Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata fetelor!

Elara, tinem pumnisorii stransi pentru astazi! Sa ai o nastere frumoasa si o recuperare rapida!

Stela, sf mi se parea relatia ta cu socrele...mama ta doamne, auzi,mai stai si cu ea in casa...eu as innebuni, soto..ce-i drept eu sunt mai flower power asa si nu-mi prea place sa dau socoteala...singura aici la casa mica mi se pare ideal!

sovi, eu uitasem complet de cursurile de astazi, dar vom veni si eu si florin...abia astept ca astazi se vorbeste despre nastere!

bubule, sa-ti fie de bine baitza si amenajarile colaterale...baia mi se pare ca o zi eterna de primavara...ah, ce-as mai face o baitza in cada aia...pana atunci, dau cu dusuri la cabina!cred ca pana la sfarsitul saptamanii imi vin si confectiile de albinutze...abia astept!

crisule, tu te-ai apucat de ales muzica...eu imi fac planul pentru tinuta de gala...hi hi hi...de ce ne arde nou si nici macar nascute nu suntem...

la capitolul colici, n-am vazut , n-am auzit, ma fac ca nu ezista....

cu caditza si eu am probleme, ca nu resusec sa gasesc si caditza care sa-mi placa si suportul pe care sa se potriveasca...offf!

ieri am terminat camarutza lui bebe, mai am de pus aparatorile si asternutul, perdeaua si draperiile, plus niste maruntisuri pe ici pe colo..dar curatenia e gata...am spalat si hainutzele albe, si le-am asezat frumos pe umerase micutze, ca eu asa usuc hainele, pe umerase...miros delicios (detergent si balsam sano) si ma bucur ca nu s-au stricat deloc..aveam cateva cu ceva lipit, asa ca un cauciuc si mi-era teama ca se deslipesc...azi facem pauza ca nu avem apa pana diseara la 6 ... tot ieri am reusit sa calc si perdelele si draperiile de la sufragerie, si azi am de calcat ca s-au tot strans din urma...vreau ca sambata sa fie totul luna....ba ma mai suna si nasa-mea, era disperata ca nu gaseste crecei sa-i placa...si mi-a dat porunca sa nu nasc pana nu se aprovizioneaza...si printre altele mi-a spus ca Ilia s-a nascut la 37 de saptamani si ceva...adica cum ar veni la mine saptamana viitoare...asa ca mi-a intrat morcovelul si marti sunt programata la desavarsire: manichiura, pedichiura, tuns, coafat, tratament facial, pesnsat si...love of my life...epilat pa peste tot pe unde s-ar putea epila cineva...si pe urma...liber taticule...ca f posibil sa nu mai stea bebe pana pe 13 aprilie cand vreau eu...

revenim!

Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am schimbat si eu semnatura.

Mamicule, buna dimineata, si tu ai fost harnicuta. Pe tine nu te dor picioarele?

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 28 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Cand aud de colici, ma zburlesc, o sa mi se rupa sufletul s-o vad cum se chinuie, eu sper sa trecem cu bine peste asta.
Azi merg la bb control si la prima monitorizare, sa vedem ce ne mai zice dr.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

fetelor care ati nascut...am si eu doua bucati curiozitati....

1. ati recoltat pana la urma celule stem?
2. pentru cele care au nascut natural: cum v-ati descurcat cu treburile rusinoase (kk si partz) in momentul push-push-ului..ca pe mine tare ma streseaza..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kitzy, bafta la bebe-contol. te asteptam cu vesti bune.

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 28 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, nu am citit din urma prea mult, mai mult am rasfoit...

Diana
, imi pare tare rau, Doamne Ajuta sa va reveniti cat mai repede....

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Hai Elara!!!!!!!!!!!

Papacica, eu zic sa stai linistita, ca nu sunt astea probleme!! Uite, eu cand am nascut nu s-a intampolat niciuna din cele mentionate de tine, desi nu facusem de 2 zile si sa nu te sperii, ca atunci cand iese bebe o sa simti aceeasi senzatie ca la treaba mare!! Dar e bebe!!!

Eu nu am recoltat celule, deci nu te pot ajuta in legatura cu asta!!

Clau, exact asa face si David: noaptea mananca la 3/4 ore si ziua la 2/3 ore... Mai plange si el de burtica, dar da parturi multe si zgomotoase si se relaxeaza. Seara inainte de baie nu doarme si e stresat, nu stiu de ce, ca in cadita sta bine mersi... dupa baita papam si adormim instantaneu.

Eu parca vad ca a inceput sa se schimbe si sa semene cu mine...:)

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ce mamici harnicute! Lasa ca va prind si eu din urma saptamana viitoare! De luni intru si eu in prenatal!!! Sunt obosita, nu mai merge...

Clau, imi pare rau c va luptati atata cu colicii astia urati, dar lasa ca trece. Si la Stefan am avut o perioada de o luna (de la 2 la 3 luni) cand nu mai stiam ce sa facem, asa plangea... dar a trecut! Sper sa fie bine acum.

Bubule, fain baie! Eu am una bleumarin cu alb (destul de banala) si una portocalie . Si dormitorul strumfului e super!

Naty, piciulica ta are personalitate! Poze noi ai?

Va pup pe toate, spor la treburi!

Va doresc o zi buna!

Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

Kitzy, bafta la bebe-contol. te asteptam cu vesti bune.

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 28 zile!!!

Merci! Azi am schimbat si eu semnatura, ma duc inca pe DPN-ul vechi, daca e sa ma iau dupa cel nou, din 15 aprilie se poate intampla oricand, dar parca mi frica sa modific chiar asa tare semnatura.
Si tocmai am aflat la unde nasc eu, ma tine 7 zile in spital dupa cezariana pt ca 7 zile trebuie sa fac ceva injectii si 3 zile stau la terapie din care 2 cu sonda, apoi 4 zile in salon.
Si eu care speram sa scap si de anestezie in coloana si de cutit....

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

pe cine ursuleato, pe mine sa ma doara? neeeeeaaaaaaaaaaaaa! eu ma simt perfecta....nici mainile nu le am ca butucii, nici picioarele...a, si curios, nu-mi amortesc picioarele atat de tare cat stau pe scaun incat sa sitmca ma rup cand incep sa merg...si inca ceva...ridicarea din pat (in special noaptea cu verzica plina si dureroasa) este aproape o miscare bine executata de breack dance...deci cu alte cuvinte...NU MI POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput