PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
michella, , e mortala! fii-mea
trage de "dansa", si mai nou, cere servetel si se sterge singura;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
nicolica spune:
Servus fetele,
Gina, multumim de cafea
Cristina_Ioana, Anasia
Nici la noi nu functioneaza treaba cu olitza. Stie de ea, se aseaza pe ea, dar imbracat, cand il dezbrac nu mai vrea sa stea. Cred ca nu-i place ca e rece . Astept sa vina vara sa-l las in kuku gol
Cat despre dulciuri, Felipe primeste biscuiti si cateodata napolitane, a mancat si ciocolata, ii place foarte mult dar primeste rar. La noi tati e fun dulciuri.
Anasia, ai vazut, am scris reteta de cozo.
mamaluidavid, felicitari pentru dezvat supt degetel
Babee, ce fac comorile tale?
Norocutza, iar ai probleme cu netul? sau ocupata cu leisorii tai?
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Cristina_Ioana spune:
Michella, mortala fii'ta
Luca isi ia gel de dus si se spala singurel pe burtica, pe gat, pe cap si la putza....se uita foarte concentrat si freaca bine si pe picioare si peste tot
gina_butnaru spune:
Am revenit!
Bysko, e bine ca Busra nu prea e cu dulciurile, dar al meu s-a invatat si-i place. Si eu ii mai inlocuiesc dulciurile cu altele, dar nu vrea mereu, ca stie ca il pacalesc.
Raluca, la olita eu l-am pus pe Razvan cand il vedeam ca se screme sa faca kk, dar la cresa mi-au spus ca il pun dupa fiecare masa si tot asa, cand il vad ca vrea sa faca kk. Acum deja cere el sa-l punem la olita, zice "caca" cand vrea sa faca. De multe ori l-am pus si a facut doar pipi, dar tot e ceva.
Sanatate multa lui bebe Georgios si poate ar fi bine sa incerci sa-i dau laptic de la san la biberon, poate e un pic mai lenes si nu trage cu putere el la san si o sa vrea la biberon, ca acolo curge mai repede. Eu am patit-o cu al meu ca nu aveam lapte de ajuns si nu se satura, chiar daca il puneam la san din jumate' in jumate' de ora si i-am dat supliment cu lapte praf. Acum vezi si tu...
Eugenia, pupam pe Nicolae mic care cere la olita! Buna strategia ta!
Mada, super pozicile cu Ari-floarea soarelui a ta, mai ales cu slapii care o strang, puteai sa-i iei si tu un pic mai largi, nu?
Michella, ai dreptate, ce sa facem? Si eu ii dau sa guste cam de toate, dar stii si tu cum e, intre gustat si papat mult e o diferenta si asta ma ingrijoreaza si pe mine.
Sabina, ce frumos ca va plimbati la Constanta, la Breaza! Ma bucur ca sunteti bine! Sanatate Alexutei, sa-i treaca raceala repede!
Iulia, ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma! Pupici lui Alex!
Ramona, cunoastem crizele de la schimbat pampersul si la fel face si al meu, se lasa moale cand nu-i convine ceva, dar si eu il las un pic si ii trece. Cu laptele, la fel l-am lasat si eu, cat vrea el sa pape. Razvan a facut niste figuri cu laptele cat am fost noi plecati la Viena, s-a chinuit mama cu el sa-i dea cu lingurita si mie mi-a luat vreo saptamana pana l-am facut iar sa manance macar 150 ml. I-l combin cu cereale, ca sa-i schimbe gustul si sa-i tina de foame. Inca nu vreau sa-l trec pe lapte din comert.
Stefania, felicitari pentru succesul cu operatiunea degetelul! piticii David si Patricia!
Cristina_Ioana, bine ai revenit in livada! Stiu cum e cu serviciul, in ultimele zile si eu am fost tare prinsa. Cu ceaiul, cred ca e doar o toana si noi am trecut prin asta, ba are perioade in care nu bea apa si vrea ceai sau invers, dar ii trece. Au si ei toanele lor, ce sa facem?
Anasia, pupici Alessiei si bun venit in clubul piersicutelor care stiu sa faca ce nici nu te gandesti! Si al meu a invatat sa desfaca tot felul de cutii, sticle si alte ambalaje. Inainte i le dadeam sa-i distrag atentia, cum ai zis si tu, dar acum nu mai merge!
Genie, Norocuta, Nicolica, Babee si celelalte mamici de piersicute, va pupam pe voi si pe toti piticii! Sanatate piticilor bolnaviori!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Ioana5255 spune:
Neata la gagici.
Michella, Anasia si Cristina noi suntem doar touroperator pe Bulgaria. Anasia si Cristina daca vreti va trimit la o prietena de a mea care lucreaz ala o agentie mare si sigur va ajuta ea. Vb pe mail sau pm, sa nu ma ia astia cu reclama.
Cristina spor la munca. Te-ai obisnuit cu serviciul, cu programul de lucru? Cum e cu socrella?
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
anasia spune:
nicolica, , am uitat, am copiat-o de atunci, sper sa fac anul asta, dar cu robotul, ca de framantat cu mana,
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Sabina, nu ma trimite la prietena ca am strans destule oferte de la agentii mari. Saru'mana oricum, vroiam sa mai arunc un oki si la voi.
M-am obisnuit, e foarte ok la munca, simteam ca mi s-a facut creierul pasta, simteam nevoia sa muncesc din nou.
Luca e tot cu bona, soacra nu s-a pensionat inca, dar e ok asa.
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by michella78
sa va pove despre anatomia lu fi-mea.
in fiecare seara, inainte de baie eu o las in pielea goala vreo 5-10 min sa alerge prin camera. si, intre timp fata se mai studiaza pe ici pe colo. pana acum vreo 2 sapt. era preocupata exclusiv de buric dar incepuse sa ii mai coboare privirea si sub buric, stiti voi!
si aseara, pune manuta si in locul cu pricina, se uita la mine, se uita la tasu si o auzim: altu biucu ( alt buric) !
am ras sa mor cand am auzit-o!
anasia si eu ma inscriu intre dependentii de dulce.
michella
Ce tare e! Si al meu se trage de ... E o descoperire importanta pentru ei!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Michella,Anasia,Cristina
Fetele eu ma plictisesc de moooor ,nu imi vine sa cred ca spun asa ceva ,copilasii mei dorm amandoi de 3 ore ,David a adormit jos in living,cu mine in camera deci nu pot face nika,cand l-am intrebat daca e obosit si vrea sa mearga la somn cu Nana a spus ca NU,seara fac nani
Azi am iesit si noi,dupa 2 sapt de stat in casa ,am mers intr-un parc tare fain,ne-am plimbat cu trenul,ne-am catarat pe diverse,ne-am dat pe topogan,am hranit caprele cu frunze uscate,Patricia chiuia de veselie cand lua caprita frunza cu dintii si uneori o lingea de degetele .Le striga "ham-ham" pe caprite. Faorte frumos a fost si de asta dorm copilasii mei acum atat de mult,s-au obosit dragutzii daca nu am mai iesit
Stefania&copiii
Stefania, lasa ca e bine ca ai timp sa te plictisesti! Ma bucur ca v-ati distrat in parc! Al meu zice la orice animalut "pushi".
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by anasia
michella, , e mortala! fii-mea
trage de "dansa", si mai nou, cere servetel si se sterge singura;
o sansa pentru Sosonica
Bun venit in clubul marilor descoperiri!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena