Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babybaby spune:

vroiam sa fac o mentiune asupra histerosaplingografie,ca mai peste tot am citit ca fetele au avut dureri.In schimb eu am facut histerosalpingografie si nu am avut durere,a fost ok.Bafta si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

IAURA21 o inseminare la gine 1 costa 280 ron,adica 2.800.000 cu tot cu preparatul spermei .dar eu zic sa mai d-ai ceva la bioloaga care prepara la laborator si la medic presupun ca o sa d-ai ceva.asa am facut eu.dar tot fara folos ca nu am ramas.
succes si sa ma tii la curent cum a fost.cand trebuie sa o faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

Intrebarea (intrebarile) mea ete urmatoarea:
1. data trecuta am facut stimulare cu Gonal f si clostilbegyt, iar in ziua 13 pregnyl-ul, mentionez ca atunci nu am facut nici o ecografie inaintea inseminarii si sincer a fost mai bine pt. ca nu am avut ce intrebari sa-mi pun, acum sunt o groaza si nu am raspuns. Acum fac stimulare cu menopur, clostilbegyt si evident pregnyl dar de data asta pregnyl-ul am sa-l fac in ziua 12 a UM si probabil inseminara in ziua 13-a, de ce oare a schimbat medicatia?! habar nu am..

Cred ca medicatia a schimbat-o ca poate spera sa reactionezi mai bine la tratament, iar pregnyl-ul se face in functie de cum evolueaza foliculii, de obicei cam atunci cand ajung la dimensinuea de 20 mm.
quote:
2.cat tr. sa aiba endometrul pt. a se face inseminarea?

Endometrul trebuie sa fie peste 9-10 mm.
quote:
3.in urma stimularii, in ziua a 6-a endometrul meu avea 8,3mm; ovarul stg. avea un folicul de 11mm, si OD=fol de 11/7,1mm. Este posibil c dupa stimulare sa am doar doi foliculi si aia asa, vai mama lor? endometrul nu este prea mare pt. ziua a 6-a de stimulare?
Poate aveti mai multa experienta, sau poate aveti laactiv mai multe inseminri si mai multe eco. cu mai multe raspunsuri si stiti exact cum sta treaba...

Endometrul tau este f bun pentru ziua a 6-a de stimulare, s-ar putea ca la inseminare sa fie peste 10, ceea ce e f. bine! Nu cred ca este prea mare, chiar daca ajunge la 15 e f bine, as spune perfect!
Si foliculii nu sunt deloc "vai mama lor", in cateva zile vor ajunge la dimensiunea optima. Ca sunt doar doi, asta a fost in functie si de organismul tau, dar si de dozele de stimulare, care la inseminare sunt mai usoare.
Iti doresc mult succes!
Si deasemeni doresc mult succes tuturor fetelor! Numai bine!

Andreea special pentru tine! Iti scriu si eu pe unde vad ca mai intri.

EDIT: Off, mi-am adus aminte..modifica, te rog, cand ai timp, si la mine, in listuta..ca nu mai e valabil ce scrie acolo..

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare!

coletuza inseminarea am facut-o la giulesti cu dr Dracea si cu dr moisa. d-na dr Dracea este o draguta, vorbeste foarte frumos si iti raspunde la toate nelamurilile, nu pot sa-ti spun acelasi lucru despre asistenta de la programari, care este evident depasita de situatie si zbiara la toata lumea, dar asta sa fie baiul!

tuchi si eu sunt de parerea ioanei, rezultatele tale in urma stimularii sunt foarte bune, bafta multa!

am totusi o problema si anume sangerez putin, dr mi-a zis sa nu imi fac probleme, dar..., a mai patit cineva asa?

fetelor sa auzim numai de reusite! pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaiuliana
am totusi o problema si anume sangerez putin, dr mi-a zis sa nu imi fac probleme, dar..., a mai patit cineva asa?

Si eu, aproape dupa fiecare inseminare am sangerat putin, dr. mi-a zis ca se poate intampla, parca explicatia era ca se deschide colul.
Mult succes iti doresc!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

ioana ce promta esti! mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

ANAMY, mersi pt raspuns, te pooooooooop
inseminarea o fac marti dar nu-mi pun prea mari sperante ca sa nu fiu dezamagita
tie ti-a facut eco vaginal inainte de IA sa vada dak ai ovulat? mie nu mi-a zis,
sperma o prepara si dak e ok?
nu-ti pierde speranta ca o sa fie bine pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Va multumesc mult fetelor pt. raspunsuri!
Numai bine si sa fie cu bebei multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

buna fetelor ! luna viitoare trebuie sa fac cea de-a 3 a inseminare . La primele 2 IA am facut stimulare cu clomifen (clostilbegyt) , care mi-a si subtiat tare endometru . Dr meu spune ca o sa facem stimulare cu altceva la urmatoarea . Vroiam sa va intreb daca stiti ce fel de medicamente sau injectii se mai dau pentru stimulare , mai usoare . Stiu ce gonal f . este prea puternic si s=ar folosi numai la FIV . Voi ce stiti ?
o seara buna !

Mergi la inceput

Azi sunt pe faza! Sunt singura acasa si ce sa fac, tot bantui pe forum
Anaconda pentru stimularea in vederea inseminarii se poate da si gonal f si menopur (inlocuitorul menogonului), numai ca in doze mai mici decat la fiv.
Multa bafta!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput