Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 3
gecko spune:
Diana...Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste aceste clipe grele si ingerasul vostru Bogdanel sa vegheze asupra voastra.
gecko spune:

felicitari violeta! 

bine ai venit Sean cel punctual!

cu adevarat ai fost sabotata. daca te uiti in urma ai sa vezi ca se intrebau fetele de ce nu au primit mesaj de la tine.
oricum, zi mersi ca a ajuns barza la timp la tine la cat a avut de umblat zilele astea. ca pe langa fetele scrise de tine barza a mai fost cocosata si de gemenii de vera si plus una bucata greco-roman musculos.
gecko spune:
corymaz nu scoate agitatele pentru mine...ca puturosul meu nu da semne sa iasa afara
. am sperat eu ca va dori sa ciocneasca cu taicasu un pahar de vin
de ziua numelui lui...dar nu a fost chip sa iasa afara. eu m-am cam saturat de urcat dealuri
, alergat, facut sex
, mutat mobila....ma resemnez si imi astept linistita DPNul (oricare o fi ala ca habar nu am).
sper sa nu gresesc...dar parca Kya zicea ca nu se bazeaza pe ce primeste de la altii ca poate nu ii plac. eu initial am avut 2 salopetele pentru greutati din astea de raton, reciclate de la nepotica, si m-au apucat mustrarile de constiinta ca eu nu i-am luat la baiat pt perioada asta. asa ca am cumparat si eu o salopetica pentru pana in 5 kg. azi am primit de la prieteni dragi din america inca 2 pentru aceeasi greutate. plus ca trebuie sa mai primesc un pachet de la o matusa (care m-a anuntat ca am salopetica de scos din spital) si inca de la parinti. asa ca se aduna. si eu nu cred ca se fac hainute de nou-nascut urate. toate is dulci. si de obicei cand primesti hainute de la neamuri si prieteni...primesti din astea micute...lasa finantele deoparte pt peste cateva luni cand bb creste si nu mai incape in hainutele primite. eu acum am cumparat mai mult hainute pentru cand o avea bb 6 luni. ca le-am gasit super dulci si la preturi bune ca deja e extrasezon.
sovi ma bucur ca ai facut aranjamente de nascut in apa.
gudinde cat mai ai de ciuruit bucutele? sa treaca cat mai repede.
cris_cris sunt in saptamana 37...dupa cum bine ma numara cory. dar parca as fi vrut sa il fac pesti si nu berbec. ca peste a fost prima mea mare dragoste
....iar berbec e caposul de fratimiu
. dar daca nu e sa fie...nu e.
cory3maz spune:

MEGA-FELICITARI, PROASPATA MAMIK, VIOLETAAAA!!!

BINE AI VENIT PE LUME, PUI DRAGALASH, BEBE SEAN! SA FII: FRUMOS, DESTEPT, SANATOS SI CU DESTIN BINECUVANTAT!
Violet, bun venit acasa!

Reincarca-ti bateriile si dupa aia te asteptam pe Forum cu detalii si impresii legate de nasterea pretiosului tau Sean si de primele zile de mamiceala!
Admirat deja pe SEAN 

in poze...e dulce-dulcissim bebelushul tau...si are o privire atat de concentrata, de spui ca are ochishorii caprui sau negri...(mie imi pare ca TARE seamana bebe cu tine)...Parerea mea!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
CristinaGoji spune:
Neatza!
Vio FELICITARI!!! BINE AI VENIT BEBE SEAN!!!
Laly - FELICITARI!!! BINE AI VENIT BEBE CLARINDA!!!
Mami
36+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
numeioana spune:
Neata, randunici!!
Naty, in primul rand vreau sa-i urez Iuliei bun venit acasa si tie forta si rabdarica multa!! O sa fie din ce in ce mai bine, o sa vezi!!
Eu nu prea sunt prezenta pe forum pt ca de cate ori doarme puica bag si eu somn la greu!!
Cred ca de-aia ma simt atat de bine!! Plus ca am iesit zilnic afara, cu carutul (care merge f bine!).
Felicit si eu noile mamici, vad ca sunt multe! Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
Maryb, felicitari pt bebelica si sarcina usoara si fara probleme in continuare!!
Clau, eu folosesc batista bebelusului aproape zilnic si sunt momente cand nu scot nimic, desi se aud muci si momente in care scot de ma satur... Depinde. Si pun ser inainte...
Despre iesitul afara vad ca parerile sunt impartite. Ca si despre baita inainte de caderea buricutului. Noua ne-a zis neonatologul sa facem baita din prima zi acasa, desi buricul nu a cazut. Asta a insemnat uscarea lui mai lenta si caderea mai tarzie, dar acum nu-l mai avem si e tare bine!! Afara am iesit de la o saptamana. Nu am stat mult... doar cat a durat drumul cu masina de la noi pana la bunici. Apoi am iesit pe balcon cateva minute sau am dormit in camera cu geamul deschis atunci cand batea vantul, infofolit bineinteles. Sambata am iesit iara, duminica la fel si apoi zilnic cate o ora cel putin... Ieri am stat o ora jumatate.
Imbracat in casa, David sta in body si costumas cu piciorus + sosetute. Sunt nelipsite, ca am inteles ca frigul te ia de la picioare... Fara caciulita, bineinteles!!
Gudinde, gentamicina nu doare??
Pai eu am facut 3 luni si nu mai puteam sa merg pe strada!!!
Ai grija de tine!!
Diana, am ramas socata cand am citit ca Bogdanel e ingeras... Imi pare foarte rau! Condoleante si multa putere ca sa treceti peste incercarea asta extrem de grea!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cory3maz spune:
'Neatza!!!
Ariel, las-o mai ushor cu efectul TURBO!!! S-ar putea ca barza nauca sa aterizeze mai devreme pe la tine! Bafta cu toate cate ai pe cap!
Andreea-Gudinde, apoi tu nu stii ca indemnurile stramosesti din vremea lu' Stefan-cel-Mare:
"Du-te la scarbiciu,
Pentru tzara mori
Si-ti va fi mormantu'
Incoronat de glori..."
nu mai trebuie urmate??? Macar de la cazul Raluca Stroe, incoace...La ce i-a folosit ca s-a epuizat pentru celebra firma E&Y??? Nici o firma nu merita atata sudoare si epuizare (decat daca e firma ta cu acte)...Pupici fetei constiincioase! 
Mihutza, eu zic ca durerile alea ca la ciclu de te taie sub burta e niste contractzii...da-le No-spa...sau fa o baita...ca daca e false dispar, daca e adevarate se intetesc...Hai ca nu mai ai mult pana la intalnirea cu Andra! Sanatate Randunoiului racit!
NumeIoana, imi place cum te-ai organizat cu bebe David cu programul de somn...Voi lua exemplu'! Sanatate si crestere usoara!
Bubu, da' eu te astept (cu nerabdare) cu raportul dupa bebe-kontrol!
Naty, sper ca ai avut o garda usoara!
Gagici, in urmatoarea ora imi fac notite scrise dupa DVD-ul cu "Bebe vine acasa"...legat de tehnicile de ingrijire a lu' bebe...si notitele le car cu mine la spital...ca de emotii, de oboseala, mai stiu eu din ce alte cauze poate mi se scurtcircuiteaza neuronii...
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Gecko,
perseverentza e MAMA SUCCESULUI!
Deja te-ai blazat
cu inducerea??? A fost ziua de Sf. Patrick un prag psihologic...dupa cate se vede Patrick vrea sa fie Berbecutz si nu Pestishor...ti-a demonstrat baiatu' elegant ce COOARNE are
INDUCERE PLACUTA SI INSISTENTA!!!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
mami_papatot spune:
diana,
am citit randurile tale si nu mi-am putut stapani lacrimile...
pentru ingerasul tau! iar pentru voi , putere sa treceti peste acest necaz si incredere ca DD nu va va uita!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
elara spune:
Offf. Doamne!!!
Diana, imi pare nespus de rau. ![]()
Fetelor, poate vorbesc eu cu pacat (?) si mai suntem si in Postul Sfintelor Pasti: dar eu nu inteleg: Pentru ce sa ne rugam pentru un sufletel abia nascut? Ce pacate putea el avea? 

Stiu.....stiu.....ca "oficial", dpdv teologic, exista raspunsuri: Pacatul primordial...
Numai ca intrebam asa .......retoric, nu astept raspuns....Fiindca (dincolo de acest raspuns pur rational pe care stiu ca il dau preotii) fiintza mea nu concepe ca asa un sufletel sa fi purtat vreun pacat ...

Si acum e clar... judecand asa... azi mi-am facut eu un alt pacat...
Elara
38+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca