Timisoara, Impreuna...sosirea Claudiei...(92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aloooo, Timisoara, pe unde umblati???? Pai chiar asa liniste, sa-mi tiuie urechiile pe aici....

Io am terminat tot ce am avut de facut pe ziua de astazi, am reusit sa-mi tin si cura de detoxifiere, n-am fumat nici o tigara plus celelalte restrictii respectate, iar acum o imbrac pe Lori si mergem pe malul Begheiului, langa Flora, sa-i fac poze cu magnoliile inflorite. Nu stiu dac mai apuc sa intru mai spre seara ca sotiorul are mult de lucru si acasa asa ca, daca sporovaiti cumva in lipsa mea, nu pot participa decat telepatic..

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Chiar asa azi nimic ,cam slaba activitate.
Claudia este acum probabil mai frumoasa decat inainte...
Restul pe unde umblati???
Katik azi nici un semn de viata??
Laura nu mai zici nimic?? A iesit bun cremesul???
Nici Maria nu da nici un semn azi.Mariaaaa ce faci te recuperezi dupa musafiri??
Hai ca poate ne mobilizam mai spre seara ,dupa avantul de la capitolul trecut as fi zis ca saptamana asta ajungem la 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Am uitat ANA merci pentru urarile de sanatate.
Ce faceti tu si Clau ,va inruditi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Liniste mare p'acilea.......mare de tot.....
Azi nu am facut aproape nimic din ce mi-am propus ca mo lovit o pacatoasa de durere de cap...am vrut sa ma culc langa bubu la pranz si o inceput telefoanele sa sune in draci....de maine cand culc fata inchid si telefoanele astea ca nu pot sa am domne odihna deloc.
Ma si cine m-o sunat stie ca doarme fata asta si poate chiar si masa'....cand sa ma culc mai culca-te daca poti ca s-o trezit fata de la tel si gata,nexam somn.
Acum ii agitata,n-are stare.....
Facui o mamaliga cu branza dulce si smantana si mancaram amandoua....n-am mai mancat de multicel asa ceva.

Merg sa ma intind din nou ca ametesc de numa si ma doar scafarlia.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

maine dimineata devreme noastra mica pleaca spre Budapesta impreuna cu mami si tati. maine vor afla in ce masura a fost de folos cura de la Galati si daca o vor mai urma.
m-am intalnit cu Aida azi. am vazut alt om pur si simplu. sunt muta in fata curajului si a durerii ei, efectiv. ma uit acum la un documentar pe canal History despre dramele copiilor din Holocaust...da, puteti zice ca am luat-o prin balarii...
am ajuns insa la concluzia ca un mecanism nevazut te paralizeaza cumva in situatii din astea muuult peste critice...numai asa pot sa-mi explic cum mai poti respira, cum mai poti pasi, cum mai poti ridica ochii din pamant zi de zi. mi-e si rusine sa ma gandesc ce greu mi-a fost mie in urma cu doua luni..
ma rog lui Dumnezeu sa faca o minune. inca una!
Doamne Ajuta!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Party DC

@ Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Salutare Timisoara,pai eu umblu,acu am ajuns acasa,sunt super incantata de frizura,sa traiasca Maestra Doris
Laurel arunca si aici un darab de mamaliga dar vreau cu branza de burduf,ei uite de asta am uitata,trebuie sa caut maine sa cumpar,am mancat azi o zama de pasula cu ciolan tatza da matza cu curechi de varza ,Loreesti ok? Dani transmite ceva telepatic,ce ai mai gatit in ultima vreme,Lormiiar ai disparut,Anda te-ai apucat si tu de cura,te-a lamurit Dana ce-i de facut Mariaa poate mai are liber si petrece inca cu rudele catolice ca si Katik,gata mielul Kati,o mai ramas ceva din el?
Eu ma gandesc sa merg in vreun club cu frizura asta nu sa o plostesc pe perna,se ofera careva sa facem gasca .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

au au cata leneeaaa si depresia pe mine in seara asta dorm singur mor de uraaaatttt nu mai poci
gonghy imi cer scuze schimbai copii crede-ma sunt in lumea mea
nu va iau pe rand k frec podelele
aida sa va Ajute Dumnezeu sa veniti cu vesti bune
Vroiam sa va intreb daca aveti ideea unde esti DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA COMUNITARA am adresa str.S Barnutiu Bl.11AB vreau sa stiu daca aveti idee in zona e..
A si maine vreau sa va intreb ceva am o dilema cu popica al meu ma mai suportati?
va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

demult nu mai sarbatoresc! gata. mi-a trecut!
miel mai este, am facut si ceva poze la el, o sa le pun cind apuc, cindva, undeva, cindva.....
am ragusit de la cit am vorbit azi, toata ziua am povestit cu teroristii evident, ca doar cu cine altcineva, ne-am jucat, am facut baie in duo(adica copiii, la ce va ginditi acuma seara, a fost prima data, distractie la maxim! acu ma duc la nani ca sunt rupta de oboseala
drum bun mitzelor pentru miine si asteptam vesti bune!!!!!
spor la cura pt anda si dana!
lore, cum e laurica mica? cum a fost la gradi?
doris, noi trebuia sa venim azi la 17 dar mi-a iesit complet din minte, cum n-am dus fata la gradi.cerem iertare, sper ca n-am incurcat tare programul!
ne vedem dimineata mai fresh, sper
somn usor sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Clau, asteptam sa te vedem cum esti cu freza noo.
Deya, din ce stiu eu e in blocul de 10 etaje de la Modern.pe stanga. apartine de primarie.
Katik, mielu' ca mielu' da oolele ?! :)
Si noi am sarbatorit tare bine. Ne-am simtit tare bine! V-am povestit cum e treaba la noi cu colindatul... No, aceiasi nebuni cu mic cu mare au venit ieri la 'stropit'...a iesit o nebuneala totala...pana noaptea tarziu.
Ce libere fratilor...mi-am luat portia de libere de 2 ani in ianuarie si februarie, ati uitat? eu incepeam lucrul cand voi erati satule deja...la sapa nu la trandaveala :)

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Party DC

@ Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput
Mergi la inceput