Gravidute si mamici de CLUJ - 66
Raspunsuri - Pagina 11
mami_alexia spune:
Kitzy, eu am nascut la Stanca si cazurile despre care vorbeam cred ca aveau de a face cu seful maternitatii, nu stiu exact cum il cheama.(Mihu,cred)
Gabriela, multumim de intrebare, suntem bine.Tocmai am ajuns acasa, eu am fost la facultate si Alexia la doamna care sta cu ea.Si am constata cu uimire ca incepem sa avem o problema.Cand o ia cineva mai putin cunoscut in brate si o ia tare, se intoarce plangand la mine si zice MAMA.In prima faza am crezut ca e doar o intamplare dar de fapt ea asa face...si nu prea vreau sa se intample asa pentru ca dupa aceea nu o mai pot lasa cu nimeni.Asa ca incepem fenomenul de "dez-mamicire".Si astazi, rapusa de atata joaca cu doamna cu care sta, a adormit. (ea nu adoarme decat mancand in general)
Nu o mai las in pat pentru ca are tendinta sa cada asa ca o las pe jos, e peste tot in 4 labe, trage tot dupa ea...
Mamicile cu bebelusi mai mari, v-ati confruntat cu procese de genul asta?Se umfla inima in mine cand spune mama si ridica mainile spre mine dar nu vreau sa persiste in asta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
mami_alexia spune:
Andreea, ce fel de patut cauti, de lemn?Daca nu vrei de lemn iti trimit un link aici, dai click si maresti imaginea.Magazinul la care le poti vedea e pe Calea Floresti , in statia de autobuz Calea Floresti.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Andree27 spune:
Mami Alexia caut ceva de lemn ca din acesta am deja dar nu are trepte si ma gandesc ca nu o sa ma pot apleca dupa ce nasc!!Oricum multumesc mult pt interes
.Plec ca ma duc la dr sa vad ce-mi face feciorul!!
Pupicei
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
magdutza24 spune:
Andree27 eu am vazut patuturi frumoase din lemn cu grilaj care se rabateaza in Polus la Miniblu si nu sunt foarte scumpe pana in 600 ron
magda si pe victoras il asteptam
am intrat in saptamana 37
antoni spune:
buna seara scumpelor!
am ajuns si eu acasa rupta de obo, sunt cu piti, suntem bine. incerc sa fac de toate cat timp am, duminica avem si o nunta, offf, sunt tare obo.ata ete. n-am apucat inca sa va citesc, dar ma straduiesc,hihi.va pupic si mai vin.
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Va anunt ca Alexia a cazut in cap. A mers in 4 labe pana la marginea patului si de acolo s-a dus in cap. Eu eram in buctarie.E rosie pe frunte pe o portiune de 3 cm(un cerc cu diametrul de 3 cm). A plans putin, acum nu mai are nimic dar intrebarea e ce fac? Tebuie sa merg la doctor?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Gabriela77 spune:
Adriana, uite iti spun din experienta mea, atunci cand a cazut Sara am vb cu medicul despre asta. Mi-a zis asa, de urmarit in primul rand sa planga dupa ce a cazut. Asta e primul semnal. Deci, e de bine daca a plans. Sa nu o lasi sa doarma dupa cazatura. Sa o urmaresti sa nu verse. Si in general, de monitorizat starea ei generala. Pune-i niste gheata. Sunt sigura ca nu a patit nimik grav, mai tare ne speriem noi. Pupam fetita nastrusnica si mamica speriata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Multumesc mult, Gabriela. Iti dai seama ca numai cu ochii pe ea stau acum, stau numai cu ea in brate.De plans a plns, deci e bine. In rest e zambareata ca de obicei, vorbeste de n-o pot opri, s\deci n-are nimic altceva.O sa merg totusi maine la dr de familie...macar sa vorbesc cu cineva..
I-am pus si compresa cu apa rece, i-am pus atunci, pe loc si dupa ce i-am pus s-a inrosit si s-a umflat putin. Deci nu e foarte umflat, doar ca e rosu..sper ca pana dimineata sa se mai traga..offf...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
CristinaGoji spune:
Adriana - am trecut si noi prin faza de mamosenie excesiva, eu ii ziceam etapa maimuticii
, pentru ca numai agatat de mine vroia sa stea. ce-am facut eu - l-am luat in brate si tinut cat a vrut el si i-a trecut. Este o etapa fireasca in dezvoltarea bebelusilor.
Mami
36+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
nrl spune:
buna seara
mami-alexia, cred ca asa tare te-ai speriat 
din pacate nu cred ca este mamica sa nu treaca prin aventuri din astea
am pus poze noi cu Andrei 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl