Gravidute si mamici de CLUJ - 66

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

KITZY - Eu nu sunt pro nasteri programate, indiferent daca sunt naturale sau cu cezariana.
Am vazut asta vara un reportaj la televizor cu un medic din Bucuresti care spunea ca astfel de programari sunt o crima.Medicii le planifica pentru a nu pierde banii de la gravidutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pai banii aia oricum trebuie dati nu? Ca e programata sau nu. Ca nu cred ca merge nimeni la nascare cu mana-n buzunar.
Eu m-am socat un pic cand mi-a zis ca ma lasa in travaliu, dar daca ea zice ca e mai bine asa, asa o fi, ce sa zic?

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Kitzy, stai linistita. e mai bine pt bebe sa inceapa travaliul inainte sa te taie. pt maturarea plaminilor. nu-ti face griji, daca a zis dr ca vine la nastere, n-o sa te lase sa te chinui. fata de care iti ziceam, cu dilatatie 10, era singurica saraca, de prin turda, nu avea dr aici si nu s-a legat nimeni la cap cu ea. i-au facut cezariana doar in ultima instanta, pt ca era bebe in pericol.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Kitzy, stai linistita. e mai bine pt bebe sa inceapa travaliul inainte sa te taie. pt maturarea plaminilor. nu-ti face griji, daca a zis dr ca vine la nastere, n-o sa te lase sa te chinui. fata de care iti ziceam, cu dilatatie 10, era singurica saraca, de prin turda, nu avea dr aici si nu s-a legat nimeni la cap cu ea. i-au facut cezariana doar in ultima instanta, pt ca era bebe in pericol.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Cred ca-s prea stresata pe tema asta. Speram ca daca fac cezariana scap de durerile din travaliu, cum o fi acuma, fata sa fie sanatoasa ca eu ma descurc.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Puisor am o mare problema!!Am inteles de la Ramonella ca si tu ai patut ca al ei si ti l-ai luat din Cluj dar nu mai retinea de unde.Daca te rog mult imi spui de unde si cu cat l-ai luat???
Merci mult !!!!!!!!!!!

Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Am sosit si eu,am venit de pe strazi,azi noapte la 3,jumate,asa a fost de frig,au scazut temperaturile si aici,bine ca este soare si caldut ziua .ai mei dorm inca.

cristina-super videourile si mai ales si in spaniola mie mi-au venit de minune.multumesc

NRL-saracuta de tine,brrrrrrr,red ca te-a durut tare.dar macar acum ai scapat de ea,
Daca te tunzi tot o sa-ti cada parul,din cauza pierderii calciului din perioada sarcinii.

co-cum te inteleg eu pe tine, suntem noi aici ca sa te imbratisam tare tareeeeee.

Mergi la inceput

magduta-sa sti ca nu-i o regula ce ai scris,l meu prtint nici acum nu bea o juma de l de lapte,mie doctorita mi-a zis ca bbei stiu icand se satura si alti papa mai mult alti mai putin.

PUISOR-nu te stresa,eu zic ca e bine.duin moment ce ea in greutate si face pis pis.si caca e bine.

DARIANDRA-eu am fost programata,SI NU AM DAT NICI UN SFANT,
aici doctorii la o pelviana nici nu risca,sau sa lase sa nasca normal doamne feri,asta a fost acum 20 ani.
Aici nu e plateste absolut nimic .
TOATE VIPURILE SE PROGRAMEAZA, la nasteri,pana si printesa, atunci ce sa zic,eu am nascut asa si nu am patit nimic,si nici ALVARO,
ESTE MAI BINE SA TE LASE SA TE CHINUIESTI PE MASA DE NASTERI SI SA PUNA IN PERICOL SI VIATA COPILULUI?
Sa nu te superi pe mine dar cateodata parerile doctorilor de la noi sunt un tic tare ciudate,si sa nu uitam ca noi hotaram ce vrem si cum.

kitzy-draga i-ti doresc nastere usoara si cereti drepturile in spital,mai ales daca dai spaga.nu te lasa sa te chinue.daca tot ai pelviana.

Mergi la inceput

anca b-tot am vrut sa-ti spun,si eu sunt din CLUJ.

ioana-ce faci?OCUPATA?

diana-sper ca esti ok.

alex-AI PLECAT DEJA la mami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Vai,ca mainainte fulguia afara..

Ca tot vorbeati de dentist,tocmai m-am programat,ca mi-s fff inflamate gingiile...o sa-mi fac prima data un detartraj,apoi sa vedem ce se poate face cu ele...si sa vedem ce cariute mai am...

Bea s-a facut din nou cuminte.Nu mai face fite la somn...a facut putin dimineata,apoi la masa de la 10 a adormit si a papat numai 80..
I-am schimbat in sfarsit biberonu,acum avem nr 3,pana acuma nu i l-am dat ca se ineca....suntem tot cu Aventu,Nuk nu i-a placut pana la urma.Din Nuk e obisnuita sa bea ceiut.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Geany e usor sa-mi cer eu drepturile, chestia-i daca ma si asculta cineva.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput