Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
cecilia L spune:
Greyeras, scuza-ma chiar nu am retinut intrebarea cu rosia, da i-am mai dat, acum cateva zile si a papat, acum nu-ti inchipui ca papa o rosie cat am pus la cuptor, eu am pus-o mai mult pt gust, de pisat i-am pisat doar putina.....la pranz cu carnita nu prea a papat dar,i-am dat pe la 5 dupa ce s-a trezit fara carnita si a papat tot( o felie sanatoasa de cartof, dovlecel, putina rosie, facute cu zeama in care s-au facut la cuptor, e adevarat mi-a placut si mie).
Aaaaaaa o noua performanta, a baut putin suculet de piersica de la hipp cu o canuta cu cioc( nu din aceea cu supapa, ca cea de la Avent nu mai vrea sa o vada, vad ca la el merge doar ce este mai naspa si mai ieftin....scap usor...nu?), iar dupa masa de la ora 5 a baut apa tot cu acea canuta....sper sa nu-l laud degeaba si maine sa-mi spuna pas....ca nu ar fi prima data.
Acum imi povesteste de zor...merg sa-l alint, iar suntem singurei....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
bikmaria spune:
vreau sa urez ,chiar daca mai tarziu LA MULTI ANI pentru frumoasa DARIA de mami ERINA
CELIA multumim ,felicitari pentru datele tehnice ale frumoasei tale .
NANUTA esti o dulce ,sunt sigura ca Alex se va descurca ,dar asa sunt mamele ..
ADIMERCEDES felicitari pentru micuta mancacioasa .
ANA refacere rapida ,atat tie cat si micutei zulufate
GREIERAS felicitari pentru piticuta plimbareata .
cecilia L spune:
felicitari piticilor care merg de-a busilea.greyeras si Pinacolada
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
betty78 spune:
Carpatina LA MULTI ANI!!!! Sa fi sanatoasa, sa ai cat mai multe bucurii si realizari
Darius La Multi Ani! sa fi sanatos si sa ai numai bucurii in viata
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
greyeras spune:
Cecilia multam fain pt info. Si noi suntem singurele.
Pinacolada mancaciosul si umblaretul Luca. Daca afli de piscina pt copii sa-mi spui si mie te rog, eu as vrea sa o duc pe Aduta la acele cursuri de inot pt sugari, am inteles ca le face foarte bine.
Bikmaria .
Carpatina distractie placuta.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Yaia spune:
Rox, scuze, chiar nu am stiut ca esti la cura de slabire, altfel pe tine te excludeam de la papanasi! Hihi
Gabitz, se pare ca papanashul reteta proprie are mai mult succes. si multa sanatate Elizei!
Duamna Carpatina, cati ziceai ca faci? 18, nu? Asa si eu anu' asta, tot 18! Si vad ca te tot iei de cutia mea cu dulciuri, le oferi tuturor, ba lu' Maruntescu, ba Roxanei. Ma bagi la bucatarit, nu gluma! Da' tot n-ai zis nimic de papanashii pe care ti i-am trimis.
Si pentru ca nu facem discriminari si unii tin post (Nanita), luati si o prajitura cu mere de post.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Celia, cu placere. Si de alta data!
Nana, si eu i-am luat lui Tudor o salopeta asemanatoare, doar ca pe bleu. Sa o poarte cu placere fluturasul!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Si bv spune:
La multi ani, Carpatina! iti doresc o viata plina de bucurii!
La multi ani si micutului Darius! sa cresti mare si sanatos!
Nana, felicitari pentru progresele lui Andrei, am vazut in poza de pe mess ca sta pe burtica si tine capusorul! Cred ca esti foarte fericita si sper ca de acum sa fiti tot asa!
Eu sunt in urma cu cititul, de cand cu diversificarea nu-mi mai gasesc timp prea mult pentru forum, sunt tot in urma. Ca sa nu mai spun ca mereu gatesc degeaba, fata mea nu papa legume deloc, desi retetele ies mereu super gustoase. Am incercat si cu carnita, tot fara succes. Am luat piept de curcan din Real, care e foarte gustos!
Rox, duminica am iesit in centru ca gandul ca poate ne vedem, dar daca n-ai sunat n-am sunat nici eu, pentru ca spusesei ca vrei sa petreci timp cu sotul, fiind fara copii. Poate data viitoare!
De altfel, vremea a fost superba duminica, ai vazut...
Mai recuperez si eu din urma si revin...
Poze
Gabriela77 spune:
YaIa, ai sa zici ca sunt nebuna, dar cred ca am visat papanasii tai, ca m-am trezit cu o pofta nebuna...(am dormit cu Sara ed amiaza). N-am branza de vaca, dar merge calcica? ca uite acum ma apuc...yamiiii...
Pinacolada, felicitari pt pireut! Yuhuuuuuuu!
Gabitz, sanatate Elizei! Draguta de eA!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
moldoveanca spune:
Am citit si eu asa pe sarite din urma.Vad ca azi e ziua Duamnei si ii uram si noi La multi ani.Am vazut si ca Andreiutzu face progrese si e minunat ,ne bucuram din suflet.Intre timp eu am dat examen pt carnet si am picat la traseu,poate data viitoare voi avea succes.Vladutz al meu e bine ne pregatim de vaccin,nici lui nu-i plac legumele,nu stiu cum sa-l mai pacalesc,poate imi dati voi sfaturi
teo