Gravidute si mamici de CLUJ - 66
Raspunsuri - Pagina 8
mami_alexia spune:
Magdutza,nu stiu ce sa iti zic, si eu am avut un fel de dureri cu vreo 3 saptamani inainte de a naste..erau ca niste contractii neregulate, ma durea si spatele..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
OanaAlina spune:
Buna dimineata si de la noi! Am terminat treburicile prin casa si acum m-am asezat la un ceiut caldut!
Si eu stiam ca mierea de albine nu se da numai dupa un an!
Si eu am fost la dentist si trebuie sa mai merg dar sper sa nu fie nevoie de anestezie! Uffff!
Co – bine ai revenit! Ne-ai lipsit!
Puisorul – eu am continuat cu elevit in timpul alaptarii! Doar asa scrie si pe prospect.... sarcina si alaptare!![]()
![]()
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
Anca.b – pe mine m-a “vizitat” exact la 6 saptamani dupa nastere! Uffff! Abia scapasem de una si am dat in alta! Eu parca am vazut-o pe Maria un picut mai agitata decat de obicei! Cred ca difera de la bebe la bebe...
Victo – si mie imi cade parul... si ce nu imi cade ma mai “ajuta” Maria! Hihihi!
Nicoleta – si eu ma gandisem sa ma tund mai scurt! Am facut-o de fapt cand eram insarcinata si nu mi-a placut! Ufff! Nu prea mai am curaj acum!
Kitzy – ce repede a trecut timpul! Mai ai inca un picut! Nastere usoara mami! Va fi bine! Sincer, mie mi-a parut o vesnicie cat am stat in spital chiar daca a fost numai trei zile! Dar a trecut!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
OanaAlina spune:
gabriela - astazi prestez si eu cartofii copti! yammmi!
ii faceam mai demutl dar am ramas fara unt in casa!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
kitzy spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Kitzy, stii, ma tot gandeam ca ai spus ca o sa astepte sa debuteze nasterea natural si apoi o sa-ti faca cezariana..Cand m-am internat prima data, cu gandul ca o sa nasc si inca mai aveam dureri, vreo doua mamicute au venit in salon(era salonul de travaliu) cu bagajelul frumos, s-au schimbat incet, fara stres...noi nu intelegeam ce se intampla, se pregatesc sa nasca?Dar de ce nu au dureri...?Toata lumea tipa pe acolo, ele n-aveau nci o treaba..ca dupa aceea sa aflam ca ele isi programasera cezariana in ziua respectiva..fara dureri..totul calm si relaxat.
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
La Gine 1?! Pai atunci dr mea ce tot vb acolo???
35+ cu
DianaAMR 5 saptamani!!!
anca.b spune:
Kitzy draga, fetele de care iti zicea Adriana probabil ca au nascut cu stamatian. la el asa se procedeaza. stiu si eu mai multe cazuri exact asa. pentru restul, doar dupa ce incepe travaliul, ca nu le semneaza "domn' profesor" aprobarea pt cezariana altfel. dar nu-i problema, daca dr ta a zis ca-ti face cezariana, e bine sa o faca dupa ce se declanseaza travaliul. ideea e sa-ti faca operatia, pt ca in ziua in care am nascut eu au fost doua fete cu prezentatie pelviana: una a nascut natural, insa i-au paradit solduletul la fetita, cealalta cezariana, dupa ce au lasat-o sa se chinuie ore in sir, s-a dilatat 10 cm si i-a iesit suferina fetala la bebe la ultimul monitor.
quote:
Originally posted by kitzyquote:
Originally posted by mami_alexia
Kitzy, stii, ma tot gandeam ca ai spus ca o sa astepte sa debuteze nasterea natural si apoi o sa-ti faca cezariana..Cand m-am internat prima data, cu gandul ca o sa nasc si inca mai aveam dureri, vreo doua mamicute au venit in salon(era salonul de travaliu) cu bagajelul frumos, s-au schimbat incet, fara stres...noi nu intelegeam ce se intampla, se pregatesc sa nasca?Dar de ce nu au dureri...?Toata lumea tipa pe acolo, ele n-aveau nci o treaba..ca dupa aceea sa aflam ca ele isi programasera cezariana in ziua respectiva..fara dureri..totul calm si relaxat.
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
La Gine 1?! Pai atunci dr mea ce tot vb acolo???35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
kitzy spune:
Merci mult Anca.Inseamna ca dr stia totusi ce vorbeste. Dar si sa te lasa pana la dilatatie 10 pana la operatie nu mi se pare normal.
O s-o intreb azi mai exact cum si ce.
35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
dariandra spune:
Buna dimineata!Sunt si eu prezenta la
cu lapte;mai tarziu, ca mi-am facut analize.
CO - Bine ai revenit printre noi!Imi pare rau ca a plecat nasica.
MAGDUTZA - La fel a fost si in cazul meu, cu cca. 4 saptamani inainte de nastere.Am luat cate un anti-spastic si mi-au trecut contractiile false.Cand au fost contractii advarate, au ramas la fel de dureroase iar antispasticile le-au reglat uimitor de bine;inainte de a merge la spital aveam contractii tot la 7'.
Am citit ca mierea de albine pe care o poti lua de la un apicultor cunoscut, este chiar recomandata dupa 8 luni.Eu oricum, si in cazul acesta i-o voi da Dariei numai dupa 1 an.
VICTO - Eu nu mai cumpar pachete cu foietaje pentru ca tare se rup foile.Mai bine iau un pachet cu o singura foaie mai groasa (parca de la Linco).Cand luam foietaje, tot asa procedam - ungeam foaia cu margarina sau unt si puneam compozitia de branza, 1 oua, zahar, coaja de lamaie sau stafide.La sfarsit pudram cu zahar.
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi! Tocmai am mancat 4 papanasi, ca mi-era pofta, home made, si acum... la cafeluta!
Sara e un ingeras, nu mai vrea sa zica nici mama, nici tata, dar incearca sa fac tai-tai! Si se amuza de numa-numa la teatru de papusi. Rade in hohote, da din manute, din picioare, ba chiar cade pe spate, la propriu. Sta foarte bine in fund deja! Si mananca exemplar! ieri i-am dat in premiera carnita de vitel cu morcovel, a ras tot bolul. Plus supica. ca desrt a avut suculet de portocale pe care il adora!
Co, uite aici suntem! Parca e mai buna cafeaua cu tine!Mare dreptate ai, din pacate, asa e s i la noi, prieteni dragi au ales sa locuiasca departe-departe!
Oana, ce sa zic, crezi ca va bea din canita? E destul de dificil, Sara si acum se mai ineaca si bea cateva guri de apa!
LOredana, eu zic ca te grabesti cu usturoiul…
Si Victo, DA, mierea de albine in nici un caz pana la 1 an…Mie parul imi cade groaznic, noroc ca are de unde, si ce nu cade smulge Sara.
Nico, brrrrrr, groaznic. Te inteleg. Crunt. Eu m-am tuns si tot a cazut. Si apoi abia am asteptat sa creasca parul.
Cristina, sper sa am si eu norocul tau cu iaurtul, intentionez sa incep sa-I dau si eu, tot de la 7 luni.
Magduta, tare rau dormeam si eu la final, stai linistita e normal, chiar si durerile alea!
Oana, pofta mare la cartofi! Poate acum ti-am facut pofta si de papanasi….hehehehe
Adriana, ce face Alexia? Cum sta cu dintisorii?
Lore, Ramo, Alex, Ralu, Delia
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)