Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu am luat decat 1 singur biberon - Nuk, marimea 0, si 2 tetine, tot 0. Ma gandesc ca daca o sa suga la san, atunci vreau sa o hranesc exclusiv la san, si nu o sa am nevoie de biberoane chiar imediat.

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Asa e Kya...dar eu am nevoie de multe
NAty, voiam sa iti spun ca sora mea a folosit BFree du[a ce bebele ei a facut colici si a fost foarte multumita.

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 29 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da,sunt atatea chestiuni de invatat...ne-ar trebui studii multe.De aia si eu tot intreb in stg in dr,mai citesc,dar e mult mai bine sa aflu din experinte,daca tot nu am putut merge la un curs.Dar eu as lua cate 2 nuk si 2 primii pasi sau Bfree daca vrei tu.Sa fie unul rezerva si mai vad apoi..Eu deocamdata nu iau,pana nu vad ce si cum si iau apoi repede.
Eu vroiam sa va intreb: am luat o pompita para Chicco pt san deocamdata,sa vad care-i treaba,si oricum ar trebui macar de stimulat sanii.Solutie de sterilizat nu am luat inca si nu as lua chiar acum,mai vad si dupa nastere.Intrebarea este:cu ce sa spal eu pompa asta,fiindca e direct in cutie pusa si presupun ca microbi sunt pe ea la greu.S-o spal putin si sa dau cu ceva spirt??Nu ma pricep..

Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Stela deocamdata mai bine nu stimulezi sanii acum, pentru ca te-apuca contractiile.

Cat despre pompa, de ce nu o sterilizezi direct. De ce sa o mai speli inainte, sau sa o dai cu spirt? Ai putea sa-ti iei sterilizatorul deja. Oricum o sa-ti trebuiasca.
Pompa mea de exemplu este electrica, si se desface foarte frumos, in bucati care intra la sterilizator.

Eu inca nu pricep mecanismul solutiilor de sterilizat la rece . Pentru ca dupa ce le sterilizezi trebuie sa le clatesti. Si daca le clatesti cu apa de la robinet, care mai e smecheria cu sterilizatul? Ca sunt la fel ca inainte. Sau le clatesti cu apa fiarta? Oricum mi se pare destul de complicat procedeul, si consumator de timp. Al meu e cu abur cald, ii pun 100 de ml de apa, il bag in priza, si in 15 minute e totul gata.

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Steluta, cred ca scrie si pe cutie ca nu se fierbe, o speli cu apa calda si detergent de vase, o clatesti bine, eventual o sterilizezi la rece. Sau daca merge in sterilizator e bine.

Elara, nastere usoara!

Eu am fost harnicuta si mi-am scos din cutii una-alta, am sters iar praful si le-am aranjat. Mai am vreo 3 cutii si gata, maine cred ca le termin.

Dimineata ma duc la analize, trebuie sa ma trezesc mai devreme

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Oana de unde scoti mama atata energie? Te admir! Eu ma simt ca o lamaie stoarsa.

Bafta maine la analize. Te si inteapa, nu?

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

Mergi la inceput

A,nu,kya,vorbeam dupa nastere..nu acum,Doamne fere,ce am cu ei acum???Atunci imediat cand vad ce si cum..
Mersic,bubu,cam asa ma gandeam si eu,sa o spal bine cu apa calduta si cu deterg de vase eventual,ca zici bine,nu se fierbe,asa e..
Cat despre sterilizare,o sa cumpar solutie de sterilizat si clatesc cu apa fiarta si racita.Dar nu as mai pune-o pe socrela acum sa caute si asta,ca destul am innebunit-o de tot si ma ajuta enorm..de asta intrebam de alta metoda rapida.Succes maine!!

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

ma stric de ras! Ma uit la show-ul lui Capatos, cu maimutele alea de barbati care s-au facut femei... Doamne mare ti-e gradina! Sexoasa rau femeia aia cu marul lui Adam in gat...

Si acum au mai adus si 2 gigoloi care cica sunt stripperi, si danseaza erotic... N-am cuvinte...

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

Mergi la inceput

kya,m-am inchinat si eu cand am vazut-o pe aia cu marul in gat...Saracele!!!

Mergi la inceput

Da uite-te la distrusa de Andresan pe b1!!

Mergi la inceput