Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 18
Kya spune:
Mie mi-a "placut" de pupaza asta cand facea ea draguta educatie sexuala si citea dintr-o carte cum e cu chlamydia... nici macar nu putea sa pronunte corect!
Sau cand comenta mititica cu vocea aia a ei languroasa candidatii la primarie... De mare efect!
Stai ca acum nu inteleg - explica pozitiile pentru barbat si femeie, si demonstraza cu 2 femei!?! Textul nu se potriveste cu imaginea 
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
quote:
Originally posted by Kya
Mie mi-a "placut" de pupaza asta cand facea ea draguta educatie sexuala si citea dintr-o carte cum e cu chlamydia... nici macar nu putea sa pronunte corect!

Stela
34+
Teodora Traseul in burticaPozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra.."In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Kya spune:
Gata, mi-au ajuns atatea subiecte fierbinti de la tv
- raman pe Hallmark la Lege si Ordine, il mai admir un pic pe Mr. Big (desi nu mi se pare foarte convingator in alte roluri decat cel din Sex and the City), si sper sa adorm, candva in noaptea asta.
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
quote:
Originally posted by mstela
Da uite-te la distrusa de Andresan pe b1!!
Eu ma bag la culcarik fiindca-mi cad ochii de somn..Acum vad ca am scris si agramat de somn
...Noapte buna.

Stela
34+
Teodora Traseul in burticaPozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra.."In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ariel_7000 spune:
sara buna fetele!!! a mai trecut o zi....vineri vine mama acasa!!!!! uraaaaaaaaaa! parca mi s-a luat un bolovan de 100 de tone de pe piept...sa o stiu acasa....pana si draga mea alex a spus ca "mamaie sta acolo ca o pasare in colivie":((((....azi nu am mai putut sa merg la ea, pt ca am fost afara cu alex vreo 2 ore, apoi la cumparaturi inca vreo 2...si m-a luat un frig si o oboseala, incat nu m-am mai simtit in stare sa ies iarasi din casa...s-a dus tata (gudinde, a fost si el in fiecare zi! eu m-am dus ca....am simtit ca pot si stiu cat de nasoala e senzatia sa te simti singur si speriat intr-un spital, brrrr), iar eu am ramas cu alex si am facut puzzle...tare mi-a mai placut!!!! apoi ne-am uitat impreuna la un desen cu pooh:)
ma gandeam ca vine mama vineri, dar sa o mai tin pe alex la mine cateva zile, ca mi-e tare draga:))) si sa aibe timp si mama sa se odihneasca si sa se obisnuiasca cu noul statut de insulinodependent (i-au dat injectii de 3 ori pe zi:((( ).pt un om care a fost sanatos toata viata, banuiesc ca e un shoc transformarea asta brusca...
oricum, mie nu mai mi-e teama...mai am cateva zile (3 mai exact) si bebe e la termen...au inceput sa ma doara sanii foarte tare si sa curga colostru, s-au umflat si au devenit cam incomozi...cred ca iar o sa am de-a face cu "laptaria lui enache":))) si mie mi-e foarte teama de perioada de colici, cu alex am amintiri de "neuitat".....acum m-am inarmat cu bobite homeopate (asa phoetida), Doamne ajuta sa functioneze! cred ca voi incepe sa ii dau imediat ce vom ajunge acasa, asta daca imi amintesc unde le-am pus:), ca in balamucul asta de aici nu mai gasesc nimic...
vio, felicitari!!! bebe sean, bine ai venit!
alexutza 5 ani si
35+
Teodor Mihai
AMR max.25 ZILE!!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
elara, tin pumnii pt maine!!! va fi bine! intalnire placuta cu bebe!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.24 ZILE!!!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
ali, si mie la bebe ctrl de miercurea trecuta, mi-a zis dr. ca am colul moale, deschis, aproape sters....si ca bebe e la "iesire", ca e foarte jos si ca are capul mobil....nu colul....si sa-l mai tin in burtica macar 10 zile din acel moment, chiar daca va trebui sa stau numai in pat, cu picioarele in sus :))Multumesc lui Dumnezeu ca a trecut o sapt. si cu toata nebunia si agitatia din viata mea, bebe e tot in burtica...daca va mai sta inca 1-2 saptamani, chiar ca-i voi da un premiu mare!!!! ceva bun si dulce, niste laptic delicios....asa ii promit in fiecae zi si vad ca ma asculta.
ia incearca si tu, ca poate tine si la tine:))) si daca ai ocazia sa stai in pat, la odihna, profita de ocazie, ca pe urma stii de urmeaza:))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR max.24 ZILE!!!
TEODOR
POZE
clauclau spune:
Neata randunici, nu v-ati trezit?
Eu sunt sculata de la 5 caci atunci au apucat-o colicile pe Rebecca si am tot tinut-o in brate si am alinat-o pana acum o jumatate de ora cand a luat-o somnul. Dar sunt sigura ca nu o sa doarma prea mult caci se strange de burtica si uratii de colici or sa-i intrerupa somnul.
Elara, sa ai o nastere super usoara, in curand iti tii printesa in brate.
Roxana, sa nu ma uiti cu preparatul acela de colici, vreau si eu mai multe informatii.

Ma duc sa stau langa puiuta in caz ca se trezeste sa o alin rapid...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Buna dimineata fetele!!! Am atata treaba de facut si nu am chef de nimic.
. Ma dor picioarele de mor, nu stiu de ce, de abia calc.
Pe voi va dor? O fi de la greutatea asta pe care am luat-o? ca nu mai rezist.
.
Bubule, tu de unde ai atata energie? Si mie mi-ar fi drag sa fac ..dar nu mai pot.
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 29 zile!!!
ursuleata spune:
Clau 
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png