Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, va urez si eu un weekend placut si evident PASTE FERICIT pentru cele care au sarbatoarea pascala in acest weekend!

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, stau la PC cu o cutiuta muzicala pe burtica pt bb si va scriu... La noi a fost grindina azi, e furtuna mare, s-a anuntat "Paste alb" la 400m... Si noi care vrem sa plecam maine la Karlsruhe sa achizitionam si sa primim cadou niste chestii pt. bb ;-(

Luminel, bine ai revenit!! Sper ca te-ai mai linistit cu teama ca lui bebe i s-ar putea intampla ceva in burtica, el e bine protejat si ar fi nevoie de niste lovituri extrem de puternice pentru ca sa se intample ceva rau de tot. Fii linistita!

simonacip, stai dom'le in pat si pune picioarele sus si las-o naibii de activitate si de iesiri inutile!! Vezi ca o trimitem pe Laura sa te lege de pat, daca nu esti cuminte!

Daria, si nu-ti mai face si tu probleme in plus, fiindca ai destule griji si asa... Uite, iti propun eu o solutie: intra doar sa citesti si eventual citeste doar mesajele de la cleo78, eu una rad de ma doare burta de la majoritatea mesajelor ei (si lacrimez la altele, care sunt asa frumoase si din suflet, ca ma lasa fara suflu!!). Take it easy!

fecian, si eu am trecut prin anumite faze descrise de tine, si eu m-am simtit la inceput putin exclusa, mai ales ca majoritatea fetelor sunt din Romania si vorbesc de medici romani, de spitalele romanesti, de medicamente din farmaciile romanesti, de probleme tipic romanesti cu serviciul, salariul, concediul de maternitate etc. Eu cu ce sa contribui? Mie personal mi-a trecut intre timp, raspund la cine pot si unde ma mai tine memoria si unde am intr-adevar ceva de spus (sau unde consider eu ca am ceva de spus, in "modestia" mea nelimitata ), ma bucur cand cineva comenteaza ce am scris eu, dar nu mai tin raboj ca e prea obositor, sincer... Si tine cont ca eu am un ego cat Everestul, fostul copil abuzat si neglijat din mine e atat de insetat de iubire, de afectiune, de atentie, incat de multe ori uita ca nu e el buricul pamantului si nu e nevoie de cine stie ce ca sa se simta dezamagit in asteptarile lui imense. E treaba adultei din mine sa-l linisteasca, sa-l asigure ca nu trebuie sa ia totul personal in viata asta (altfel ajungem in pachet la balamuc)... si tot asa... Sigur, asta e problema mea, dar am identificat-o si incerc s-o contracarez. Forumul asta (mai ales topicele unde postez eu mai des, la "In unul sau in doi" si la "Cabinetul Psi") m-a invatat multe despre mine si - lasand la o parte dependenta pe care o admit cu toata sinceritatea - m-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa gestionez cu mai multa maturitate conflicte, neintelegeri, acceptarea unor pareri diferite, acceptarea celuilalt asa cum e el. E o platforma de exercitii foarte buna...

Simonix, Te-am citit, dar am uitat ce ai scris... Vreau doar sa stii ca m-am gandit la tine!

Acestea fiind spuse, noi aseara am fost la a treia sedinta de haptonomie. Am invatat doua chestii noi: Bogdan nu mai pune mainile unite pe mijlocul burticii, ci le desparte si le pune mai spre talie. Reactia: bb vine imediat, ondulandu-se pe sub pielea mea ca un micut alien, si se ghemotoceste sub mana lui tati cu spatele - sau cu curul in caz ca vrea sa ne transmita altceva si nu pricepem noi )...

Apoi, cand bb a venit si s-a strans tot sub una din mainile lui taticul, taticul ia mana aceea si o lasa doar pe cealalta, eventual dandu-i lui bb cateva impulsuri sa plece din zona unde era si sa se duca spre cealalta mana. Am facut "exercitiul" asta de 3 ori aseara si de 2 ori azi si ... bb reactioneaza ca la carte! Se muta de colo-colo, de la stanga la dreapta, in functie de unde il cheama taticul lui Bestiala chestie! Poate aveti chef sa incercati si voi!!

acina, noi doua suntem si in clubul delfinasilor!! Nu am stiut ca ti-ai facut si tu amnio, dar lasa ca e mai bine, sa ai siguranta!!

