Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Leonardo- succes
Si eu astept azi sau maine rushii si ma voi programa la monitorizare in Z11 la Giulesti- cred ca pe 14-15 aprilie.
Stimulare nu am facut nici luna aceasta- deci cred ca voi ovula- asa ca voi rata si luna aceasta inseminarea.

Dar, m-am obisnuit.
De luna viitoare voi face si stimulare.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata fetelor!
Poate va amintiti ca ieri v-am scris istorioara mea, cu inseminare si tot tacamul,inseminare pe care am facut-o pe 27.03.2008 si cum nu am mi avut rabdare, mi-am facut ieri dupa amiaza un test de sarcina(mult prea deveme ce-i drept)dar...de...sunt moarta de curiozitate si nu mai m rabdare...si...bineinteles ca mi-am facut si de dimineata un test si ambele au iesit slab slab pozitive; imi este teama sa nu fi iesit asa din cauza pregnyl-ului care poate nu s-a eliminat inca din organism.
Poate vre-una dintre voi a facut acelasi lucru ca mine si-mi poate impartasi i mie din experienta ei?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

tuchi123, nu vreau sa te descurajez, dar cred ca testele au iesit asa din cauza pregnyl-ului. gandeste-te ca sunt doar 6 zile de la inseminare... eu nu am trecut prin asa ceva, in sensul ca nu mi-am facut test dupa pregnyl, macar sa vad cum arata II liniute, dar stiu din povestile de pe forum.
te pup si bafta ca cele II de la pregnyl sa devina II reale, de bebe, cu adevarat!

Mergi la inceput

Multumesc Andriushca,
Spr din tot sufletul sa fie II de sarcina cat de curand si sa auzim numai de bine.
Multa sanatate si fericire sa ne dea Dumnezeu si sa ne daruiasca pruncii mult doriti tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

tuchi123, tocmai ce iti citisem experienta de acum 3 luni si cand ma intorc la capitolul "inseminare", ce gasesc??? eu cu noua experienta. Sa speram ca asa este, cum ti-a spus testul, eu sunt la 10 zile de la inseminare, dar nu am tupeul sa imi fac test. O sa astept pana in a 14-15-a zi. Imi tot inventez si eu semne, ca ma inteapa burtica, ba ca ma doare, sunt in stare sa spun ca daca ma doare umarul si asta ar fi un semn :).
Oricum, succes, mi-ai da si mie un pic de speranta.

eu

Mergi la inceput

Child,
Draga mea, nu-ti pot dorii decat sa ai norocul sa se prinda, sau sa se fi prins si sa ajungi curand la odisee asa cum imi doresc si mie.
Important este sa avem incredere in Dumnezeu si speranta, nu testul pozitiv sau negativ.
Din toata povestea asta nu am avut decat de invatat si cuvantul este "perseverenta"
Te pup si bafta multa

Mergi la inceput

Tuchi, multumesc mult pentru incurajari, eu cred ca o sa reusim cumva.
Sa ne tii la curent cu situatia ta!
Te pup

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna fetelor care faceti inseminare,

am si eu o intrebare: trebuie sa existe vreo perioada de abstinenta inainte de inseminare? ..
daca da ...cate zile inainte?
eu merg in Z13 la ecografie..si daca e ok fac inseminare Z14 sau 15 sau 16 ..sa vedem ...

multumesc.

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

leonardo, eu am citit ca inainte de inseminare e recomandabil cam 2 zile de abstinenta, intreaba medicul mai bine.

eu

Mergi la inceput

Leonardo,
Da tr. sa nu aiba sotul tau contact sexual cu 2-3 zile inainte de inseminare, dupa...are sa-ti spuna medicul respectiv.
Succes!

Mergi la inceput