Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Anca, .

A nascut Clabuc ieri??? Ooooauuuuuuuu!!!

M-am dus si am verificat listutza si vad ca s-a lungit.
Felicitari si din partea mea, mamicilor Raluca, Adela, Luny, Mussara, Midasnu si Clabuc!
Le doresc bebelusilor vostri viatza lunga cu multa sanatate, noroc si fericire cat de multa!

Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, nastere usoara maine si recuperare rapida. O sa fie totul bine si imediat o sa-ti tii puiuta in brate!

Ioana, deci sa incerc in continuare? Am inteles, eu credeam ca fac ceva gresit, dar daca zici ca uneori ies mucisori si alteori nu, o sa incerc mai departe!
Cum stai cu masajul lui bebe David?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ioana, si eu te pup

Cory si Clau, multumesc tare mult de incurajari si urari! Cu Dumnezeu inainte!
Imediat ce pot am sa trimit cateva SMS-uri sa fiu sigura ca primiti vestea cat de repede. Sper sa fie totul bine pana la final si fata sa fie sanatoasa ca sa scap odata de toate grijile. Va pup dulce pe toate.

Ma duc sa fac ceva de mancare sa aiba sotul zilele acestea (desi el zice sa nu fac, dar nu ma simt eu bine sa nu-i las ceva gatit) si apoi ma bag in pat sa ma odihnesc putin inainte sa plec la coafor.

Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Eu am fost ieri la bebe control. Mi-am revazut bebelina cea vioaie. Are 3.200 kg, tot o saptamana in avans. Ecografa era foarte multumita de evolutia bebelinei. Mi-a spus ca de acum putem spune ca este un copil la termen, si se poate naste oricand fara probleme. Colul tot scurt, dar inchis. Deja am scapat de griji cu colul asta obraznic.
Am fost si la dr mea, Mirela Popa, si ea era incantata de ecografie, mai ales ca se pare ca lichidul amniotic a crescut. Era incantata de rezultatele bune la secretii. A ramas sa ne vedem inca o data lunea viitoare, apoi controlul preanestezic vinerea viitoare. Si cam atat a mai ramas.
Ce mult conteaza sa fii linistita, fara stress. Asa ca Stela si restul mamicilor consemnate la pat,va urez sa ajunggeti si voi sa simtiti aceasta liniste.

+37, Bianca Maria
AMR 15 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Pucca,

felicitari pentru bebelina-nazdravana, pufoasa si sanatoasa! Ce a fost mai greu a trecut...Doamne-Ajuta in continuare!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Clauclau,

naspa de naspa cu blestematele astea de colici rebele la orice incercare de calmare...

E esential sa te odihnesti ca sa pastrezi lactatia...iti spun din proprie experienta...si Larisa mea a fost SUPER-TERORISTA in crizele de colici...geaba mancam cat un septel de vaci, de m-am triplat dupa nastere...pen'ca nu m-am odihnit suficient am pierdut laptele...tre' sa faci tura inversa cu Randunoiul, altfel o sa fii ZOMBI!

Bafta si sanatate, Mami-de-Rebecca!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Transmit si eu condoleante parintilor ingerasului Bogdanel si ma rog sa ii ajute Dumnezeu in aceste clipe grele.

Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Va pup, tin pumnii Elarei maine, Rebecutzei de Clau sa scape de colici (ca stie si Iulia cum e...), FELICITARI VIO!!!, bebe Sean e splendid; tin pumnii lui Gudinde sa se faca bine odata, pup Cory cea sufletista si am fugit la copil!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, masajul merge si sper sa se rezolve problema. La voi cum e?

Si pe David il doare burti cateodata, dar ii dau preparatul de colici si un pic de ceiut Babycalm si face parturi, apoi se calmeaza.

Cand incep bebeii sa zambeasca constient? David zambeste la greu in somn, dar la mine inca nu...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

Condoleante diana...durerea ta nu poate fi atenuata cu nici un cuvant...ma rog la Dumnezeu ca si noi toate aici sa va dea putere sa acceptati ceea ce s-a intamplat...ca de trecut peste nu veti trece niciodata...ne rugam de asemenea ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui acolo sus!

felicitari vio...asteptam cu nerabdare vesti de la tine! sa va traiasca gagalicea frumoasa, am vazut pozele, super bebe si super mama..frumosi amandoi foc!

_
38+ cu RADU
AMR 2 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput