Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Yaia

[Ali, eu nu am reusit sa vad pozele tale. Cica albumul e gol...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Nici io dar am crezut ca poate sunt io blonda.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vad ca v-ati dus la nani. Va spun si eu noapte buna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ca sa vedeti pozele de Ali trebuie sa dati clic pe albums si eu am patit-o.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Yaia asa e , se crede mare dar e tot un copil, de fapt cand vrea sa fie mare cand vrea sa fie copil, depinde ce e in favoarea ei in momentul respectiv Gabitz, tin pumnii desi am pierdut faza cu interviulMaria gata a plecat baiatul, cred ca deja te gandesti cand se intoarce. Si eu ma gandesc serios sa o las si pe a mea in tabara in vara asta, dar trebuie sa-mi demonstreze ca e mareGata, noapte buna si somnic usor mamici si bebici!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Noapte buna!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

ADIMERCEDES felicitari pentru micuta mancacioasa .

Bikmaria, multumim . Ma bucur ca mananca cu pofta. Nu ma intereseaza neaparat cantitatea. Ca papa tzitzi dupa, oricum.

Fug ca se smiorcaie...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bernix
Adimercedes, super idee de steamer mi-ai dat!

Bernix
, sa o puneti in practica sanatoase si sa mancati cu pofta!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Carpatina, sa traiesti, ca ne trebuiesti . Mie personal imi place atmosfera pe care o aduci cu fiecare postare a ta. La Multi Ani!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Iar pe fuga, duc fata la gradi si ma duc la Badiu la Municipal sa vad ce e de facut cu steriletul meu, desi nu cred ca il poate monta azi din pricina unul Pap nu tocmai bun. Probabil voi sta toata ziua dupa el, sper macar sa apuc sa intru pana in 4 ca sa o iau si pe Alex de la gradi.

Ali, nu iti imagina ca Alex se joaca sau se multumeste sa se joace cu Andrei. In ultima vreme il ignora pur si simplu. Dar motz cred ca ar putea sa ii faca linistita lui Andrei ca el e super pletos.

Myral, pai de alergat se vor alerga sigur. Pe mine ma avertizeaza Alex ca sigur se vor bate pe lucruri ca asa a auzit ea ca sunt fratii. Baie ii fac lui Andrei zilnic de regula, cand nu am chef mai sau nu are el chef mai sarim.

Apropos de Alex, din filosofia vietii:
Mami: Iubita mea, de ce esti tu asa mica si frumoasa? [era retoric]
Alex: Asa sunt toti copilasii!

Luy, de acum nu te mai las sa mananci nimic la nici o intalneala. Iti iau eu o punga de pufuleti si atat.

Bernix, cu curcan am inceput si noi insa sunt cele mai innecacioase. E prea sec borcanelul cu pricina, la inceput Andrei il voia, mai apoi trebuia sa il amestec cu altceva.

Yaia, gustul este foarte bun. I-am dat prin faina putin, insa cred ca a fost prea mult inauntru. De regula eu ii fac mai pufosi, am impresia ca la reteta veche puneam gris. Acum erau mai cauciucati, dar lingurile de faina au fost cu super varf.

Vad ca v-a lamurit Myral cu pozele lui Ali, intr-adevar linkul nu mergea direct dar le puteati vedea la albume, era ultimul.

O zi minunata va doresc!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si_bv, am pus poze cu www.flickr.com/photos/24763707@N04/" target="_blank">buburuzele Mariei asa cum ti-am promis candva. Asa-i ca sunt exact ca ai Raisei? Mie imi plac mult si nu i-am mai scos de cand i-am pus, mi se pare foarte dulce cu ei in urechi, sunt exact ce tb pt. o fetita. Am si cateva poze de la botez pe acolo.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput