Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 5
iaura21 spune:
quote:ANAMY AM INTREBAT DR. SI A ZIS ca nu tb. sa fie ovulatia inainte ci dupa 1 zi sau 2, acum dak am sau o sa ovulez vad eu peste 14 zile
Originally posted by anamy
IAURA21 inseminarea se face doar atunci cand ai ovulat,nu inainte.daca nu ai ovulatie nu stiu la ce bun inseminare.mai bine caci inseminare fara ovulatie eu nu am auzit de asa ceva.intreaba dr,ca sint tare curioasa pe ce baza iti face el inseminarea?
totusi succes si sa ne povestesti cum a fost.
oricum eu stiam ca rezista 3-4 zile si ovulul 1 zi deci as putea practic sa ovulez si dupa IA
La IA totul a decurs ok nu m-a durut , bioloaga zice ca sunt destui si apropo a costat 370 lei fara ciubuc
as vrea sa vb. cu tine pe mess. cum facem?
anamy spune:
IAURA21
nu imi merge bine messengerul pt ca mi-a traznit acum cateva saptamani fulgerul computerul si am probleme ca l-am schimbat cu alt comp.dar poti sa-mi scrii pe mail anamarghitas@yahoo.com daca vrei.
ma bucur ca totul a decurs bine,mie dupa prima inseminare mi-a fost f f f f rau,am avut febra mare si am luat antibiotic.la a doua inseminare totul a fost ok dar imi era tare greata de la utrogestan.tie ti-a dat dr utrogestan?sa ai grija sa stai linistita si sa nu faci efort,sa dormi cat mai mult poate sa lasa cu ochisori.m-as bucura pt tine.
eu acum am trecut pe naturiste,branca ursului.dar voi incerca luna asta fara stimulare ,pt ca stimularea ramane si luna asta la mine. daca nu reusesc luna viitoare imi fac programare la interservisan pt hsg.imi e teama de mor dar n-am ce face.la mine se pare ca am trompele infundate.nu le-am verificat pana acum.apropo s-a scumpit inseminarea,luna trecuta eu am platit 280 ron.
dar ce nu facem noi pt a fi mamici,daca totul s-ar putea rezolva cu bani......
child spune:
Buna, fetele, am facut ieri prima inseminare si doctorita mi-a dat sa iau din a treia zi de la inseminare Cyclo-progynova 2 tb. albe/zi. Vad ca voi nu pomeniti de asta. Stiti ceva, ati auzit?
Ce spuneti, pe langa asta pot sa iau si Utrogestan pentru sustinerea unei evantuale sarcini?
Va rog sa-mi raspundeti ca de maine ar trebui sa incep tratamentul. Multumesc
eu
iaura21 spune:
quote:de unde sti ca ti-s infundate dak nu le-ai verificat?
Originally posted by anamy
IAURA21
nu imi merge bine messengerul pt ca mi-a traznit acum cateva saptamani fulgerul computerul si am probleme ca l-am schimbat cu alt comp.dar poti sa-mi scrii pe mail anamarghitas@yahoo.com daca vrei.
ma bucur ca totul a decurs bine,mie dupa prima inseminare mi-a fost f f f f rau,am avut febra mare si am luat antibiotic.la a doua inseminare totul a fost ok dar imi era tare greata de la utrogestan.tie ti-a dat dr utrogestan?sa ai grija sa stai linistita si sa nu faci efort,sa dormi cat mai mult poate sa lasa cu ochisori.m-as bucura pt tine.
eu acum am trecut pe naturiste,branca ursului.dar voi incerca luna asta fara stimulare ,pt ca stimularea ramane si luna asta la mine. daca nu reusesc luna viitoare imi fac programare la interservisan pt hsg.imi e teama de mor dar n-am ce face.la mine se pare ca am trompele infundate.nu le-am verificat pana acum.apropo s-a scumpit inseminarea,luna trecuta eu am platit 280 ron.
dar ce nu facem noi pt a fi mamici,daca totul s-ar putea rezolva cu bani......
ti-am spus sa nu-ti fie teama ca nu doare asa tare, ca la ciclu, cel putin la mine a fost super ok
mie mi-a dat sa iau duphaston ,cam acelasi lucru, am mai luat si nu am nimik de la el
gabrielarusu spune:
buna,
Am si eu o intrebare sunt programata la giulesti pt. monitoriz. ovulatiei la dr. Niculescu stiti cumva dc pot sa-i dau ceva bani sau nu primeste. Am uitat sa intreb dc i-mi treb. de la medicul de familie trimitere si adeverinta de salariat de la serviciu.
multumesc.
http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png
andriushca spune:
gabriela, din pacate, am auzit ca primeste,(ba chiar si la cabinetul particular), mi-a povestit cineva, asa ca nu stiu daca e o regula sau doar s-a intamplat o data.
andreea
ZOZOLINA
http://tt.lilypie.com/Xc90p2.png" [/url]
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
teletin spune:
buna! imi poate spune cineva daca este posibil ca la spermograma sa iasa 9 mil . si in ziua inseminarii sa fie in prima faza 14 mil . si in final 45 mil. mobili ? precizez ca aproape cu o saptamina innainte am fost la medicul urolog si i-a dat tratament sotului cu vit.e forte si L- CARNITINA iar sotul nu a mai fumat. dar totusi nu a fost decit o saptamina . se pot inmulti asa repede ? sau am avut noroc ? daca am avut noroc cel putin sa il avem pina la capat si sa reusim .
elly_me spune:
teletin- wow - eu cred ca orice este posibil
Gabri-ela - eu am auzit de Niculescu ca nu accepta bani (cel putin asa spuneau fetele care au fost internate cu mine).
Oricum mai asteptam pareri.
Elly
http://tt.lilypie.com/tppRp2.png
Gianina34 spune:
Child - eu am primit urmatorul tratament incepand din prima zi IA: Cyclo-... - 2 pastile albe/zi 5 zile; utrogestan - 2 pastile/zi 14 zile, aspenter - 1 patila/zi 14 zile. Iar analiza de sange in ziua 14 (am facut Pregnil)
mcrissa spune:
Gianina te pandeam sa vad ce ai facut.iti tin pumnii sa vi cu vesti bune!ai citit pe prospectul de cyclo-proginova ca nu e bine sa se instleze sarcina in timpul tratamentului?ca eu am citit si ma gandeam sa-l sun pe dr sa-l intreb ce si cum, ca mie mi-a dat sa iau din Z1 in Z21 in luna de dinainte de IA.
Cristina, sigur in curand