Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 5
elara spune:
DOAMNE AJUTA, CORY! 
Foarte frumos ce ai trimis. F emotionant.
Noi suntem prea mici si supuse pacatului (cu gandul, cu vorba..cu fapta...) E foarte greu sa "intelegem"...
Cred ca cel mai bine e sa nu incercam sa o facem...
"Ah, mama, tu! Ce slaba esti!
N-ai glas de vifor, sa jelesti;
N-ai maini de fier, ca fier sa frangi;
N-ai mari de lacrami, mari sa plangi,
Nu esti de foc, la piept sa-l strangi,
Sa-l īncalzesti!"
[...]
"Ce urma lasa soimii-n zbor?
Ce urma, pestii-n apa lor?
Sa fii cāt muntii de voinic,
Ori cāt un pumn sa fii de mic,
Cararea mea si-a tuturor
E tot nimic!
Ca tot ce esti si tot ce poti,
Parere-i tot daca socoti -
De mori tarziu ori mori curand,
De mori satul, ori mori flamand,
Totuna e! si rand pe rand
Ne ducem toti!"
[...]
"Nu cerceta aceste legi,
Ca esti nebun cand le-ntelegi!
Din codru rupi o ramurea,
Ce-i pasa codrului de ea!
Ce-i pasa unei lumi intregi
De moartea mea!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Anca, m-am razgandit pe cand aveam vreo 5 luni de sarcina. Ma simt mai in sigurantza asa.
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Diana, sincere condoleante! Mi-a parut asa de rau cand am citit vestea asta tragica..., eu trageam nadejde ca sunteti bine. Dumnezeu sa te intareasca in momentele astea cumplite !
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
elara spune:
Foarte, foarte, foarte frumos cantecul... Deja il ascult a treia oara. Foarte frumoasa mai ales linia melodica de la inceput. Si emotionanta rau imaginea ed inceput. Imi pare rau ca nu pot intelege tot ce spune. Banuiesc ca ce ai scris tu e o parte din ce canta, nu?
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
clauclau spune:
Clabuc si Violeta, multe felicitari mamicutelor pentru puii vostri dragi! Sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi si voua refacere rapida !
POZE
POVESTEA NASTERII
pucca spune:
Diana sincere condoleante! Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa-ti aline suferinta!
+37,
Bianca Maria
AMR 15 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by elara
Anca, m-am razgandit pe cand aveam vreo 5 luni de sarcina. Ma simt mai in sigurantza asa.
Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
Lasa ca o sa fie bine si astept mesajul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
clauclau spune:
Noi ne luptam cu colicii Rebeccai, ieri a plans micuta ore in sir
. Aseara am cedat si am inceput si eu sa plang, ma simteam total neputincioasa. Nimic nu o consola, i-am dat picaturi, am plimbat-o in brate, am pus-o pe burta mea, dezbracate amandoua si nimic. Noroc ca a venit randunoiul de la job si a preluat-o el caci eram deja terminata si speriata sa nu pierd laptele din cauza stresului.
POZE
POVESTEA NASTERII
pucca spune:
Felicitari proaspetelor mamici si laptic garla pentru bebeii papaciosi!
Naty mii de pupici Iuliei!!
Tuturor bebeilor sa dea Doamne Doamne sa treaca repede colicii!
+37,
Bianca Maria
AMR 15 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
cory3maz spune:
Elara,
iti tin pumnii stransi pentru ZIUA DE MAINE!!! Dumnezeu sa va OCROTEASCA pe tine si pe bebelina mult-dorita! O sa asteptam in emotii vesti despre voi...pe care le vrem bune, cele mai bune...

Legat de melodie...intr-un sens larg-larg despre asta e vorba in cantec...oricum greaca mea e primitiva rau, ca sunt autodidacta in materie.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png