Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, ai ochiul vanat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Gabitzam, o scumpica comoara ta, imi aminteste de mine , nici eu nu ma prea impacam cu pozele... ma regasesc in strambaturile ei comice.

pup

Elenuca 28 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

mi-a iesit semnatura iuhuuuuuuu

Elenuca 28 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

gabitza ...draga mea...ai mai spus in alte dati ca aste e forum de 100 de gravide....nu mai zice asta si acuma ca nu e asa...numara si tu pe degetele de la manca pe fetele care posteaza....nu care au scris odata doar 1 mesaj sau 2....

Si oricum nu a inteles se pare nimeni ce am vrut eu sa zic...cum nici eu ma astept ca voi sa ma inveseliti mereu ....sau ma astept...in fine...nici voi nu ar trebui sa va asteptati sa va scrie mereu fetele mesaje care sa va convina 100 la 100...

Si eu nu am zis ca eu nu m-am plans ...doamne fereste....ca m-am plans de mi se acrise si mie....dar nu ma plangeam de lucruri din astea ireale asa...gen panica....care sa ma faca sa stau cu inima cat un purice mereu ...chiar daca si eu le aveam ...nu le dadeam glas tare....

Iar faza cu mesajele mele intermnabile ca ma plangeam de fata mea care nu dormea deloc noaptea si sotul ca e departe de mine...eu nu am exagerat cu nimic ...iar femeile in situatia mea ma inteleg si veti vedea si voi cum e sa ai bebe care nu doarme...pur si simplu e groaznic de greu...
si ca acum ma plimb intre copaci...in fine e un pic asa ..luare la misto...

Si oricum sunt fete aici care mereu m-au facut sa scriu ...cum ar fi
getutza...Miss parker...Fecian...Cenia...Doloress..Aelita...CamiM ...si in mod sigur mai sunt fete de care eu una m-am atasat...dar care scriau mai mult pe "vremea : cand postam eu mai mult...

Asa ca Gabitza ...cu toate ca tu inchei si deschzi capitole noi si esti ca o sefa pe aici pe forum ...ei bine sa sti ca nu ma gandeam la tine ca imi vei lipsi atunci cand am scris ca imi pare rau...ma referam in general...eu una cu tine nu am avut nici o tangenta...asa cum mai sunt si alte fete pe aici ....si asa e si normal ..fiecare cu simpatiile ei....

Eu nu am zis ca am pierdut timpul cu voi toate...asa cum ati sarit pe mine ...ci pur si simplu ca ma simt atacata de multe dintre voi care nu ati suportat o alta parere...in fond mesajul meu a fost tot unul plangaretz...deci am fost si eu tot in ton cu plangerile normale ale gravidutelor.

Asta asa ca sa nu tin in mine si sa imi faca rau am scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Astazi fetelor am fost la curs la Filantropia: Tema: Baia la bebelus.
Mi-a placut f. interesant, seamana cu ce fac eu in meseria mea de medic veterinar, mi-a adus aminte de anii studentiei cand asistam la vreo nastere si nu fatare cum obisnuia un domn profesor sa zica, dansul avea oroare de cuvantul fatare, zicea ca toate fiintele vii dau nastere la pui si bine zicea, dar va spun sincer ca dupa ce am plecat de acolo m-am emotionat, tare pt ca mi-am adus aminte ca pe cand eram studenta am avut la noi acasa o nepotica f. mica, acum e mare se duce la scolica, studenta la litere cum imiu place mie sa le zic la astia mici, si mi-am adus aminte cat de cumnitica statea la baie , dar pe la 1,5-2 ani nu a mai vrut sa o spele cineva pe cap nici moarta, si vreau sa va spun ca am convins-o cu cantecele cu toate promis din lume si Andrada mea, caci asa o cheama, statea sa o speli pe cap mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa numai pe cap vroia dupa aceea, vreau sa va spun ca eram tare incantata de capacitatea mea de a comunica cu copii inca de atunci si ma gandeam ca trebuie sa-mi reuseasca schemele si trucurile astea si cu copilul sau copiii mei, si inca de atunci imi imaginam cu e sa fii mama, cum e sa asculti si sa intelegi din gesturi tot ce iti transmite copilul tau.E ceva fantastic cred, iar mamicile care mai au copilasi ma inteleg.
Am vrut sa va impartasesc aceste lucruri pt ca pana acum nu le-am spus nimanui, cu ai mei nu am nici o relatie, iar parintii lui sunt niste oameni f. cumsecade , pe atunci stateam cu dansii in casa, si la vremea accea am considerat ca fiind doar prietena lui nu ma vor baga in seama daca le voi impartasi aceste lucruri asa ca mi-am pastrat aceasta experienta pt mine.
Va pup pe tote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, ce nume dragalas ai ales pentru fetita ta!!

Magnetism, ce simpatica nepotica ta. Ar trebui sa vii si pe la mine sa-l convingi pe Andrei sa stea la spalat pe cap

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Alina, imi pare tare rau ca ai infectie, dar nu e grav, iti trece dupa cura de antibiotic. Eu ma lupt cu o secretie care nu prea mi-a iesit bine, si trebuie sa iau Polygynax ovule, insa aman momentul spre sfarsitul sarcinii, ca cine stie ce-mi mai apare pana atunci.....
Asta fiindca tot sper sa nasc natural, ca altfel nici nu stiu daca e musai sa ma tratez, cum copilul nu intra in contact direct cu locul acela.

Uff, fetele care tusesc, cum va simtiti? Ce siropuri luati? Parca Stodal-ul asta e apa de ploaie...
Azi am fost la serv dupa 3 zile de pauza si m-am cam neglijat, nu am mancat sanatos si nici nu am baut lichide ca de obicei. Mai am 3 sapt si apoi intentionez sa intru in concediu o luna si apoi in prenatal. Asta daca o sa fie colul ok, ca nu ma laud cu un col prea lung, ultima data avea 3 cm.
Va urez "noapte buna!"
Pupici !
Alexandra 32 sapt
mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Astazi fetelor am fost la curs la Filantropia: Tema: Baia la bebelus.
Mi-a placut f. interesant, seamana cu ce fac eu in meseria mea de medic veterinar, mi-a adus aminte de anii studentiei cand asistam la vreo nastere si nu fatare cum obisnuia un domn profesor sa zica, dansul avea oroare de cuvantul fatare, zicea ca toate fiintele vii dau nastere la pui si bine zicea, dar va spun sincer ca dupa ce am plecat de acolo m-am emotionat, tare pt ca mi-am adus aminte ca pe cand eram studenta am avut la noi acasa o nepotica f. mica, acum e mare se duce la scolica, studenta la litere cum imiu place mie sa le zic la astia mici, si mi-am adus aminte cat de cumnitica statea la baie , dar pe la 1,5-2 ani nu a mai vrut sa o spele cineva pe cap nici moarta, si vreau sa va spun ca am convins-o cu cantecele cu toate promis din lume si Andrada mea, caci asa o cheama, statea sa o speli pe cap mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa numai pe cap vroia dupa aceea, vreau sa va spun ca eram tare incantata de capacitatea mea de a comunica cu copii inca de atunci si ma gandeam ca trebuie sa-mi reuseasca schemele si trucurile astea si cu copilul sau copiii mei, si inca de atunci imi imaginam cu e sa fii mama, cum e sa asculti si sa intelegi din gesturi tot ce iti transmite copilul tau.E ceva fantastic cred, iar mamicile care mai au copilasi ma inteleg.
Am vrut sa va impartasesc aceste lucruri pt ca pana acum nu le-am spus nimanui, cu ai mei nu am nici o relatie, iar parintii lui sunt niste oameni f. cumsecade , pe atunci stateam cu dansii in casa, si la vremea accea am considerat ca fiind doar prietena lui nu ma vor baga in seama daca le voi impartasi aceste lucruri asa ca mi-am pastrat aceasta experienta pt mine.
Va pup pe tote

Ce dragut!
Cred ca te vei descurca de minune cu bebele tau!
O sa fii "cea mai buna mamica din lume", asa zice fetita mea si imi vine sa o mananc cand o aud.
Pupici!
Alexandra 32 sapt
si mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alexutza, nu amana tratamentul, fa-l acum. orice infectie lasata netratata nu va face bine, nici tie nici fetitzei..

Noapte buna!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!

Sunt superragusita si tusesc cam mult si imi e frica cu cerclajul dar...sper sa fie ok. Poate maine ma voi simti mai bine!

Elenuca, Gabitzam...La multi ani sanatosi impreuna si fericire maxima! Va poop!

AlinaAnto ...si eu am facut tratament cu ampicilina pt infectie urinara asa ca..nu e mare scofala. O sa treaca si bine ca e descoperita la timp!

Acum merg sa iau Oscilo si ma bag la nani....VA poop si noapte buna!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput