Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 7
goggy spune:
Lorelai ai dreptate, mai bine un bhcg.
Nu mi-am pus nici o speranta in IA de luna asta dar nu pot sa nu fiu curioasa. Mi se pare ridicol sa nu prinda un FIV dar sa prinda o IA,
Am incercat sa ma gandesc foarte putin la ce se intampla, sa-mi spun ca e o luna ca oricare alta, insa ieri si azi am simtit niste intepaturi destul de puternice in burta...si am inceput sa ma gandesc din nou.
Speram sa scap de stres.
adelinap spune:
Buna dimineata!
Goggy, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine (FIV nereusit, incerc IA) dar putin in urma, ca inca nu am facut inseminarea. Azi trebuia sa fac HSG, dar nu mi s-a oprit inca sangerarea. O sa sun azi sa vedem ce imi zice. S-ar parea ca din cauza stimularii de luna trecuta, mi s-a dereglat putin menstruatia.
Deci sa ne incurajam cu toate si o sa vina si bebe.
Am o intrebare: daca iese bine HSG, poate sa imi faca inseminarea pe ciclu natural, luna asta?
As vrea sa nu mai pierd inca o luna, dar totodata din cauza dereglarii nu stiu in a cata zi de menstruatie sunt... ~4 zile a fost decat o scurgere maronie.
Multa bafta fetelor care asteptati sa faceti testul. Daca voua o sa va iasa, ne veti incuraja si pe noi, celelalte. E foarte importanta gandirea pozitiva (psihicul).
La cat mai multe burtici!
Gianina34 spune:
Multumesc mult de incurajari insa nu a fost sa fie. Duminica deja mi-a curs sange de-a binelea. Insa este altfel decat la ciclu asa ca eu cred ca defapt am pierdut sarcina. Am fost dimineata la doctor , mi-a dat sa fac analiza de sarcina si dupa-amiaza ma duc din nou sa vad ce-mi zice. Stresul meu acum este altul: eu am rh negativ iar sotul pozitiv si este problema cu anticorpii in cazul in care se confirma ca a fost sarcina(ca si asa , eram taaare linistita).
Mai am o ora pana aflu rezultatul si asta este...
gianina
child spune:
Adelina, mie doctorita mi-a recomandat, dupa HSG, program artistic protejat, pentru ca organismul a fost radiat la radiografie. Acum, depinde de fiecare medic, la prima HCG doctorita (alta) mi-a recomandat distractie imediat si des. Deci... discuta cu medicul.
eu
r33a spune:
Waii !!! fetelor voi a-ti deschis subiect nou si eu tot la 23 ramasesem ... am postat si eu acolo o intrebare si tot asteptatm sa mii se raspunda ... bine k m-am gandit sa caut pe forum "Inseminare" si v-am gasit deja la 7 pagina .... 
goggy spune:
Adelina mie dr Bucur nu a vrut sa-mi faca IA in aceeasi luna cu HSG, tocmai din cauza radiatiilor. Tie de ce ti s-a recomandat HSG?
Gianina34 nu cred ca e cazul sa iti faci probleme din cauza rh-ului. Parintii mei au rh diferit, o buna prietena, care trebuie sa nasca zilele astea, are rh-ul diferit de cel al sotului( e la a doua sarcina) etc. Oricum anticorpii nu apar atat de repede, ci cand sarcina e ceva mai avansata.
gilutza spune:
salut fetelor
doar ce am intrat si eu in clubul aspirantelor la un bebe.
am facut fiv luna aceasta, mai precis pe 21 am facut embriotransfer.
azi am facut un test beta hcg cu rezultatul de 5,3. cei de la spital nu mi-au dat prea mari sperante ...dar m-au mai chemat o data pe 4 aprilie. am nevoia de un sfat de la voi....
credeti ca a fost prea devreme testul? sau e o valoare cat de cat normala tinand cont ca au trecut abia 10 zile de la ET?
tuchi123 spune:
Buna dimineta fetelor,
Revin pe forum dupa o lunga perioada deoarece acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie in urma unei IUI si a trebuit sa ma refac dupa care, de curand, mai precis pe 27 martie am repetat IUI si sunt tare nerabdatoare de rezultat cu toate ca am dubii in ceea ce priveste aceasta sarcina caci iata ce rezultate am avut inainte de inseminare: UM=15.03.2008; prima zi de stimulare ovariana 17.03.2008 cu menopur o zi clostilbegyt o zi si tot asa pana inclusiv ziua a 11-a de UM respectiv 25.03.2008, urmata de pregnyl in ziua a 12-a ca apoi, in ziua a 13-a de UM IUI.Ideea este ca in ziua a 6-a de UM respectiv a 4-a zi de stimulare am avut E=8,3mm; OS folicul de 11mm, OD folicl de 11/7,1mm. La urmatoarea eco in ziua a 12-a de UM, respectiv a 10-a de stimulare am vut E=9,4mm; OD folicul de 18'22mm si OS 2 foliculi mici. Ei bine de ce sunt eu asa de sceptica vis a vis de aceasta eventuaa sarcina, pt. ca exact la OD unde era foliculul dominant eu am trompa rezecata (am avut o extra uterina acum 9 ani)deci OS unde exista trompa avea 2 foliculi mici deci?!
S-a mai intalnit cineva cu sa ceva si totusi a aparut o sarcina?
Va rog din suflet sa-mi dati si mie un raspuns caci mor de curiozitate si parca trece timpul in reluare.
Multumesc
andriushca spune:
tuchi123, bine ai revenit si sper sa fie cu noroc! se poate ca foliculii de pe Os sa mai fi crescut, asa ca eu zic ca sunt sanse!
gilutza, despre FIV si celelalte ar fi bine sa intrebi fetele de la FIV.
pupici la toata lumea!
leonardo2007 spune:
buna fetelor
eu am trecut de la stimulare la inseminare. Am facut 2 luni stimulare cu puregon si closty si am avut foliculi si endometru chair foarte ok dar totusi nu s-a prins nimic.
Luna asta nu mai fac tratament dar fac inseminare. o sa mai citesc si eu ce ati scris aici ca sa fiu mai documentata.
Merg la ecografie pe 8 (Z13) si posibil ca a doua zi sa fac inseminarea la Medlife. Mi-a recomandat dubla procedura, pentru mai multe sanse. dar oricum sunt mici (15% din ce mi-a zis doctorul)
Poate ne incadram totusi in alea 15 norocoase.
Bafta tuturor!
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png