Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Diana, va doresc multa multa multa putere sufleteasca sa depasiti aceasta ingrozitor de grea incercare. Ma rog pentru voi ca sa va puteti regasi linistea desi viata voastra nu va mai fi niciodata aceeasi.

Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Elara mai poti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

FELICITARI VIO SI RECUPERARE RAPIDA CU ACTIVARE INSTANTANEE DE INSTITUTIA MILKA! BUN VENIT BEBE SEAN CEL DRAG SI SCUMP! SA FII SANATOS, PAPACIOS SI DORMICIOS SI PARINTII TAI VESELITI ALATURI DE TINE!

fetele, cu linia nigra, v-am zis si eu ce mi-au zis altii .. la mine mai are cam 3 degete pana ajunge sus...

cred ca m-a intrebat cineva ceva, dar ....

azi bag si eu la spalat hainitze de bebe strumf...ieri am terminat de aranjat mobila, sters praful pe sus...azi mai dau eu o data cu aspiratorul si sterg pe jos...si pe urma... trec la bibileala...ce frumos...

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anca, ce frumoasa e Maria!!!

Elara

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Elara,

dupa judecata noastra omeneasca e CUMPLIT si NEDREPT prin ce trece Diana...nu exista Durere mai mare si mai adanca...ratiunile divine ne depasesc uneori puterea de intelegere si limitele suportabilitatii...

Sper din tot sufletul ca LACRIMILE AMARE ALE DIANEI sa le RASCUMPERE ZAMBETELE UNUI (UNOR) ALTI PRUNC(I) CU DESTIN INDELUNGAT SI BINECUVANTAT!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Anca, maine sunt programata la cezariana.

De cand stau asa mult in pat nu mai am problemele acelea mari cu durerile de spate. Cand si cand mai intru si eu pe aici ca m-am saturat de pat. Abia astept ziua de maine ca ma tot incearca senzatii diverse: ba intzepaturi pe sub burta, ba in vagin ba si spre anus (astea maia les cand ma ridic din pat sau de pe scaun)...e clar a coborat cam mult si apasa tot mai tare. Uneori simt cum joaca box cu vezica mea...Parca as sari din pat sa fug la baie, numai ca nefiind in stare sa "sar" inchid ochii strans si intr-o secunda senzatia trece..pana primesc alt pumn sau cap in vezica..
Sper sa fie cuminte si sa nu ne fac vreo surpriza ca azi (desi sotul nu prea e de acord sa ies din casa) sunt programata la cabinet sa ma fac gigea: la 14.30 ma duc la tuns, coafat, epilat si manichiura ca maine am o intalnire importanta...

Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Anca, ce frumoasa e Maria!!!

Elara

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Multumim mult si sa stii ca si David este frumos foc

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Elara maine?
De ce cezariana?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Diana, sincere condoleante....in astfel de momente nici nu stiu ce sa zic sa-ti alin sufletul, cuvintele sunt de prisos...iti doresc multa putere sa treci peste acest moment. Sunt alaturi de tine

34+ cu Diana

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

O melodie superba despre SPERANTE IMPLINITE SAU CARE SE VOR IMPLINI INTR-O ZI:

http://www.youtube.com/watch?v=SUIt8OumLT4&feature=related

Exista timp pentru DUREREA ADANCA...
Exista timp pentru Speranta INMUGURITA...
Exista un timp pentru TRAIT FERICIREA...
Ingaduie-mi, DOAMNE, atata TIMP SA LE TRAIESC PE TOATE!

Voua, celor care ati tremurat saptamani pentru bobocelul din pantece...
Voua, celor care facetzi garzi si straja langa puii vostri vulnerabili si fragili...
Voua, celor cu sufletul tremurator ca o lacrima...

Voua, celor care SUNTETI SAU VETI FI DIN NOU MAME!!!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput