Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor
WOW- am lipsit 3 zile de pe forum si se pare ca ne-am inmultit luna aceasta.
Sper sa fie numai reusite.

Luci- eu mi-am facut analizele hormonale in ultimii 3 ani demai multe ori si am fost si la endocrinolog
Toate sunt bune - cu exceptia:
-progesteronului este ff scazut si mi-a spus sa iau progesteron lunar din Z17 pana in Z26 (si de 3 ani il iau - sunt "dependenta"de el)
-estradiloul este mic- deci nu ovulez
Restul analizelor sunt ok- prolactina-TSH-FSH-LH ...

Gabr-ela - imi pare ff rau
Si eu luna aceasta am ratat -si luna cealalta cred ca ratez (nu cred ca o sa am ovulatie).
Asa ca m-am resemnat- poate in mai imi da stimulare.

Am avut o saptamana ingrozitoare- am fost la medlife si mi-au facut analize- eco ..
Am pietre la rinichi si ar tb sa ma internez la ei sa-mi fac si o colonoscopie- ma balonez ff rau si am o constipatie cronica.

Incerc sa le tratez pe toate.

Anaconda
Leonardo

O sa incerc sa mai slabesc luna aceasta- ma duc maine sa-mi iau bicicleta si ma concentrez asupra altor probleme.
Nu vreau sa ma mai stresez- desi nu stiu daca voi reusi.

Bafta fetelor.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor,
Eu cand m-am hotarat sa fac inseminare si am fost la d-na doctor Cocei, mi s-a dat sa fac urmatoarele analize.....Chlamidia, Mycoplasma, Ureaplasma, ex secretie vaginala, culturi col, PAPS, Toxoplasma, CMV, Listeria, HSG....iar acum o luna am facut si o histeroscopie operatorie pt extirparea unui polip endocavitar
Din experienta voastra ce ar mai trebui sa fac pana in mai cand o sa mai incerc un IAD, pentru ca am incercat de doua ori si nu s-a prins
Am mai citit ca mai sunt si niste analize hormonale pe care as vrea sa le fac daca totusi am timp
Luna aceasta nu mai pot face nimic deoarece d-na dr este plecata in acea perioada cand pot face inseminarea, iar urmatoarea luna pic chiar in ajun de Paste si ci siguranta nu se va prea lucra la Giulesti
Ma puteti ajuta cu niste informatii despre acele analize hormonale?
In ce zile trebuie sa le fac? si cum se numesc?
Mai ales ca d-na dr nici nu vrea sa-mi dea nicio stimulare, desi eu cred ca ar trebui....merge pe natural
Multumesc si astept informatii de la voi
Pupici pt toate fetele
Elly tie cine ti-a facut ecografia pt monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Saptamana trecuta am facut prima IA la Medlife cu dr. Predoi (dupa stimulare si monitorizare prealabila). Am avut cate 4 foliculi pe fiecare ovar. Pe ovarul stang insa au avut doar cca 14 mmm si nu s-au spart. In momentul inseminarii m-a durut burtica, toata presiunea resimtind-o pe partea stanga.Mi-a curs un pic de sange chiar si a doua zi iar cu durerea am ramas pana ieri. E posibil sa se fi transformat in chisturi si de aceea sa ma doara.Intre timp urmez tratamentul de sustinere care mi s-a prescris si astept nerabdatoare cea de-a 14 zi cand pot face analiza de sarcina. Si ... beau ceai de cretisoara

O saptamana usoara tuturor va doresc,
gianina

Mergi la inceput

Gabri-ela mie ecografia mi-a facut-o Dr. Cocei pe 17.03.2008.
In cazul in care nu va fi la urmatoarea monitorizare- cred ca pe 14/15.04.2008 imi voi face programare la Marinescu.
Eu sper sa fie- pt ca imi place de ea- nu este expeditiva.

Si eu mi-am facut toate analizele pe care ti le-a dat tie la BIOS - anul trecut.
Ar trebui sa-ti faci (in cazul in care nu le-ai facut) analizele hormonale:

Z3- LH / FSH
Z14- LH/ FSH/ Progesteron/ Prolactina / Estradiol
Z21- Progesteron

Cred ca asa ar trebui sa le faci- ma voi uita diseara si pe analizele mele si iti voi confirma.

Ar fi bine sa-ti faci si analizele de tiroida- TSH , glicemia
Sa le ai la dosar.
Pe mine m-au costa aprox 1000ron toate.

Elly

Mergi la inceput

Gabriela vezi ca sunt pe prima pagina scrise toate analizele pe care tb sa le faci.
Gasesti toate detaliile pe prima pagina.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

inseminare dr. dracea
nikkko
Trimis la - 24/03/2008 : 13:44:50
--------------------------------------------------------------------------------

Buna,fetelor!

Cine a facut inseminare (IUI) cu dr. dracea la giulesti/gynera? As vrea si eu o parere. Eu ar fi trebuit sa ma duc pt prima inseminare luna asta la gynera, dar am o infectie cu proteus de care nu mai scap, asa k ramane pt luna aprilie. Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
maine fac prima IA desi dupa teste nu as avea ov. decat peste 4 zile , sunt z13 din 31de cm
ar fi o problema asta? sau se face inainte de ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Multumesc Elly pt raspuns
Dar trebuie sa mai aman aceste analize hormonale inca o luna?
Pentru ca azi sunt in ziua 5 de ciclu
Si vad ca aceste analize incep chiar din ziua 2
Testosteron, Prolactina si TSH, trebuie facute tot in perioada ciclului? Sau pot si in zilele urmatoare ciclului?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

IAURA21 inseminarea se face doar atunci cand ai ovulat,nu inainte.daca nu ai ovulatie nu stiu la ce bun inseminare.mai bine caci inseminare fara ovulatie eu nu am auzit de asa ceva.intreaba dr,ca sint tare curioasa pe ce baza iti face el inseminarea?
totusi succes si sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelinap spune:

Neata fetele!
Eu am facut FIV, nereusit. Cand m-am dus sa fac testul de sarcina, din analiza de sange, imi venise deja menstruatia (la 28zile). Am facut o luna pauza si acum sunt programata la histerosalpingografie. Dar am o mare problema: am avut niste scurgeri maroni, am banuit ca e deja menstruatia (cu toate ca trecusera doar 21 de zile de la ultima menstruatie) am sunat la Giulesti pentru programare HSG si acum e deja a 3a zi de cand ceea ce eu astept sa imi curga normal si nimic...tot doar mici scurgeri maronii. Ce sa fac? Sa sun la Giulesti si sa aman programarea? Daca am in continuare zi de zi aceste scurgeri, cum imi dau seama care e prima zi a ciclului?(la mine asa incepe ciclul in mod normal, prima zi e usoara, cu mici scurgeri). N-as vrea sa mai ratez inca o luna!!! Eu stiu ca la HSG nu trebuie sa mai ai niciun fel de sangerare.In ziua cand sunt programata la HSG in mod normal trebuia sa fiu in a 2a zi de menstruatie. Ajutati-ma va rog cu aceasta mare dilema, sa stiu ce sa fac!?!?!?! Practic aceasta este prima mea inseminare si oricum nu cunosc toate detaliile.
Va rog, astept raspunsurile voastre! Poate poate cineva sa ma ajute!

Mergi la inceput