Mamici de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
simonacip spune:
In ce priveste calatoria cu transportul in comun, nu va lasati fetelor, luptati ptr scaune...ca Doamne Fereste, uite asa se deschide colul stind in picioare in aglomeratie, n-are sens ca din jena sa va supuneti copilul la cine stie ce riscuri...Mie... cind inca circulam nu mi-a dat nimeni niciodata locul...si burta era mare de tot
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 6 S 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
acina spune:
Simona da, se pare ca asa e, bb2 e mai mare decat primul.Pe mine sa fiu sincera ma sperie si faptul ca bebe mosteneste greutatea tatalui, iar sotul meu a fost un grasan 5kg -saraca soacra mea...
Anca
30 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by acina
Buna dragelor,
Am revenit si eu pe aici dupa o indelungata absenta, timp in care s-au intamplat f multe.
Ca sa nu ma zapacesc o s-o iau cu inceputul.
Am facut triplutest si mi-a iesit cu risc crescut de sindrom Down.Nebunie mare, stres, nervi, plansete.M-am hotarat sa fac amniocenteza.Recoltarea la Medlife de catre dr Silviu Predoi-un profesionist.m-a durut un pic dar e deja de domeniul trecutului.
Rezultatul F bun copilul era fara sindrom Down siguranta testului 98%.
Broscuta din burtica e fetita , stiam dar cu ocazia asta s-a demosntrat si genetic.Suntem f fericiti ca e fetita, noi avem deja un baietel si fetita era chiar ce ne-am dorit.
In rest toate sunt bune, fetita e mai mare decat varsta ei gestationala cu vreo 2 saptamani, asta ma ingrijoreaza un pic ca eu vreau sa nasc natural si acum.Dar vedem ce va fi.Am facut ecografia de morfologie fetala, dar deja stiam ca nu va aparea nici o problema pt ca deja testele de genetica rezultate la amniocenteza erau edificatoare.
Alte noutati...am fost la Bv la o intalnire cu singurul medic din tara asta(ce pacat ca e doar el)care asista nasteri in mediul acvatic .
Uite asa m-am decis ca broscuta noastra grasuta sa se nasca in apa.
Abia astept evenimentul desi mai am 2 luni de asteptat.
Dat fiind faptul ca e al doilea copil, medicul e de parere ca se va face mai mare ca primul si asta inseamna ca va fi un copil maaare.Andrei a avut 4 kg la nastere.Totusi am nascut usor, desi a fost nastere indusa , el nu voia sa se nasca si trecusem de termen.
Eu in general ma simt bine, cu mici insomnii nocturne, contractii relativ suportabile pt ca srcina e destul de joasa si bataile de rigoare ale copilului in col imi dau niste stari f nasoale .Incerc sa ma relaxez cat pot , sa nu intru in panica desi cate o data ma doare de imi vine sa plang, dar tot eu ma imbarbatez zicandu-mi ca ce a fost mai greu a trecut.Mai e putin si o sa o vad pe fetita mea.
Ne-am gandit si la nume.Se va numi Ana Maria.
Andrei baietelul meu , reactioneaza f frumos fata de burtica.
daca ma vede cu burtica goala ma cearta "mami pune bluza, vine figul la Ana", sau ma inveleste cu paturica lui.
Il intreb :
"Andrei unde este mami Ana?"
"la mami in buitica", apoi scoate suzi din gurita si pupa burtica.
Ma topeste copilul asta cu fazele astea.Ce ii trece lui prin minte si are 2 ani...
Cam asta despre noi dragelor, o sa incerc sa intru mai des pe aici.
va pupicesc pe toate fara exceptie si va doresc sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
Anca30 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Acina, eu am auzit babismele ca bb2 e posibil sa se nasca mai repede.... Si la mine eco zice ca e bb e mai mare cu 2 sapt. Cum ti-a calculat DPN-ul? functie de greutatea estimata de eco? sau functie de ultima mesntruatie?
P.S. daca acu bb e mai mare decat media...la al 2lea cum o sa creasca? si mai repede?????
VAI DE PUTSULICA MEA!!
34+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
In ce priveste calatoria cu transportul in comun, nu va lasati fetelor, luptati ptr scaune...ca Doamne Fereste, uite asa se deschide colul stind in picioare in aglomeratie, n-are sens ca din jena sa va supuneti copilul la cine stie ce riscuri...Mie... cind inca circulam nu mi-a dat nimeni niciodata locul...si burta era mare de tot
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 6 S
Daviduchele meu
Simona...cred ca depinde si de pers. Io merg pe jos, in picioare... in autobuz etc. Si am col de 4,32 cm,cu orificiu intern inchis si bb de 2700gr
Ce ma laud cu colul!!!
Sa vedeti ce o sa ne laudam :am scapat de constipatie!!! bb a facut cacaaaa!!! A ragaiit!!!

34+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
simonacip spune:
quote:
Originally posted by cleo78
Simona...cred ca depinde si de pers. Io merg pe jos, in picioare... in autobuz etc. Si am col de 4,32 cm,cu orificiu intern inchis si bb de 2700gr(in sapt 34). La tine insa a fo si agitatie ca mai ai un flacau acasa... responsabilitati mult mai mari, de gatit, de calcat, etc etc etc
Ce ma laud cu colul!!!
Sa vedeti ce o sa ne laudam :am scapat de constipatie!!! bb a facut cacaaaa!!! A ragaiit!!!![]()
![]()
34+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Cred si io ca te lauzi cu colul...Dar ca sa nu ramin mai prejos, ma laud si eu ca nu mai sunt constipata...nu stiu dar de cind stau acas nu mai am probleme, pe la 10-11 merg la toaleta fac si gata, mai mult dureaza stersul hihihi, ca in rest fac imediat...
Ce minune e asta. Probabil faptul ca la serviciu nu voiam sa merg la toaleta (nu fac decit acasa) ma constipa ...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 6 S 
Daviduchele meu
Lorich spune:
Buna fetele! Ma bucur din tot sufletul ca vine weekendul !

Noi suntem in varuieli si curatenii si we asta, dar tot le prefer statului 8 ore pe scaun.
Simona mami, inca putin,
pentru fata rabdatoare.
Acina imi pare bine ca bebe e bine, cred ca ai trecut prin mare stres.
Luminel chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ma intrebam cum mai esti, ma bucur ca e totul mai bine, welcome back!
Alysh cum e cartea? Iti doresc un weekend minunat la aer. Ce bine o fi...
Pupici tuturor si citesc tot, tot
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
Reallaura spune:
Sis, treci in pat ca esti cam activa pe-acilea!...
Da, mi-am luat fructe, legume si am mancat o ciocolata alba.![]()
Andreea, scumpica Mariuca! Din beneficiile gradinitiei!
Si eu m-am simtit nitelus data la o parte la sv, poate e normal ca vor sa implice in proiectele in derulare pe cineva pe care sa se bazeze pana la finalul proiectului si care sa poata face totul cap-coada.
Ei! Am intrat si eu in medical ca sa ma simt mai bine acasa!
Alysh, ce carte buna citesti tu acolo?
Dordia, Alina anto spunea de Amazon. Ma intereaza si pe mine detaliile, daca ni le poate da.. Din ce tara sunt livrate?
Oricum, e sist acela de PAY PAL, platesti putin pentru transport dc coletul e mic, nu?
Andreea, suna la clinica si intreaba clar inca odata pretul (EUR/RON) ca sa va linistiti!!
De ce sa te stresezi cand poti afla atat de usor raspunsul?
Leeloo si alte fete care va schimbati DNP-ul, eu l-am lasat pe cel pus in primele 3 luni ca am inteles ca acela este cel mai relevant, dupa aceste 3 luni copii crescind fiecare in ritmul lui...
Bine acum doctorul vostru stie mai bine...
Luminel, cat e menu-ul la rest asta? Si eu stau in zona, la Diham, ar fi usor accesibil...
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
simonacip
dada, fa-mi in ciuda
. Ca io iau fier... si suntem cei mai buni prieteni ![]()
34+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Simonix spune:
Salutare fetele !!!
Am intrat doar sa va spun ca la noi ninge ca in povesti
Nu a nins de Craciun, dar ninge de Paste haha :) Asta dupa o dimineatza capricioasa, cu soare, furtuna, apoi iar soare ... Parca ar fi o femeie gravida vremea asta... capricioasa si instabila ![]()
Pupici, revin mai tarziu :D
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
acina spune:
Cleo DPN-ul mi l-a pus in funtie de menstruatie , nu in functie de greutatea lui bb.EU imi ziceam ca se va naste mai devreme nu din cauza faptului ca e mai mare bb ci pt ca sarcina este mai jos si simt mai multe contractii (deja)fata de prima sarcina.Vai si de a mea(pusculita evident)![]()
Lori da , m-am cam stresat.Dar bine ca a trecut si ca bb e ok.
Anca
30 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

-un profesionist.m-a durut un pic dar e deja de domeniul trecutului.