Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Diana,

Sincere condoleante!

Intr-un astfel de moment cuvintele sunt de prisos si nu se poate exprima o astfel de durere; se poate doar simti.

Din suflet iti doresc putere si ma voi ruga si eu pt sufletul lui Bogdanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Bubu,

da' dupa control tu nu zici nimik-nimik??? Sper ca e totul absolut in regula cu tine si bebe Stefan!!!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

diana, nu stiu ce as putea sa-ti zic sa-ti aline suferinta....Dumnezeu sa te ajute sa treci peste pierderea aceasta, sa va dea putere!

alexutza 5 ani si 35+ Teodor Mihai
AMR max.25 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

astea-s primele 15 min. ale mele 100 % pe ziua de azi:)))....pana acum am fost ceva gen "turbo woman", cu doua faze de dat ochii peste cap (o hipoglicemie dimineata si o hipotensiune la pranz....tratate in mod rushinos cu PEPSI:)))... azi am avut o stare de labilitate psihica, adica acum eram hihihi hahahaha, acum imi tuna si-mi fulgera...uffff, recunosc ca sunt putin cam depasita de situatie, dar ma amagesc si eu cu ideea ca nu mai dureaza prea mult...
acum, ma mai sperie si mamip cu "zisele din batrani" :))) cu linia neagra care la mine a ajuns exact intre sani!!!! (data trecuta nu a depasit buricul) si m-au mai luat si 2 babutze la mama la spital sa-mi masoare cu palma spatiul dintre piept si burta si au decretat ca mai am 4-5 zile ....
am ajuns acasa si am desfacut bagajul de spital, apoi l-am refacut, ca am aflat ca nu am voie cu lucruri pt bebe...l-am verificat cu listuta in mana si tot am constatat ca am uitat sa cumpar una-alta...

gecko, o sa ascult sfatul tau, stau numai picior peste picior, poate zboara barza prin australia si ma mai pasuieste si pe mine putin (in sinea mea zic 2 sapt.:))), oricum mi s-a mai ridicat inima ca mai am pana duminica si ajung la termen....

clabucel, voi ma faceti sa visez la o nastere ca a voastra!!! hai, felicitari pt clarinduta!

maryb, felicitari pt bebe centimetru:))) la cati mai multi (unii ajung la 57 cm:)))

naty, pupa puiuta mica cu colicei, claudelu, la fel:)))

gudinde, sanatate!

sovi, da-mi si mie un raport despre luna? cand incep sa tremur in chilotzei si cand termin? sper sa scap si de data asta:))) eu vreau sa nasc in aprilie!!!!

de vio ce mai stiti?

pupici si la restul fetelor, nenominalizate!

AMR max.25 ZILE!!!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory si ariel
Multumesc de urari! O sa scap, da trece mai greu. Ce sa-i faci daca am dus-o pe picioare pana a ajuns pneumonie? Ce-si face omu' cu mana lui se numeste lucru manual. Asa-mi trebuie. Si eu care am tras de mine ca sa termin ceva la birou Si acum de cand sunt acasa credeti ca macar 1 coleg s-a gandit sa ma sune, sa-mi trimita un SMS sau mail sa ma intrebe daca mai sunt in viata? Nope! In fond daca am tras sa termin raportul in loc sa il las asa sa se descurce cu el ...
In fine: lectie de viata!

Ariel,
Pai mai mama, asa te lauzi tu? Parca aveai indicatie de repaus total, la pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cory, saru'mana de dedicatie!

durerile ca de ciclu sunt un semnal cat de cat?

ufff... ce mult mai e pana maine... abia astept sa vad ce imi spune dok...

si acum l-a pocnit si pe al meu raceala... nu ma gandeam ca poti raci in Phoenix, dar uite ca se poate...

Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

draga gudinde, chestia cu statuia ridicata in birou e depasita de ceva timp....cat despre aprecierea colegilor, hahahhaha!!! oricum, nu se cheama "lucru manual", ci altfel....."bricolaj" :))) (la ce te gandeai, ai???)
cat despre repausul fortat la pat....e ceva absolut imposibil pt mine!!! daca era sarcina mai mica si era musai sa stau cred ca turnam niste adeziv ceva sa ma tina lipita acolo...dar asa, crede-ma ca nu merge:))) plus ca in situatia mea de acum , ar fi SF...imi dau seama ce ar insemna sa stau si eu in pat toata ziulica....pai 2-3 ore stau numai cu alex in parc sa isi consume energia, apoi ritualul papa-nani-caca-joaca-desenatul-desene animate (nu mai mult de 1 ora seara, la culcare, nu de la tv, citite de mami...), 2-3 ore dus-intors si stat la spital...iar noaptea buhuhu prin casa sau "de veghe in lanul de .... cucuruz":))), ca am sapat santz deja de la buda la pat si inapoi:))) parca teo imi prinde vezica si mi-o stoarce ca pe lamaie:)))
si uite ca acum in loc sa dorm, bantui p-aci...cred ca de la pepsi ala mi se trage:)

AMR max.25 ZILE!!!

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Diana, Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste durerea de acum! Suntem alaturi de tine!

Dana 33+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Noilor mamici Vera, Midasnu, Laly,Ralucaspm, Mussara
felicitari pt nasterea puiutilor! Recuperare rapida si laptic pe saturate sa aveti!

Naty ce ma bucur ca ti-ai intrat in drepturi totale de acum! Succes la mamiceala si ai grija si de tine! Poate te induri de noi cu o poza cu printesa bucalata Iulia. Asteptam cu interes.

Ne-am apucat si noi, in sfarsit, de pregatirea cuibului de randunica si abia am mai apucat sa citesc asa ca de-aia am disparut iar de pe crenguta. Cred ca de la 1 aprilie imi iau si eu co si apoi sa intru in prenatal ca nu prea ma mai tin balamalele.

Vazui ca pe 21 e luna plina. inseamna ca de-aia ma certai azi cu randunoiu .

Bubu ia uite aici http://www.hellobebe.ro/product_info.php/products_id/343

Fug in pat poate mai prind o ora de somn pana dimineatza.

Dana 33+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Dragi Randunici,
In primul rand doresc sa va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si galeria pe care mi-ati facut-o.
M-am dus direct la prima pagina sa vad cine a mai devenit mamica fericita cat am lipsit.
Asa ca:

LUNY
MUSSARA
MIDASNU
CLABUC

FELICITARILE MELE, MAMICI DE RANDUNICI MICI, MICI!!!
SA VA TRAIASCA PUIUTII, SA FIE SANATOSI SI VOIOSI, SA VA UMPLE VIATA SI FAMILIA DE BUCURII!

Am vazut ca pe mine nu m-ati trecut, asta e inca o confirmare ca am fost sabotata!!! La foarte putin timp dupa ce am nascut am trimis mesaje la mai multe persoane in Ro, printre care si Simo27 si Naty. Se pare ca nimeni nu a primit mesajul de la mine. Si nu le-am trimis catre grup, le-am trimis pe rand. Nu stiu ce s-a intamplat. Chiar ma miram de ce nu are nimeni nici o reactie. In sfarsit...

FETELOR, AM NASCUT CHIAR LA DPN, CUM AM ZIS!!! Ok, la DPN-ul dat de doctor, adica 16 martie, ora 1:12am. Ar fi trebuit sa fie 15 martie, asa cum am simtit eu, dar o sa povestesc cand o sa am mai mult timp de ce am depasit previziunea mea cu o ora
Bebe Sean este cel mai frumos dar de la Dumnezeu! A cantarit 3350g si a avut 54 cm. Apgar 9 pentru ca a plans cu intarziere...eu il vad ca pe un semn ca e un dur, nu plange asa cu una cu doua
Este sanatos, voios, cuminte si il puteti vedea AICI
Azi am venit si noi acasica. Suntem cam obositi, asa ca va rugam sa ne iertati daca nu am citit din urma si nu prea suntem la curent cu evenimentele. O sa recuperam in curand.

Va pup pe toate!

Edit: trebuie sa actualizez semnaturaaaa

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput