Timisoara, Impreuna...sosirea Claudiei...(92)
Raspunsuri - Pagina 10
Mariaa spune:
bey Ano, tocmai ce am facut ieri cumparaturi de Paste, cumparaturi din alea cu bulioane...ce buticuri frate...numai nici un butic...toate erau in frigider, numa de pus pe foc...a venit apa la 11.
multzam de urari, avut succesuri! folosit cherosenu' din dotare si incadrat in timp la fix!
deci nu mai am nici o indoiala, ma trag din neamu' soimarestilor...anume scris fara majuscule...e o vorba: prietenii ti-i alegi, neamurile ti le da Dumnezeu...
i-am saturat, cu oo vopsite, cu friptane, paneuri, sunca fiarta, ridichi si salata de ceapa verde si rosii si vira...ura si la gara! 'vizionat' una bucata mamon...vai si vai...si gata. ii mai vad dupa un secol!
cum ziceam mai de mult, multi fug de greu de parca s-ar lua ca ciuma bubonica...
noi sa fim sanatosi, asta-i important, restu vin si se duc.
ma duc sa ciocnesc cu al meu un pahar de vin.
revin.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Party DC
@ Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Fac o proba sa vad daca mi-a iesit ceva
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Hai ma ca sunt dashceapta
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Mariaa spune:
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Party DC
@ Lyme
noi, impreuna
Doris-Alina spune:
Si eu pe aici, plictisita si fara chef de nimic, nu stiu ce-i cu mine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Fetilii intra-i sa va spun NOAPCE BUNA si SUCCESURI!
Dorisake te-o prins astenia de primavara?
Si eu sa stii ma simt ca pixu' de cateva zile,cred ca numa kkcioasa asta de vreme e de vina de starea noastra.
Ai pupiu ol!
Poze cu noi
Mariaa spune:
alo, alo, receptie !!!
aici ciarda rosie, cineva pe receptie?? - alo, alo?!?!
nima'...imi iau prajitura sub nas si ma duc la orizontala
pentru Emma
@ Lyme
noi, impreuna
silvana75 spune:
helou chicago raspunde ... cam tarziu dar na imi luai si io prajitura sub nas
Doris, hai aci la putina zapada si iti trece mintenas astenia de primavara.
Fetele care sarbatoresc, Sarbatori fericite cu multa lumina, caldura, liniste si pace sufleteasca!
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lore03 spune:
Neatza!!!
Vad ca nimeni nu s-a trezit asa ca poftiti la cafea,pentru Laura un ceai
Laura mea bolnavioara tare ,febra mare 40 ,sun pe doctora cica ramai pe tratamentul ala ca este spre bine,dar Laura febra de doua zile 40 .
Apoi eu ce sa fac,am trecut pe antibiotic .Asa rau imi pare de ea cand o vad cum sta in pat si zace.De mancat nu mananca nimic ,dar bea apa si ceai mult.
Hai ca ma intind mult cu povestea mea.
Deci poze de la intalnire ,nimic???
PASTE FERICIT!!!pentru toate fetele catolice
O zi buna la toata lumea ,chiar daca vremea asta este naspa rau.
Mariaa spune:
'neatza gagice! saru'mana de
si multumim de urari, eu nu-s catolica , e huzbantul. insa in fiecare an sarbatorim amandoua Pastele. faza faina la noi e ca majoritatea cei din cercul nostru sunt ortodocsi si de Pastele Catolic avem noi mozafiri iar de Pastele Ortodox mergem noi in vizita. aici inca se tine obiceiul cu stropitul, cu adunat in jurul mesei si ciocnit oua vopsite. v-am zis io...stau la sat, ce mai
da e frumos, e tare frumos!
Lore, imi pare rau sa aud asta de Laura. Sper sa fie mai bine acum
Poze are Anda insa din ce stiu a avut ceva activitati in wk si probabel de aia n-a putut pune pozele. O sa le arunce aici sigur.
Silvana, ce tare ai fost si a fost cu frisca a, te pomeni?! sa-ti fie de bine
liniste in suflet si voua/noua, celor care inca ne pregatim de marea sarbatoare
pentru Emma
@ Lyme
noi, impreuna