Gravidute si mamici de CLUJ - 66

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,sunt franta moarta...

am stat azi la dr-ita oau vreo 3 ore,pb mea am rezolvat-o repejor dar mai eram cu o prietena si am stat cu ia...
mi-a dat sa fac tratament si dupa 4 luni sa merg la control...sper sa fie bine si "DIAMANTUL"(a se citi nodul) meu din GAT SA SE DUUUUUUUUCA cat o vedea cu ochii ca nam nevoie de el.
acu serios vorbind Doamne ajuta cu tratamentul.

in rest toate bune,serv ,scoala,casa...si viata e rozzz

Mami_alexia,eu zic sa nu te sperii ,dr de fam nu cred ca are ce sa-ti dea pt asa ceva ,pune compresa cu apa rece si pupici sa treaca repede bubica.
eu evit sa merg la cabinetul dr. de familie pt ca e mediu plin de virusi peacolo.
nus ce succes ve-i avea in procesul de "dez-mamicire",eu una nu cred ca ai sa reusesti ceva,a mea tare rau se intristeaza ,da ce zic eu intristeaza plange cu lacrimi de crocodil numa daca ii spun sa plece(adica du-te de la mine),ca-s suparata .
pe socrela cu care sta toata ziua(8-16) cand ajung acasa si e treaza imediat o trimite acasa,cand era micuta plangea instant cand se apropia cineva strain de caruciorul ei.

am citit mai pe fuga azi nu mai tin minte parca m-a intrebat cineva ceva???scuze ...repetir...

Antoni ,chiar ma gandeam ieri la tine ,am vrut sa te trec pe listuta de "apel" si mi-am adus aminte ca esti la Oradea...ce face printesa ta???cat ai pupacit-o azi?

nrl ,cum e maseluta???mai doare?//pupic

Victo,ai reusit cu foetajul???eu nu ma am la deastea...auzi da cum zici ca-s cartofii cu branza??reteta!!!mie imi plac combinatiile ciudate...hihihi mancanc paine in ou cu dulceata,mamaliga cu salata(rosii,castraveti,ceapa).

mai pove,mai da zilnic sunt meciuri de fotbal la tv

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sa va povestesc ce a facut printesa mea azi,pe la amiza am incercat sa o pun sa doarma si nu vroia nici in ruptul capului sa doarmA sau sa stea la san,stiti cum am linistit-o m-am muls vreo 50ml si pe urma a adormit iar acum din nou i-am dat sticla numai ca acum m-am muls cam 100ml.Ma gandesc sa o intarc de luna viitoare daca tot ii place sticla.
Mame care ati alaptat si ati intarcat cat timp a durat pana a luat sticla?

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noapte buna!

mami alexia - sunt sigura ca este bine! dar asa suntem noi mamicile.... pentru linistea ta ar fi bine sa intrebi un dr! va fi ok, mamico!

antoni - bine ai revenit! cred ca esti franta!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor.n-am mai scris e o gramada de vreme.la sf de sapt am fost la belis iar acum aam terminat curatenia generala.nici n-am mai reusit sa citesc in urma daca mi-ati raspuns sau nu.....vreau si eu ,sa stiu care cat ati cam alaptat?Sara are 11 luni jum si ii place la nebunie titica,am scrsi si sapt trecuta,sa nu va suparati daca cumva mi-ati mai raspuns odata........a mai alaptta cinev asa?sau inca alapteaza?ce mia faceti in rest?lore...alex ......elena ce va mai fac puiutii?ai reusit sa-l intarci elena?v-am pupat.o seara placuta la toate....merg sa incerc s-o culc pe prapadita asta mica.ca adormit dupa masa de am crezut ca nu se mai trezeste si acuma face ravagii pe-aiic cu rotobilul......

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana de Sara eu nu stiu ce sa iti spun din experienta de alaptat, dar e f bine ca ai alaptat-o pina acum. Si mai poti inca linistita sa o alaptezi.
Adriana va fi bine Alexia, ca ea e foarte puternica. Pupici pe vinataie ( vad ca se poarta vinataile si cucuiele pe aici).

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Am intrat sa va uram noapte buna si vise placute!!!
Pupam puiuta cu vanataie, sa treaca repede durerea!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca in legatura cu ciclul menstrual mie mi-a venit la 8 luni iar apoi dupa 2 luni deci de un an jumate mi-a venit de 2 ori si mai am o luna 2 si iarasi vreau sa raman insarcinatata si o sa fiu o fericita k aproape 3 ani din viata nu o sa fiu bolnava.

nico, probleme cu caderea poarului si eu am avut chiar dupa nastere, m-am tuns si tot la fel mi-a caziut iar dupa un timp aproape 6 luni si-a revenit din senin si nu mai imi cade

fetelor maine il duc pe dragos la mama pana luni , oare cum va fi????deoarece nu am reusit sa il fac sa accepte sticluta in schimb am reusit sa nu ii mai dau ziua delok san si asta e bine, iar noaptea se trezeste de 2 ori si seara daca papa mult nu doarme bine are insomnii.
pana la craciun se trezea si de 5=6 ori pe noapte dar o saptamana l-am lasat sa planga sa faca ce vrea el pana la 5 dimineata fara san si asa s-a obisnuit sa doarma noaptea, era un foarte aiurea k tot se trezea si asa am reusit.

patuturi din lemn gasiti in sensu giratoriu langa posta in marasti este un magazin de bebe super tare acolo si cu foarte multe produse, trebuie sa intri inauntru k sa vezi magazinu ii chiar lana coral sau ce ii acolo sau in statie la 31 in piata mihai viteazu. eu una mi-am luat din marasti iar salteau tot de acolo unde sunt magazinele cu mobile si a m luat saltea ortopedica si am iesit destul de ieftin.
iar daca aveam patut din material cum vroiam sa ii aiu cred k il schimbam deja de vreo 5 ori la cat da din maini si din picioare....cata energie a avut si are ,,, recomand patutu din lemn care ii sigur si trainic.

va pupikesc noapte buna

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor..

anca, da am reusit..ca erau doar 2 foi groase..care la copt se desfaceau, ca foietaj..num Ca era branza cam sarata

pai piureul..cartofi, of course..un pic de lapte, un pic de unt si vreo 2-3 linguri branza de burduf de napolact..si se amesteca toate..:):)

ufff..ieri m/a epuizat nervos piticul...juma de zi n/a vrut nimic decat sa il tin in brate si sa se uite pe geam la masini..pb mare e ca nu a vrut regimul asta si cu ta/su..nooooooooo...ufffffffff...
acum sunt mai calma.:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Haideti ca dau si .
Sunt asa de fericita...
Sa va spun programul de somn al mamarutei mele de azi noapte:
Somn de la 18-22.
Papa si schimbat 22-23.
Somn 23-05.
Papa si schimbat 05-05.30
Somn 05.30-07.30.
Sper sa nu fie numai o intamplare.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adriana, sper ca Alexia e bine. Cred ca ce sperietura ai tras .
Meli, bine ca ai ajuns acasa la piti
Andree27, imi pare rau ca nu ai gasit magazinul. Mie mi-a placut patutul ca se poate transforma in pat obisnuit pentru cand va fi mamaruta mai marisoara.
Ce soare frumos e afara....
Sa aveti o zi buna

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput