Gravidute si mamici de CLUJ - 66
Raspunsuri - Pagina 10
puisorul spune:
Andree27, patutul l-am luat de la un magazin de pe Decebal. E in capatul dinspre pod pe partea dreapta, intr-o curte. Nu mai stiu cum se cheama, babyland sau babycenter, cam asa ceva. Am facut comanda si l-am primit cam in doua saptamani. Cu tot cu saltea a fost parca 13 milioane.Eu sunt foare multumita de el.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
balaceanu_l spune:
Gabriela ma gandeam sa ii dau usturoi pt ca aici vremea e schimbatoare si incepuse sa tuseasca putin(ma gandeam ca ii face bn putin),nu i-am pus mult(nici un sfert din catel).Si ma gandeam sa ii dau diferit putin de ce ii dadeam de obicei
Kitzi incearca sa nu te sperii de cezariana ca sti cum se zice de ce te temi de aia nu scapi.Mie imi era frica de cezariana si uite ce am patit,m-am autosugestionat si asta a fost rezultatul.Iti doresc o nastere usora si gandeste pozitiv.![]()
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
kitzy spune:
Lore multumesc de incurajari, parca s-a mai dus un pic de piatra de pe suflet![]()
Da' acuma vin cu alta intrebare: care aveti fetite, le-au pus cercei in maternitate, ca eu asa ma gandeam sa fac. S-a postat un subiect pe tema asta si parerile sunt care mai de care mai impartite.
Eu vreau sa-i duc cerceii pe care i-am avut eu cand eram mica, sunt mici, de aur si au inchizatoare mobila, nu cu surub. E posibil sa se traga de ei si sa-si nenoroceasca urechile?
35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
Andree27 spune:
Puisorule multumesc mult!!!!Azi dupa ce ies de la servici ma duc sa vad!!!!

Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Ioana13 spune:
Hallo
Geany mersi de intrebare ocupata in sensu ca bb a dormit la 10 jumate si peste 30 de minute vecinii au facut niste gauri sau au taiat tevi, nu mai stiu ca de 3 zile asa ma tin... si a inceput sa urle speroat si actiune de atunci. + ca se incarca tare greu pagina la forum. pina se incarca... uit ce am vrut sa spun.
Kitzy char daca te lasa in travaliu nu sint dureri sa te urci pe pereti... doare, dar stiind ca oricum mergi la cezariana intr-1-2 ore va trece repede timpul. Si poate te ;lasa doar la debutul travaliului, ceea ce chiar nu e dureros. O sa fie bine
. O sa treaca si cele 7 zile, poate ca daca te ceri acasa te lasa, dar e bine sa fii sub supraveghere totusi. pt mine ultima zi a fost cea mai lunga, celelalte au trecut usor, adica repede. si dupa ce stai atit acolo ti se va parea casa un PALAT.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
GEANY, draga intr-adevar este o crima sa planifici o nastere la care travaliul nu este inca declansat (chiar asa mi se pare si mie).In primul rand, bebelusul poate sa nu fie (in termeni optimi) pregatit pentru nbastere.Cunosc cazuri cand copilasii s-au nascut cu tot felul de malformatii.Ai avut noroc, ca Alvaro nu a patit nimic.
Fiecare cu parerile ei.
Andree27 spune:
Puisorule sa stii ca am fost si pe Decebal nu e bnci un magazin cu mobila!!Am facut vreo 4 ture si nu era nimic,am intrat si pe Traian si nici acolo!!Oare sa se fi mutat??
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
magdutza24 spune:
Nu mai e magazinul de de Decebal ca si eu l am cautat si nici nu stiu unde s a mutat,daca afli anunta ma si pe mine
Magdutza
+37saptamani
magda si pe victoras il asteptam
am intrat in saptamana 37
Andree27 spune:
OOOFFfffffff.....nici eu nu am habar!!!
Tu ce vei face?Ai mai gasit ceva patut bun si la pret cat de cat ok?
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric