, in primele trei luni: sa tin minte DPN-ul asta ca dupa 3 luni fetii incep sa se dezvolte diferit si acel prim DPN e cel mai relevant. Problema e ca uite, sunt si diferente de 10 zile si ti-e teama daca te programezi la ceza sau la inducere sa nu te pacalesti cu saptamanile...
Si dr meu e tot pentru 40 incheiate.

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

PDA este anestezia peridurala iar CTG este o masinarie care monitorizeaza bataile inimii lui bebe mic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

PDA este anestezia peridurala iar CTG este o masinarie care monitorizeaza bataile inimii lui bebe mic.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci, Gabitzam, m-am luminat!

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Andreea27
incearca sa intri in concediu prenatal,
din cate stiu eu e ilegal sa fii trecuta in somaj in aceste conditii.
Nu am timp acum sa ma documentez,
insa iti trimit un PM cu cateva din legile privind maternitatea.
Numai bine,
Va pup fetelor,
Diana 29+ (Cluj-Napoca)

Mergi la inceput

Am intrat putin pe fuga sa va citesc ca eu si la ora asta fac curatenie ca noi tinem ambele paste pt ca sotul e reformat,si acuma fac curatenie ca maine sa fac mancare ca pana la 14 lucrez!!!
Nu am un an de munca numai in 16 aprilie fara intrerupere la firma asta!!!!:(((
Si din partea noastra fetelor si familiilor care isi sarbatoresc pastele!!!Paste fericit!!!Si multi pupicei!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Ce taranoaie sunt!!!Am uitat sa va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine!!!!
Pupici ca ma duc la motru!!Revin dupa ce termin ca mai am numa o camera !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

diana_d, cam pe cand trebuie sa nasti? Sa te trec si pe tine pe listuta noastra, daca vrei :)
Vad ca si tu esti din Cluj, ca si Andreea.

Mergi la inceput