Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simona - pai tu stii cel mai bine daca te tin "puterile" sa te duci acolo...eu ma gindesc ca e aglomeratie, inghesuiala si prin urmare obositor doar prin asta...eventual du-te si daca vezi ca e aglomeratie si lume ca la balamuc, mai bine stai in masina...ce zici?

Luminel - gata, ati si aranjat de botez! Bravo! Eu ma tot gindesc cind sa-l facem, mai ales ca nu am renuntat nici la ideea sa mergem in septembrie la turci cu ambii puradei...cred ca nu-s cu toate mintile acasa ...

Acina - sunt tare curioasa sa ne povestesti - cind va fi timpul evident - cum e nasterea in apa ! Tare dragut puiul tau - sa nu-i fie frig Anei - m-a distrat dialogul!

Reallaura - pai de fapt nu am schimbat propriu-zis DPN-ul ci doar l-am "preschimbat" in data cind mi-a stabilit cezariana adica in 24 mai! Daca ar fi sa ma iau dupa eco - data ar fi 17 mai, dar dr. meu a spus clar ca nu ma opereaza decit in saptamina 40 asa ca bb sa faca bine si sa stea la "garsoniera" pina in 24 mai!!

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, , chiar ma duc in pat, la tv sau sa citesc...
Mai e si miine o zi, si poimiine, etc.
Lorich special

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 6 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Leeloo, da sa vedem la fata locului...dar asa am un chef sa ies din casa....Si mai ales ca e vb de ales lucruri pt bb. EU stiu cel mai bine ce-i trebuie si ce nu, sotul ...hmmm stiti voi
Gata, am fugit pupici tuturor

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 6 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor ,
imi cer scuze dar nimic nu am apucat sa citesc ca sunt super nervoasa si nu stiu ce sa ma fac.Firma unde lucrezi s-a vandut si din 1 aprilie avem alt patron,si pe noi nu ne-a anuntat nimeni,noroc ca am aflat intamplator.Tipul care a cumparat firma o ia fara angajati si deja a facut angazari!!!VAi ca aici si tampesc!Si cand i-am spus unei sefe ce am aflat,pe ea ce a roso ca de unde stiu nu ca este de facut.Acuma astept sa vad ce se intampla!!DAca nu de luni ma bag in concediu medical si cu asta basta!!
Voi ce ma sfatuiti?
Lilly nu cred ca mai ramane dr meu la Gine1.Habar nu am

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumesc Cleo, Simonacip...m-ati mai linistit...asa ma incurajam si eu singura ca nu are ce sa se intample...dar m-am speriat rau si nu scapam de gandurile negre...
Lorich, merci ca te-ai gandit la mine
Simonacip, asa e...mare usurare cu restaurantul... ca n-as fi vrut sa mergem cine stie unde in Bucuresti, departe de casa..asa, daca e vreo problema sau ceva, imediat o duc a casa...
Am inteles ca vrei sa te duci la Kidex....parerea mea proprie si personala este sa nu risti, la problemele pe care le-ai avut tu...mai bine stai linistita...
Ref transport in comun, mie in ultimul timp de cand s-a marit burtica, mi se ofera loc, mai ales in metrou...probleme am la coborare
Laurita, meniul e 110 ron (aperitiv+sarmale+friptura+sampanie la tort+cafea la discretie, bauturile le aducem noi) si 120 ron cu peste in loc de sarmale...noi am ales sarmalele, nu neaparat ca e mai ieftin cu 100de mii dar noi toti suntem din neam de "sarmalosi" cum spune sotul meu (in zona de unde venim noi, sarmalele sunt nelipsite de la orice petrecere)...
Sincera sa fiu, nu stiu cum este mancarea dar o sa facem o proba...oricum, la noi a contat sa fie aproape de casa si mai putin ambianta sau meniul...ca nu e nunta...suntem noi ai nostrii...

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor ,
imi cer scuze dar nimic nu am apucat sa citesc ca sunt super nervoasa si nu stiu ce sa ma fac.Firma unde lucrezi s-a vandut si din 1 aprilie avem alt patron,si pe noi nu ne-a anuntat nimeni,noroc ca am aflat intamplator.Tipul care a cumparat firma o ia fara angajati si deja a facut angazari!!!VAi ca aici si tampesc!Si cand i-am spus unei sefe ce am aflat,pe ea ce a roso ca de unde stiu nu ca este de facut.Acuma astept sa vad ce se intampla!!DAca nu de luni ma bag in concediu medical si cu asta basta!!
Voi ce ma sfatuiti?

Poze

Andreea, tu ai facut instiintare scrisa ca esti gravidutza? Nu au ce sa-ti faca in cazul asta, nu te poate da nimeni afara.

Luminel, Multumesc de raspuns, pai o sa ma duc sa vad si eu locatia, ca e aproape...

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor ,
Voi ce ma sfatuiti?

Poze

Andreea, are dreptate Laura...daca ai facut instiintare scrisa ca esti gravida, n-au ce sa-ti faca ...afara nu te pot da...
Tine-te tare!

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Luminel - gata, ati si aranjat de botez! Bravo! Eu ma tot gindesc cind sa-l facem, mai ales ca nu am renuntat nici la ideea sa mergem in septembrie la turci cu ambii puradei...cred ca nu-s cu toate mintile acasa ...

Gabriela 30+ cu AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

[/quote]

Leeloo, stii cat de stresata eram ca nu o sa mai gasim local!!! dar acum ne-am linistit...m-au impulsionat si aventurile cumnatei mele anul trecut cand cu 1 luna inainte de botez (adica perioada cand ar fi vrut ei) nu gaseau local...si cu chiu cu vai (ea cunoscand si mai multa lume decat mine) au gasit ceva pe Iancului...eu am zis ca nu stau pana in ultima clipa, mai ales ca de obicei nu sunt atat de norocoasa ca ea...Sfatuiesc pe toata lumea sa rezolve din timmp problema asata, mai ales in bucuresti...

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Da am facut instiintarea ca sunt gravida dar daca se desfiinteaza firma atunci pot sa ma bage in somaj!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor...am intrat numai sa va spun un WE minunat..abia m-am intors de la banca...si vreau acasaaaaa...
Andreea,intreaba pe cineva specializat..nu te pot da afara pe motive "aiurea",in principiu,dar daca e vb de concediere colectiva....oricum te baga in somaj,care e asimilat stagiului de cotizare.bafta!..mai bine intra in CM si gata...
Simona..stai cuminte....
Multumesc ptr.aprecierile la adresa "poetei"..da,vb ta Laura,beneficiile gradinitei..
Pupici la toata lumea

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput