Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

subscriu , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Bun subiect,

Nu mai stiu exact ce gandeam in primii ani de incercari dar acum dupa zece ani pot sa spun ca am devenit un om muuult mai rabdator.

Daca intradevar exista o lectie de invatat pt. mine a fost rabdarea.

Am invatat sa ascult mai mult oamenii,am invatat sa nu mai pun acele intrebari tampite,dar tu cand faci un copil sau tu nu te mariti? sau cand si iar cand?

Imi dau seama ce mult imi plac animalele si florile.Oare si inainte imi placeau? Nu stiu,eram mult prea grabita,mult prea agitata cu temperaturi,ovulatii si masuratori.

Relatia cu sotul a fost una buna si este si azi,pe noi aceasta incercare ne-a facut mai puternici.

Copiii mi-au placut intotdeauna,am citit mai demult aici pe forum,cineva intreba:Dar tu ce-ti doresti mai mult,sa fii gravida sau sa fii mama? Inca ma bantuie aceasta intrebare...

Eu zic ca din toate avem de invatat si daca pentru mine infertilitatea e o lectie de viata mi-o asum cu toata responsabilitatea.

Asta nu inseamna ca pot sta departe de ginecologi,hihi,ma duc dar sunt muult mai detasata,mai relaxata.

Va doresc sa va gasiti linistea interioara,sa zambiti mai mult,sa va bucurati mai mult si sa nu uitati ca orice problema are cel putin doua solutii.

O zi buna va doresc si multe flori ca tot a venit primavara

Ada

Mergi la inceput

da, si eu ma simt mai puternica (asta nu inseama ca nu am momentele mele de melancolie , dar astea le aveam si la pubertate si in facultate , tot timpul sunt motive de asa ceva , momente mai triste , dar uite ca trec , si daca zic "nu mai pot " ce urmeaza ? tot viata urmeaza ... ) , si simt ca si sotul meu , de fapt el a fost puternic si inainte

cand m-am operat si mi-am dat seama ca sotul meu s-a documentat dupa aia singur pe internet ..., pentru mine , ... cand am venit de la spital , si am vazut casa in care el doar dormise ..., nu prea mancase ..., mi-am dat seama ca oamenii au nevoie de mine si un om special e langa mine aproape ... sa dea Dumnezeu sa ramanem asa mereu

am luat un teren , mult mai repede ne-am hotarat , intr-o saptamana , si deja muncim la el ... , asta pe langa concediile care le facem
fac meditatie la engleza cu doi baieti mici , de 8 martie a venit unul din frati , din initiativa lui, cu o zambila si un martisor, mi-am dat seama ca acest baiat de clasa a 3-a ma place , ma iubeste ca pe o matusa , ca pe o mica doamna ..., mi-am dat seama ca pot valora ceva pentru multi oameni ... , si multumesc lui Dumnezeu
diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu nu pot sa spune ca m-au schimbat in bine anii astia. In afara de faptul ca-mi cunosc mai bine corpul, niciun avantaj.

Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea ca nu e nicio fericire.

Mergi la inceput

Da, eu doresc nu numai asta , sa fereasca Dumnezeu de situatia de a fi infertila o perioada de timp sau definitiv, eu doresc sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de probleme, de boli, sa fereasca Dumnezeu de copii nascuti bolnavi sau cu probleme foarte grave chiar , de mame care mor la nastere , sau mame care se imbolnavesc de la tratamentele de infertilitate , chiar daca dupa aceea fac un copil ,

sa fereasca Dumnezeu de accidente stupide de masina , de exemplu, in care mor familii intregi , sau mor femei gravide , sau mor parintii si raman copiii orfani , si daca as avea timp ar fii prtea multe de scris ,

din pacate suntem oameni si nu este viata de om fara incercari mai usoare sau mai grele

si asa mai departe

sa fie bine , dupa nevoia noastra , pentru linistea sufletului nostru
diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by andrutzza

buna
iubesc absolut orice copil pe care il intalnesc in drumul meu si simt o tresarie atunci cand vad o gravida. si cateodata cand vedem un bebe la tv, fara sa vrem, sa constientizam, schimbam rapid canalul.

andrutzza

Si noi facem acelasi gest. Ne-a schimbat in bine? da, suntem mai apropiati, mult mai ingaduitori unul cu celalalt. Ne-am certat si noi ingrozitor de mult si daca ar fi fost dupa mine ne-am fi despartit, dar el a fost mai puternic si impreuna am trecut peste acele crize. Acum facem mai multe donatii copiilor bolnavi caci stim ce e durerea de a-ti pierde copilasul si ne rugam mai mult, mai profund!
A! cunoastem functia reproductiva umana aproape la perfectie!
In rest am pierdut, personal, dorinta de a mai face altceva in viata, caci fata copii simt ca viata nu are sens, nu ma mai impresioneaza bucuriele marunte ale vietii, nu mai zambesc, nu mai rad ca inainte si nu mai socializez.
Trist dar adevarat!

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vad multa tristete si nu e bine, pentru cu nu ne dam voie sa ne implinim visele! Ganditi-va la minunea mica care va veni intr-o zi, nu la lipsa ei, pentru ca astfel ne indepartam de ea.
Stiu ca e greu sa gandesti astfel, pentru ca si eu ma lupt cu infertilitatea de 8 ani si am fost in "butoiul cu tristete" de nenumarate ori. Insa ce mi-a adus bun aceasta stare de continua tristete??? Nimic!!! Va spun sincer!!!
Asa ca am decis sa redevin fata vesela si otpimista de acum 8 ani si sa ma gandesc la ce voi obtine pina la urma si cum ma voi bucura cand i-mi voi tine in brate minunea mea. Si am castigat ceva: mi-a revenit zambetul pe buze si ma simt mult mai bine!! Iar minunea mea stiu ca va veni si ea intr-o buna zi!!!
Va pup si va doresc foarte mult optimism si incredere in voi insiva!!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Ioanatugs, .Succes si sa-ti aduca primavara in dar bb doriti! Ai observat pluralul?
Si eu sper sa aducem un pic din soarele de afara si din bucuria primaverii in fetele de aici. Va inteleg pe toate, sint alaturi de voi, dar eu sincer nu mai vreau sa privesc inapoi cu tristete.Dupa ce am avut rezultatul fiv-ului am inceput sa o cam iau razna( nu vb decit cu mami, tati si sotul, nu voiam la servici, afara, nicaieri, prieteni,nu imi trebuia nimic), dar am avut sprijinul dorit si mi-am impus sa-mi revin.
Viata e prea scurta ca sa nu ne bucuram de ea.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magduta-sv multumesc frumos pentru urari si pentru plural(chiar i-mi surade ideea!!) Ti-am vazut scumpii si pot sa-ti spun ca sunt dulci rau! Tomi e o frumusete, dar nu am inteles ce animalut e Alfie?? Si eu am un motanel pe care-l cheama Tomi, dar e la mama acasa si mi-e dor de el. Insa ma consolez cu baiatul meu - Boro, un Saint-Bernard dulce foc, care ma asteapta cuminte acasa.

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Multumim!
off topic: ioana, alfie e o chinchilla. Daca vrei sa vorbim despre prietenii necuvintatori, putem discuta la sectiunea animalute- subiect animale.

Haideti fetelor sa gasim si lucruri bune in durerea noastra!

scumpii mei

Mergi la inceput