Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaaa!

Yaia, ambele bunici sunt de la Moldova. De fapt, toata familia e acolo, numai eu m-am 'ratacit' prin capitala.

Luy, imi pare tare rau ca ai avut probleme de genul asta dupa intalneala. Sa stii ca mi-a placut tare mult cum lucreaza dentista la care am fost, e foarte finuta si lucreaza cu mare grija. Cred totusi ca e putin exagerata cu grija cand vine vorba de alaptat, dar probabil ca merge pe principiul ca mai bine previne.

Azi o sa vb cu pediatra sa vad ce spune despre anestezie. Daca tot m-am dus la dentist, o sa merg sa imi rezolv tot ce am, asa ca anestezii o sa mai fac destule. O sa o intreb si pe dentista azi ce substanta foloseste ca anestezic, sa stiu daca ma intreaba dr Oros. Gata, ma duc sa ma mai bag la un nani scurt ca dupa aia plecam la dr.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Gabriela77 si Roxana multumim de incurajari si felicitari!
o sa am vreo 2 h de relaxare....la cosmetica!
o sa sun sa\ aflu amanunte despre piscina pt copii si va spun!
pupici si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77
Roxana, si de conopida mi-e pofta...cred ca am luat-o rau pe aratura...

sauuuuuu....

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Roooox, ai facut papanasi? Trimite si la mine unul, ca si eu vroiam sa mai slabesc .

Vezi Roxano cum te toarna prietenele cat de rau gatesti?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimineata!
Am fiert legumele pt fata,am pus masina la spalat,am fiert niste spaghete si mi-e somn de mooooor..

Apropo de steamer,yena da' oala de lut romana(de la romani si daci )ce are?Ca merge pe acelasi principiu si una mare costa doar 35 de lei.Se scufunda vasul in apa 15 minute apoi se pun legumele carnita etc si la cuptor cu ele.

Bernix

Gabitz tin pumnii!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Tomasa arati beton!Si copii tai sunt foarte frumosi!

Te rog spune-mi si mie de unde ai luat cerceii(daca se poate si cam cat au costat)!!!Nu sunt cu surub,nu?

In alta ordine de idei si copii vostri nu vor sa adoarma decat la san?Ca a mea cam face scandal ziua si numai la san adoarme,daca nu o pun la san ,aoleu ce se tanguie.
Iar seara ea invariabil adoarme in timp ce mananca,nu este delimitat suptul de adormitul de seara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nici io dar am crezut ca poate sunt io blonda.

Nana, sigur nu esti. Am vazut eu in poze...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata
DUAMNA CARPATINA cum ati petrecut?
TOMASA ma bucur ca ai mai trecut pe la noi ,am vazut in poze o fetita tare frumoasa ,un baietel maricel si o mamica tare fericita si mindra de puii ei .
Am vazut si poze cu casuta voastra ,arata super ,sa stapaniti sanatosi noua casa si sa fiti fericiti .
Te mai asteptam pe la noi ,poate ne spui si noua ce papa Maria ,ceva retete ,sfaturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata.
Ma pregatesc sa-i fac o supitza fluturasului, insa acum am constatat ca nu stiu ce cantitati sa pun.
Cine ma ajuta si pe mine, ca nu vreau sa iasa apa chioara?! As vrea sa-i dau doar zeama.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

http://64.233.183.104/search?q=cache:ehyycKU5kgIJ:www.portalroman.com/teste-psihologice/det.php%3Fview%3D56%26page%3D8+psiholog+cristina+popa&hl=ro&ct=clnk&cd=8&gl=ro&lr=lang_ro

Mergi la inceput