Aseara am vorbit cu moasa de la haptonomie despre nasterea naturala si i-am spus ca la spitalul unde vreau eu sa nasc au cada si ofera alternativa nasterii in apa (pe care si eu as vrea-o), apoi am adaugat comentariul doctoritei de la seara informativa, cum ca "din pacate doar 15% din femeile care intra in cada raman pana in final sa nasca in apa"... Moasa: "Haideti ca ma enervez!! Pai stiti de ce se intampla asta? Fiindca doctorii le conving pe bietele femei sa iasa din cada ca sa le puna rapid PDA-ul si sa scape ei de stres. Plus ca in cada le este oarecum ingreunata supravegherea continua cu CTG-ul, pe care noi moasele la casa de nasteri o consideram de multe ori inutila!".

M-a sfatuit sa incerc sa-i conving pe doctori sa nu ma lase non-stop cu CTG-ul (desi m-a avertizat ca sansele sunt mici), fiindca CTG-ul l-ar irita oarecum pe bb si ar intarzia nasterea. Ce sa zic, a fost f.f. convingatoare, o sa incerc in clipa cand ma inscriu la spital pt. nastere sa am o discutie serioasa si amanuntita cu doctorii de acolo, sa le spun ca mi-as dori mult sa nasc in apa, ca pentru mine ar fi o chestie extraordinara (moasa m-a sfatuit sa nu vin cu "vreau" ci cu "mi-as dori" si "mi-ar place asa mult", ca sa ii motivez putin pe baieti!), ca nu vreau epiziotomie cu nici un pret si ca vreau sa-mi las optiunea deschisa pt. PDA doar in cazul cand simt ca nu mai pot sa suport durerile. Ma gandeam asa: ca sa scap de epiziotomie trebuie sa ma relaxez total, sa ma "deschid" din toate punctele de vedere, sa am EU grija sa nu fie nevoie de asa ceva.

In fine, pe 7 aprilie incep cursurile de pregatire pt. nastere la acelasi spital, cu ocazia respectiva voi mai cunoaste cateva moase, poate si cativa din doctori (e si o doctorita romanca acolo, am s-o caut si am sa vorbesc si cu ea), se va mai discuta una-alta si ma voi putea lamuri mai bine, inainte de a ma inscrie definitiv pt. nastere.

P.S. Ei, si sa va prind acuma ca lasati mesajul asta necomentat, ca o sa regretati!!

Felicia 26+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

MissParker daca cu haptonomia nu ne iese cand vrem noi, se pare ca functia de clovn imi e f. indeplinita

P.S. ce e ala CTG?

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, tu le zici asa de bine si frumos ca nu stiu ce as mai putea comenta, doar ca sunt cazuta in spagat definitiv

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, bine v-am regasit in week-end, am liber azi ca e Pastele si uite asa am mai reusit si eu sa citesc din urma !

In legatura cu cearta iscata, as vrea numai sa va zic ca eu personal ma simt foarte bine in aceasta comunitate, Fecian chiar daca nu mi s-a raspuns cateodata, nu m-am simtit nici un moment data la o parte. Pentru ca stiu ca sunt multe fete (care probabil nu scriu mai deloc) dar care citesc si ma inteleg. Si multe fete ca mine care nu au timp sa raspunda pe loc. Dar sa stii ca eu citesc tot si ma gandesc la fiecare, dar cateodata nu stiu ce sa raspund, pana vad eu mesajele seara deja s-a raspuns si ma gandesc sa nu repet aiurea, sau pur si simplu nu am timp.
Deci vreau numai sa iti zic, sa nu te simti ignorata deloc, ca sunt destule fete (printre care si eu) care iti citesc postarile cu interes chiar daca nu iti raspund imediat.
Nu stiu, poate sunt eu naiva, dar nu cred ca exista ignorare voita. Mie mi se par toate fetele extraordinare, asa cum mi se pare fiecare om pe lumea asta extraordinar, dra asa sunt eu, am mare incredere in oameni!

In legatura cu mesajele Dariei, si eu m-am simtit oarecum jignita in primul mesaj pentru ca si eu sunt o plangacioasa, intr-o seara acuma voiam sa ma plang de crampe la picioare si m-am abtinut, am zis ca nu vreau sa bag pe nimeni in depresie cu ale mele.
Dar apoi m-am gandit ca asta e si unul din scopurile pentru care scriem multe dintre noi. Cum ziceau si Simonix sau Cenia mai ales noi, fetele din strainainte nu prea avem pe nimeni in preajma. Chiar pe e-mail cand ma plang familiei imi zic ca sunt o alintata, apoi prietene nu prea am pe aici, cu sotul e altceva, el ma asculta saracul dar nu prea are cum sa ma inteleaga, acuma rade de mine si zice: "Asa-i cand esti insarcinata, eu stiu ca am mai trecut prin asta!" Bine, el incearca sa ma inveseleasca, dar mie numai de ras nu imi arde, plus ca deduc de aici ca imi spune asa pe ocolite sa nu il mai bat la cap ca nu are cu ce sa ma ajute.

Deci, subscriu la ceea ce a zis si Cenia, e si normal sa mai apara frictiuni si certuri ca suntem totusi fiinte umane diferite si cu gandiri diferite. Insa am remarcat ca de multe ori in Romania (o fi de la spiritul nostru latin) lumea se aprinde prea repede, ia totul in nume personal si imediat se ajunge la cearta. Mai adaugati la acest cocktail si furtuna hormonala care ne bantuie pe toate si deja ar trebui sa iasa explozie. Acuma eu zic ca ne-am comportat chiar foarte frumos, date fiind circumstantele.
Aici in Canada am invatat un lucru minunat, care mi-a imbogatit viata si de aceea imi place mie mult aici, si anume toleranta, empatia, intelegerea fata de celalalt, cu bune si cu rele. Traind intr-un un oras multicultural, cu emigranti veniti din toate colturile lumii ajungi sa cunosti si sa intri in relatii cu oameni total diferiti fata de tine, cu gandirea si bagajul lor cultural specific, si inveti incet incet sa nu judeci pe nimeni, sa nu critici, sa vezi diferenta ca pe o ceva care te imbogateste spiritual, si inveti sa ocolesti acel sentiment, normal si instinctual, de respingere a ceea ce nu cunosti.
Asa ca Daria, eu zic ca te-ai aprins prea repede, poate este si tineretea de vina, oricum ai sa inveti daca vei merge si vei trai in America faptul ca suntem cu totii diferiti, nu putem sa fim toate senine si vesele, asa cum nu suntem toate depresive si ingandurate permanent. Acuma eu stiu ca ai dreptul sa scrii cum te simti, dar si noi, la randul nostru avem acelasi drept. Eu zic ca sunt si muuulte mesaje optimiste, daca vrei, poti sa le citesti numai pe alea vesele. Cum zicea si Miss mai sus, poti sa o citesti numai pe Cleo, si mie imi reda buna-dispozitie imediat, chiar daca mai am putin si ajung la balamuc din cauza vremii !

Gata, ca m-am intins prea mult, dar am scris si eu ce gandeam, ca sa nu raman cu energia negativa in mine, cum zicea si Lorich
Revin acusi cu un conspect de toate frumusetea, numai sa imi mai aduc aminte ce am mai citit...

Doloress 28+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Aoleo ! pai ma grabesc sa o comentez pe MissPartker ca mi-e frica :p Uite un In rest ... nu stiu ce sa mai comentez, ca tu tare frumos le zici Si evident ai dreptate (asta nu am zis-o de frica :p ci chiar o cred). Stiti, cu bebe care reactioneaza la mainile lui tati sau ale lui mami - asta constat si eu. Si ma bucur, ca mai ales la mine reactioneaza hehe :D Bogdan chiar imi zice sa nu mai stau atat cu mainile pe burta ca ii agit copilul

Hai sa va povestesc experienta mea de ieri - am incercat sa ii facem lui bb un eco-suvenir Cica cel mai bun moment ar fi intre saptamanile 27-32 (aviz amatoarelor) - noi suntem deja in 33 dar ma gandeam ca bebe al meu e mai mic si poate merge inca. Cica ar fi 3 motive pentru care o eco 3/4D nu iese (me refer evident la cea de moft, souvenir). Daca bebe isi pune mana in fatza, daca bebe este cu capul inspre coloana mamei si daca bebe e lipit de peretele uterului. Ei bine, sa vedeti ce bebe am, pe toate le-a facut Cum a pus tanti ecograful pe mine - tzop, mana la fatza. Buun, tanti ma pune sa ma apas pe burta in diverse locuri, sa il facem sa isi ia manutza. NIMIC ! Misca din toate alea, doar din mana nu Era chiar haios, ca pe ecran se vedea apasarea mea si cum il atingeam - si uneori cred ca il enervam, ca pak, imi tragea si el una Jocul asta a durat o vreme, dupa care m-am mai plimbat prin camera, m-am asezat altfel etc Pana la urma a catadicsit sa isi miste mana dar ....... a inceput sa isi intoarca fatza :D Am reusit sa il prindem din profil (am o poza dragutza) dupa care insa... ne-a arata numai urechea (a propos, o ureche foarte reusita, manca-l'ar mama). Mai fetelor, si sa stiti ca se tot balanganea in burta, dar nu a mai vrut sa isi intoarca fatzuca. Si in plus, se si lipise de uter, deci chiar daca se intorcea nu il mai vedeam :(

Mi-a zis tanti ca e din cauza ca sarcina e prea avansata, de aia e bine sa facem astea la varste mai mici :) Mi-a parut un pic rau, caci echipamentul era profesionist si ar fi meritat 50 de euro pentru un DVD si nu stiu cate poze :) Pana la urma, am platit 5 euro , avem un DVD cu ureche lui bebe si o poza cu profilul yupiii !!! Ah, si cu inimioara, si se si aude - asta e super ! Ca nu mai aveam cu sunet. Si am aflat trei chestii:
- nu are cordonul in jurul gatului yupiii
- are o claie de par cica (baiatul lu mama!)
- are picioare mari Adica labutzele - le-a masurat si sunt de 6.9 cm; cica la nastere sunt cam de 7 cm... deci al meu hmmm Stiti voi ce se spune despre baietii cu picioare mari Baiatul lu... tata ce mandra sunt :p

Si am mai aflat ca e incapatzanat - dar asta deja stiam, caci daca seamana cu mine ...

Voiam sa va mai zic ca eu va citesc pe toate si ma amuz cu toate si ma intristez cu toate. Chiar daca nu am mai scris sau daca nu mi s-a raspuns uneori, stiu ca daca intr-adevar am o problema, tzip un pic si sigur cineva ma va auzi. Din fericire, la mine, cum zice Cleo, problemele sunt mai mult la ... mansarda Uneori chiar nu stiu ce sa zic, si nu am nici o parere ... mai dau cate o floricica, mai fac cate un pupic... dar intr-adevar, nu sunt foarte constanta si silitoare, ca MissParker, Laura, de exemplu, sau alte fete. Nu este din cauza ca tzin cu una din fete mai mult decat cu altele Uneori efectiv nu am timp, sau nu am pareri de dat, sau... nu am chef - dap, mi se intampla :)

Mai voiam sa le pup pe fetele cu probleme, sa stati cuminti acolo ! Si sa le urez fetelor catolice (stiu sigur de Esme), in rest nu prea stiu cine este) PASTE FERICIT alaturi de cei dragi

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Hello, tot eu! v-ati pricopsit cu mine, 3 zile, nici nu stiu ce o sa va faceti cand intru in concediu, noroc de voi ca abia pe 23 mai intru.

Miss Parker tare frumos povestesti de haptonomie! Vreau si eu asa ceva, dar la noi nu am gasit nimic! Nu stiu cum sa il conving pe sotul meu sa incercam si noi asa, in stil amator, ca el e frustrat mereu cand pune mana pe burtica bebe se linisteste imediat, nu stiu de ce, o fi de la faptul ca e o mana straina, mai grea. Si il vad asa cum se ingandureaza, ca de ce la el nu mai misca? I-am zis ca iti stie de frica de pe acuma. Chiar fetelor, cateodata m-a ajutat tare faza asta, cand bebe era mai nelinistit sau statea intr-o pozitie care mie imi dadea dureri, punea tati mana si imediat se linistea!
Sa stii ca si pe mine m-a ajutat forumul, ca orice alta interactiune umana, e o experienta care te face mai bogat, mai vezi o parere, mai afli un sfat. Pe tine te urmaresc cu interes si la celelalte subiecte, am luat si eu cartea lui Scott Peck de la biblioteca si tocmai o citesc si mi se pare foarte de ajutor in drumul meu de autocunoastere si autodescoperire. Multumesc de sugestii! Poate, cand ai timp, imi trimiti si mie cartea lui Robin Norwood , pe asta nu am gasit-o la biblioteca, erau toate exemplarele imprumutate.

Lily si eu abia astept sa am timp sa citesc mai mult, dar cine stie cat de ocupate vom fi.

Cum va ziceam si mai sus, ma "dixtreaza" si ma bine-dispune tare Cleo, imi pare rau ca nu poti dormi noaptea, dar in acelasi timp imi pare bine ca asa ai timp sa ne impartasesti putin din gandurile tale care te bantuie pe la ora aceea, nu stiu, dar tare ma regasesc in multe chestii pe care le zici, ai asa un stil aparte de a le verbaliza

Luminel si noi am stabilit botezul pe 26 iulie, cu o zi inaintea voastra. Am gasit si restaurant, acuma speram sa fie liber, e un restaurant romanesc cu mancare ca la mama acasa (aperitive, sarmalute, gratare, desert etc.), noua ni s-a parut cel mai ieftin. Plus ca te lasa sa stai 8 ore si mai mult daca vrei, e 75 de dolari un meniu, cu bautura la discretie, si platesti numai meniurile, nu se plateste inchirierea salii aici. Ajunge cam ca la voi, din pacate, multe lucruri le descopar aici mai ieftine ca in Romania, si cand ma gandesc la salariile alor mei, imi vine sa imi iau campii. Stai linistita cu burtica, nu are ce sa se intample, am citit ca trebuie niste lovituri serioase ca bebe sa fie afectat!

Simonacipsuntem in continuare alaturi de tine si iti facem galerie, nu stiu ce sa zic cu Baby Expo, eu sincer, fara nici un fel de problema si simt ca ma dezintegrez cand ma plimb prin oras prea mult. Imi inchipui ca te-ai saturat de casa, si eu abia astept week-endul sa mai ies, desi ma duc la servici doar in fiecare zi.
Sa stii ca nici mie nu mi-a dat lumea loc in metrou sau in autobuz pana acuma, desi burtica e mare. Un singur omulet, odata, se vedea ca era latino, au altfel de educatie, asemanatoare cu a noastra. In schimb, in societatea canadiana, unde feminismul a fost foarte puternic, s-a inradacinat ideea ca femeia e egala cu barbatul, e puternica si nu are nevoie de atentie speciala. Asa ca barbatii nu se mai sinchisesc sa dea locul unei femei ca se pot trezi cu o poseta in cap de la vreo feminista inraita care ii zice ca ea nu e sexul slab si nu are nevoie de favoruri speciale. Si la doctor, ma dispera nesimtirea lor, cateodata nu este loc pe scaun, si stau eu in picioare femeie gravida si barbatii jos

Acina imi pare bine ca totul e OK cu bebe, si felicitari pentru decizia de a naste in apa, am vazut o nastere in apa la TV si tare m-a impresionat!

Laura deci DPN de la prima eco ramane cel mai probabil? Ca atunci e destul de naspa, ar insemna sa nasc pe 21 iunie. Dupa UM si dupa a doua eco, ar trebui sa fie 11 iunie. hehe, om trai si om vedea pana la urma, sa vina cand vrea el, insa nu mai devreme de 40 de saptamani ca daca e prea mic o sa imi fie frica sa il iau in brate!

Simonix bine ai venit in club, la noi nu ninge, in schimb mai inainte erau -20 de grade cu factorul vant, plus ca nametii tot cat casa sunt, cred ca nu se vor topi nici cand vine bebe in iunie. Sa vedeti aici ce depresii pe capete din cauza vremii, nu mai suporta nici canadienii asa tortura prelungita.

Andreeap bravo pentru Mariuca poetesa! Cred ca te topesti cand auzi asa cuvinte de la bebele tau. Ce poate fi mai minunat decat sa te simti iubit neconditionat! De asta m-am hotarat poate sa fac 3 bebici daca voi avea destule resurse, mi se pare cea mai minunata experienta, ma uit cum deja am devenit o persoana mai buna, de 7 luni incoace, fiecare om mi se pare special si unic cand ma gadesc ca a fost si el mic in burtica cuiva!

Andree27 imi pare rau ca trebuie sa treci prin stress la servici, poate e mai bine sa intri in concediu, cine stie. Stiu din proprie experienta ca in Romania cam asa se procedeaza cand se schimba patronii, tare este inuman. si sa nu iti faci ganduri prea negre!

Pupicei tutror fetleor si burticilor si Paste fericit celor care sarbatoresc Pastele!

Doloress 28+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

azi nu muncesc; staaaau si casc la birou. Nu mai sunt in stare!!!
Desi am zis ca mai vin si sapt aviatoare la munca, se pare ca nu mai rezist, ma ridica bb instant de pe scaun.

Simonix, si bb le meu a facu asha ieri la eco.
Dr a zis ca toti copiii duc mana la cap la eco; e clar ca nu le place, chiar daca nu ii afecteaza fizic, e evident ca ii deranjeaza, se gandea sa faca si un studiu pe tema asta!!
Ei, si la bb-ii mai mari, gestul e mult mai amplu, si se pot proteja mai bine.
BB al meu scump si drag sta pe partea stanga a mea, adica cu fundul sub stomac, capul in jos, spre col, si picioarele in ficat. Picioarele le mai mishca, mai ridica la guritsa si ne arata o talpa, mai coboara cu fortsa, sa isi arate muschii; dae fatsa e indreptata in asha fel, ca numai din profil il vedeam, juma de fatsa lipita de coloana. Asha ca..poze la o ureche, la un ochi, la nasuc sub mana... o mana langa o talpa.....
De aia cred ca ti-a zis ca era mai bine in luna mai mica...aceasta ecografie , cand avea inca loc sa se balanseze, sa se intoarca, si sa ii prinda mai multe figuri.
Ce conteaza - ca e sanatos,grasuts, reactioneaza, nu are cordonu unde nu trebuie, si ca e capos ca maica sa. . Sanatate sa fie, Simo, restul se rezolva!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Simonix bravo pentru piciorusele lui bebe! tare simpatic el, cum nu statea la poze! Dar macar aveti o urechiusa perfecta ca amintire din burtica! Si eu am o poza preferata, cu piciorusul, tare fain se vede contuarata gamba. Abia astept sa il vad iar, pe 1 aprilie, au trecut 10 saptamani de la ultima eco, aici nu iti face nici la particulari cand vrei tu, iar la stat numai 2 eco toata sarcina.
Si eu cu tati avem o controversa, el prefera un smecheras, incapatanat, cu personalitate, chiar daca ne va da ceva batai de cap, eu in schimb as prefera un ingeras, unde-l pui acolo sa stea. Ei, pana la urma, cum va vrea Dumnezeu si el, nu vreau sa il canalizez spre o anumita conduita neaparat, pentru ca mai devreme sau mai tarziu adevarata natura va iesi la suprafata si nu vreau sa aiba conflicte interioare si lupte de dus cu sine insusi.

Fetelor m-a pocnit dorul de vizitat magazine de bebei, cred ca numai asa scapati de mine, ma duc sa il conving si pe tati sa mergem. Pupici!

Doloress 28+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[quote]Originally posted by leeloo2004

Reallaura - pai de fapt nu am schimbat propriu-zis DPN-ul ci doar l-am "preschimbat" in data cind mi-a stabilit cezariana adica in 24 mai! Daca ar fi sa ma iau dupa eco - data ar fi 17 mai, dar dr. meu a spus clar ca nu ma opereaza decit in saptamina 40 asa ca bb sa faca bine si sa stea la "garsoniera" pina in 24 mai!!

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Leeloo, acum am inteles, scuze! Atunci sa fie cumintel si sa stea 40 de sapt!!

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput