Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Buna ! vroiam sa va intreb daca a nascut cineva cu doctorita Ceausu Iuliana de la Cantacuzino, acolo ar vrea sora mea sa nasca, are si diabet insulino dependent si crede ca e cel mai bine ca se afla si langa institutul de diabetologie unde se interneaza la intervale indicate de medici pt evaluare. Parerea ei despre doctorita este buna insa am vrea sa stim mai multe si despre spital si despre doctorita din experienta celor care au trecut prin Cantacuzino.
Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tontoneI spune:

BUNA FETELOR.E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tontoneI spune:

BUNA FETELOR.E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela86ifr spune:

vreau sa iau legatura cu mamici care au nascut anul asta in focsani?cautatima pe mess la ionela86ifr.ms mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ca sa raspund subiectului.
Am nascut prin cezariana de urgentza la Spitalul Spectrum Medische Twente din Enschede cu doctorul Michelsen (medicul de garda) pe 23 mai 2008.
Ce pot sa zic despre spital e ca e la cele mai inalte standarde, impecabil in toate privintele atat medicii cat si asistentele, moasele.


In primul rand nassterea nu se face cu doctorul tau ci cu cel care e de garda, sau moassa, in functie de caz. Daca sarcina a fost fara probleme si inceputul nassterii se arata promitator esti lasat pe seama moaselor. Sincer nu prea stiu cum e procedura in cazul nassterii normale.
La mine s-a incercat o nastere indusa, si a fost armata de doctori, asistente, moase, etc. Dupa mai bine de 12 ore de travaliu( cu contractii la fiecare 2 minute foarte ddureroase) s-a decis cezariana pentru ca bebe nu mai raspundea bine pe durata contractiilor(inimioara ii obosea).
Dupa nastere bebe a fost cu mine in fiecare clipa. Asistentele au fost dragutze cu mine tot timpul, chiar si in timpul depresiei in care cazusem dupa... A fost practic in regim hotelier, cu mancare buna, asistente dragutze si gata sa te ajute oricand(FARA SA DAU UN BAN!!!). Costurile spitalizarii(timp de 1 saptamana) au fost suportate de asigurare(cred ca totul s-a ridicat la peste 10 mii de euro), slava domnului.

Per ansamblu: spitalul a fost suuper ok(as da 8 din10, pentru ca am luat o dermatita naspa de acolo), personalul auxiliar9/10 (o tipa m-a enervat ca m-am si ratzoit la ea ca nu vroia sa imi lase cupilu' cu mine) iar personalul medical 10/10(nu am ce sa le reprosez).

Cam asta e povestea noasstraFelicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea


Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Swetty_82 spune:

Salut fetelor,sunt noua aici, insarcinata in luna 6 si cred ca voi naste la Spitalul Judetean Galati. A mai nascut cineva de acolo? Cunoaste cineva pe dna dr. Serban? Sunt la prima sarcina, nou venita in oras, nu prea am cu cine discuta pe aici si un pic speriata. Merci mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Dar la spitalul Judetean Ilfov a nascut cineva de curind?vad ca nu prea se vorbeste despre acest spital desi e foarte curat si personalul foarte dragut.Poate nu stie toata lumea despre el dar eu il recomand din tot sufletul.Si pe dl.doctor Massawi Tarig cu care urmeaza sa nasc,un doctor de nota zece,nici nu am cuvinte.Eu am 33 de saptamini.Va voi tine la curent cu conditiile din acest spital dupa ce nasc
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna tuturor,
Sunt mamica deja de o fetita de 3 ani si 4 luni, acum astept un baietel,insarcinata in a 5 luna . Voi naste la Euroclinic si normal cu Doaman doctor Bratila Elvira, o cunoaste cineva? A nascut cineva cu ea? Si mai am o intrebare as dori sa sti mai multe despre declansarea nasteri.A facut cineva?

Va multumesc !

Gwendoline

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss2001 spune:


Buna ziua,
Stie cineva ceva informatii despre Dr.Conea Mircea de la Bucur?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Salutare!
sunt din Galati, insarcinata in 36 de saptamani si trebuie sa nasc prin cezariana cu epidurala la maternitatea de pe Chicos. Stiti ceva detalii, tarife, ce ai voie si ce nu ai voie sa aduci de acsa? Cumeste personalul...?

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Mergi la inceput